@tom76muc
geweldig, veel ruimte, zeer modern, niet ver van het strand. De plaats is echt prachtig aangelegd.
geweldige locatie, direct achter het strand. Schoon. helaas geen elektriciteit. Het afval ligt buiten de slagboom op straat.
prachtig gelegen. Toiletten en douches vintage stijl maar zeer schoon !! erg aardig personeel.
Sitecode: 62086
Oké voor één nacht. Als je de vliegtuigen ziet opstijgen, kun je nog steeds aan de zee denken. Helaas heb ik niets leuks gezien toen vliegtuigen landden. Het is dus luid tot 23.30 uur en vanaf 07.00 uur! Metro naar Bilbao op slechts 5 minuten afstand
Hoewel er nog veel ruimte beschikbaar was - ongeveer 5 meter tussen de stacaravans, werden we afgewezen met het advies dat er nog maar één modderige ruimte over was. elke privécamping zou nog ruimte hebben. Maar als het door de staat wordt beheerd, heb je het geld niet nodig. jammer
Goed gelegen, rustig
Geweldige locatie, direct aan het strand, zeer vriendelijk en zeer goedkoop in het laagseizoen - 1 stacaravan, 1 persoon en een hond 26 euro.
groot en ruim, niet ver te voet naar la Rochelle (30 minuten) aan de strandpromenade. Buslijnen 6 en 7 brengen je ook terug.
een beetje smal en water kost extra, maar het is prachtig gelegen aan het strand. Het geluid van de zee hoor je praktisch in de camper.
zeer vriendelijk personeel bij aankomst, prachtig gelegen binnen de vestingmuur. Zeer dicht bij het stadscentrum, hondenrennen zijn in de buurt, toiletten waren erg schoon, maar neem alstublieft toiletpapier en zeep mee.
Indien u in het donker arriveert, bevinden de parkeerplaatsen zich achter de kiosk, er zijn helaas geen toiletten op het terrein. De kioskmedewerker was erg vriendelijk.
Rustig gelegen, prachtig park er vlak naast, ideaal voor honden