@tonikl

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Water en afvoer zijn prima. De huidige prijs voor een camper van 9 m is € 14,70 per dag. De plaatsen zijn erg krap en relatief kort. Slechts 4,50 m breed en 8,50 m lang. Verder rustig en prima.

Op het terrein stonden 6 stacaravans. Ik heb mij aangemeld in de app en al mijn gegevens opgeslagen. Toen wilde ik voor 2 dagen reserveren, maar de app vertelde mij: Alle plaatsen waren vol. Dus hebben we met 5 andere stacaravans overnacht voor de parkeerplaats op het grote plein voor de wekelijkse markt. Het was stil en absoluut probleemloos. Misschien moet de eigenaar zijn systeem controleren.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goed doordacht, gunstig gelegen om snel naar de stad te komen, of ideaal om de voormalige spoorlijn te fietsen. Het verkeerslawaai kalmeert 's nachts, maar niet het geblaf van verschillende honden naast de deur. Spanjaarden kwamen na 24.00 uur met hun kampeerders. We zijn toen naar een zijstraat verhuisd

Goed uitgerust, goed gelegen. Niet geschikt voor kampeerauto groter dan 7,00 m.

Zeer goede camperplaats direct bij het zwembad. Rustige locatie, 10 min. lopen naar het centrum van de stad. Goed gemarkeerde fietspaden. Camperservice mogelijk zonder overnachting.

Zeer leuke plek voor 6 campers. Gelegen in het park. Ongeveer 1 km tot het prachtige centrum. Discounter op loopafstand. Toiletten en camperservice. Gedurende de dag wat verkeerslawaai door pendelaars, rustig 's nachts.