@tojomabr
Mooie cp aan de Main waar je ook lekker kunt afkoelen. Wij waren er eind Juni met prachtig weer. De plaatsen zijn ruim genoeg.
Camperplaats met schoon sanitair en een mooi zwembad verder weinig op aan te merken. Het enige dat jammer is dat hij aan één drukke weg ligt wat goed tehoren is.
Mooie camperplaats , schoon douche gebouw 1 invalide én 1 hurktoilet bij zowel de mannen als vrouwen. We stonden op het eind van de middag alleen op de camperplaats. keuken en wasmachine/droger aanwezig. Wij betaalde op 2 juni , 42 euro voor 1 overnachting en 5 euro voor de wasmachine .
De camping viel ons tegen hadden er meer van verwacht. Veel scheve acsi plaatsen onder bomen. Restaurant gesloten zijn nieuwe aan het bouwen. Camping nu 30 mei 75 % leeg . Wel mooi stadje op 45 min lopen of met de fiets via fietspad. .
Goed verzorgde camping met mooi sanitairgebouw wat goed werd schoon gehouden. Apart honden strand . Nu eind mei rustig op de camping we waren de enige Nederlanders . Fietspad vanaf de camping.
Camping met mooi zwembad én bushalte om de hoek om Split te bezoeken. Wij hadden de pech om een mindere acsi plek te hebben , alles plakte op de grond. Gelukkig maar voor 1 nachtje.
Alles wat hiervoor gezegd is klopt, top locatie om Plitvice meren te bezoeken.
Parkeerplaats achter het Gasthof waar je mag overnachten. Eten in het restaurant was heerlijk én erg vriendelijk personeel Top plaats voor een tussenstop.
Mooie camperplaats , wij stonden 3 nachten op de parkeerplaats voor de ski springschans deze zijn zonder stroom maar prachtig uitzicht. Je kunt mooi wandelen en fietsen.
Nette camping met ACSI kaart , mooi gelegen aan het lago maggiore met eigen strand met gratis ligstoelen. Vriendelijke ontvangst, en verder schoon sanitair.
Mooie ruime plaatsen aan het water . Het sanitairgebouw is netjes en wordt goed schoongemaakt. Heusden is op loopafstand met leuke winkels en verschillende terrassen.
prima camping mooie zwembaden en prachtig en zeer schoon sanitaire. 2km wandelen van het centrum van Platja de aro.