@tomko
Goed georganiseerde camping aan de oevers van de Main, prachtig gelegen met zeer vriendelijke en behulpzame beheerders en personeel. Hondvriendelijk. Klein zwembad om af te koelen. Toegang tot het openbare zwembad. Catering ter plaatse. Ik kom graag terug.
Ruime camping met centraal gelegen, oud maar schoon sanitair, wat naar mijn mening niet voldoende is (in de rij staan om te douchen). Elektriciteit kan niet zelf worden aangesloten/losgekoppeld, maar alleen via de terreinwachter kan nodig zijn. Naar mijn mening is het leggen op straat etc. niet optimaal. Waterpunt alleen bij het San-gebouw. Cochem (ca. 2km) en supermarkt (ca. 500m) zijn per fiets/lopend te bereiken. Oké voor één nacht.
Ruime camping met een zeer (hond)vriendelijk team (bedankt voor de lekkernijen :-)). Tegen meerprijs hadden wij een schaduwrijk plekje aan de Moezel. Schoon sanitair ("nadeel": Het gebouw ligt relatief ver van de ingang, afhankelijk van de ruimte, maar daar heb je de fiets voor). Dicht bij de stad (2 km), leuke bistro met heerlijke pizza's en tarte flambées, evenals een grote selectie bieren en een dagelijkse ijskar. Wij komen graag terug!
Ruime (lange) plaatsen langs de Moezel. Sanitair altijd schoon en modern. Aan de andere oever hoor je de weg (prima voor een stadscamping). Gedeeltelijk Plaatsen zonder zicht op de wal. Entree/oprit en omgeving: oogt momenteel wat onverzorgd vanwege bouwwerkzaamheden. Maar alles op het veld was zeer goed onderhouden. We voelden ons ook veilig.
Rustige, verouderde camping met charme en geweldige, vriendelijke uitbaters. Sanitaire voorzieningen waren schoon. Veel (leuke) langdurig kampeerders. Parkeerplaatsen op het weiland, niet echt gemarkeerd maar royaal toegewezen. Wij vonden het erg leuk.
Rustige camping aan het zwemmeer, middelgrote plaatsen voor stacaravans/auto's. Restaurant aanbevolen. Sanitairgebouw modern en schoon. Wij komen graag terug
Sitecode: 2023
Rustige camping vlakbij de stad (10-15 minuten lopen, 5 minuten fietsen). Vriendelijke ontvangst, elke dag verschillende foodtrucks, relatief. grote parkeerplaatsen. Sanitair oud, relatief. Weinig toiletten maar schoon. Er zouden 4 sterren zijn met een moderner sanitairgebouw.
Grote parkeerplaats zonder elektriciteit. Aanvoer/afvoer beschikbaar. 10 euro per dag. Centraal gelegen, je bent direct in de stad. 10 EUR is veel voor een bezoek, maar voor ons was het oké.
We waren op doorreis, vriendelijk personeel, reserveren aanbevolen (was volgeboekt). Ruime parkeerplaatsen, deels met wateraansluiting. Leuk stadje op 300m. Schoon sanitair. Gelegen in een kleine straat, maar 's nachts rustig. Openbaar vervoer vlakbij
Rustige camping midden in het dorp. Staanplaatsen op verschillende niveaus, relatief. groot. Elektriciteit, water en riolering ter plaatse. Gratis toegang tot het buitenzwembad. Zeer schoon toiletgebouw. Het echtpaar dat de zaak runt is vriendelijk, je maakt kennis met de plek, wat voor ons ok was, maar waarschijnlijk niet bij iedereen geliefd is. Ik vind het suboptimaal dat het chemisch toilet alleen geleegd kan worden met een automatische toiletbutler