@ton_lidi
- 2017
Super vriendelijke ontvangst door Saïd. Hij vertelt je hoe je het best kan lopen naar de watervallen . En hij heeft ons goed advies gegeven hoe te rijden richting Fez. Mooie camperplek met electriciteit voor 75 DH. Geen toilet/douche, maar wel chem. toilet te legen. Voor water extra betalen. Antonius en Lidi 😉
Locatie is gewoon open. Heerlijke plaats rustig in het bos. Satellietontvangst geen probleem.Chemisch toilet en grijs water lozen aanwezig. Voor toilet evt 24 uur in restaurant. Inclusief elektriciteit € 18,— voor camper met 2 volwassenen.
Alles is genoemd. Top locatie met uitzicht op Korfu. Heerlijk gezwommen in de zee. 4 nachten gestaan , genoeg te doen in de omgeving. Met krachtige ebike naar Lekursi Castle is te doen.
Alles is al genoemd, zeer vriendelijke ontvangst en verwend met drankjes, fruit etc. Prima om van hieruit te wandelen naar de vesting!
Super warme ontvangst door Petros en Miranda . Je wordt zoals al beschreven echt in de watten gelegd! we komen graag terug!
Prima camping voor overnachting. Nieuw sanitair. prijs gehele jaar € 27,50, inclusief elektra, camper 2 personen.
22 juni 21 4 dagen gestaan. Prima camping. Schoon sanitair. Alles perfect onderhouden. Acsi geaccepteerd. Stroomgebruik wordt opgemeten. Bij geen warmtebron of airco geen probleem. Supermarkten op 2km. Bosrijke omgeving. Ruime plekken op veld met 6A, watertappunt en afvoer.