@tlinden10
- 2020
Ruime plek op asfalt. Staan hier alleen! Wel wat last van autoverkeer. Centrum, kathedraal op 10 minuten loopafstand.
Prima rustige plek bij leuk vestingstadje! Supermarkt en bakker op loopafstand. Sanizuil aanwezig.
Gunstige ligging om kathedraal te bezoeken. Klein half uurtje lopen. Nadeel is wel dat er veel verkeer is, onrustige nacht daardoor.
Mooie rustige plek in het groen. Zitbanken bij de petanquebaan. Waterkraan bij clubgebouw. Prima overnachting gehad!
Rustige plek naast voetbalveld. Er staan picknicktafels op het grasveld achter de camperplekken. Bakker en supermarkt op loopafstand in het dorp. Rustige overnachting gehad.
Superplek met geweldig uitzicht! Nul voorzieningen, ook geen vuilnisbak. Rustige nacht, overdag wel wat langsrijdend verkeer. Mooi wandelpad langs het water. Hiervandaan gefietst naar Locmariaquer, bijna 10 km.
Behulpzaam eigenaar...onze stroomkabel was kapot, hij leende er ons meteen een. We hadden een plek met vrij uitzicht over de velden. De camperapp stond helemaal vol, dan raakt je luifel net de buren niet. Sanitair erg mooi, 4 complete badkamers! Voor boodschappen naar Nijverdal, ruim 4 km fietsen. Mooie fietsomgeving, we hebben ons goed vermaakt.
Mooie ruime plekken met vrij uitzicht. Genoten van de rust, ruimte,en.... prachtige zonsondergang. Sanitair dik in orde. Vriendelijke gastheer en gastvrouw, elke dag even een praatje bij de camper. Voor de boodschappen wel 9 km fietsen, naar Wolvega, maar je fietst door erg mooi natuurgebied.
mooi aangelegd camperpark. We hadden geluk dat we bij de vijver konden staan, geweldig uitzicht en dagelijks bezoek van eendenfamilie. Mooi sanitair,eigenaar houdt alles goed bij. Vanaf de camperplek mooie fietsroutes door Dwingelerveld . Dwingeloo ligt op korte afstand, veel horeca en enkele supermarkten.