@topic
Lid van Campercontact sinds 2018
2022
Heerlijk rustig plekje met veel ruimte en gratis water en toilet leeg.
2021
Hoogtebarrières zijn nu geïnstalleerd. U kunt nog steeds parkeren langs de weg, maar langs een drukke weg.
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Per laatste opmerking. Nu beperkt tot 7m en bord zegt kan alleen parkeren aan de achterkant van parkeergarage die vrij schuin is. Voor £ 10 niet zeker of het de moeite waard is nu zonder faciliteiten. Schande als prachtig strand en wandelingen.
Gewoon een klein parkeerterrein echt tegenover klein circuit. Een mooie handige plek voor toegang tot het strand en uitzicht op zee door de zandduinen. We stonden hier alleen, afgezien van hondenuitlaters erg rustig.
Mooi gebied door kanaal maar coördineert verkeerd. Moet N44.56222 W0.15103 zijn voor een servicepunt dat over de weg is maar niet voor toiletgebruik. Mei geopend als geld voor water wordt ingezet. we hebben het niet geprobeerd. Niet duidelijk waar te parkeren. We gingen naar het restaurant en vertrokken toen naar het toiletgebouw. geparkeerd op ruwe grond door toiletten. Stil 's nachts.
Leuke plek aan de rand van het dorp. Er is nu een waterkraan.
Niet om te blijven, maar erg handig voor services. Toilet legen en indien nodig vers water en lucht scheiden. Allemaal gratis. Geen grijswaterplaats echter.