@tomria

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

wat een grote teleurstelling na enkele jaren met veel plezier op de camperplaats te hebben gestaan kwamen wij 14/8 na telefonisch contact aan op de camperplaats wist dat er geen plaats met stroom was voor ons totaal geen probleem!! maar we kregen plaats op randje gras waar geen luifel en geen stoelen buiten konden staan en dat met 34 graden geen lolletje toen ik om een plaats waar wel de luifel uitkom ging vragen sloeg de sfeer bij de receptie om

Super mooie camperplaats ideaal als uitgaanspubliek voor een etappe van het Pieterpad op de fiets.

Mooie plaatsen voor Camping maar is €18,00 i.p.v. €12,00 Inc stroom voor douche per minuut afrekenen wel zeer mooi sanitair

Camperplaats bestaat niet meer. Veertje

Schitterend mooie plek met prachtig uitzicht zeer vriendelijke beheerder die als je wil smorgens verse broodjes brengt snachts rustig zeer mooie sanitair douches nog in aanbouw bijna klaar kasteel op loopafstand en verschillende eetgelegenheden voldoende stroom ruime mooie plaatsen

Mooie ruimen plaatsen bij sauna en zwembad rustig en schoon mag gebruik maken van toilet en douche tegen betaling voldoende stroom komen zeker nog eens terug