@tonenheleen
- 2022

Deze plek bestaat inderdaad niet meer. Fer staan boothuisjes. was volgens ons wel een mooie plek aan het water.
Mooie camperplek met schitterend uitzicht. Marco en Remon zijn geweldig vriendelijk gastheren. Goede plek om een aantal dagen te verblijven. goed fiets en wandelgebied. Een aanrader.
rustige camperplaats. Jammer dat de gemeente het momenteel minder onderhoud. Hooggras en onkruid op de camperplaatsen. wel water en BBQ plaats. Boven plaats voor grijs water en legen wc. Bakker in het dorpje op 200 meter. 2 toiletten maar in weekend niet schoongemaakt. jammer als er een beetje onderhoud was gepleegd door gemeente is het een topplaats.
camping ligt in mooi omgeving. je kunt er prima wandelen ook vanaf de camping. Ruime plaatsen. sanitair is verouderd en aan onderhoud toe. Er wordt niet of zeer slecht schoongemaakt. Geen toilet papier bij de toiletten. vriendelijk personeel bij de receptie.
Deze camping is gesloten. Wij stonden 19 april voor een gesloten poort. Geen info op wegwijzers naar camping. De smalle toegangsweg moesten we achteruit terug. Dus niet heen gaan
Mooie CP aan de haven. Gezellige sfeer. Alles aanwezig. stroom-water-electra-douche. Plaats is 140dkr. stroom 17 dkr voor 5 kwu. Betalen met qrcode op paal en creditcard. Voor toilet krijg je een code gestuurd op je telefoon. Free wifi. Toilet legen iets verder op de pier.