@topic
Lid van Campercontact sinds 2018
Heerlijk rustig plekje met veel ruimte en gratis water en toilet leeg.
Hoogtebarrières zijn nu geïnstalleerd. U kunt nog steeds parkeren langs de weg, maar langs een drukke weg.
Per laatste opmerking. Nu beperkt tot 7m en bord zegt kan alleen parkeren aan de achterkant van parkeergarage die vrij schuin is. Voor £ 10 niet zeker of het de moeite waard is nu zonder faciliteiten. Schande als prachtig strand en wandelingen.
Gewoon een klein parkeerterrein echt tegenover klein circuit. Een mooie handige plek voor toegang tot het strand en uitzicht op zee door de zandduinen. We stonden hier alleen, afgezien van hondenuitlaters erg rustig.
Mooi gebied door kanaal maar coördineert verkeerd. Moet N44.56222 W0.15103 zijn voor een servicepunt dat over de weg is maar niet voor toiletgebruik. Mei geopend als geld voor water wordt ingezet. we hebben het niet geprobeerd. Niet duidelijk waar te parkeren. We gingen naar het restaurant en vertrokken toen naar het toiletgebouw. geparkeerd op ruwe grond door toiletten. Stil 's nachts.
Leuke plek aan de rand van het dorp. Er is nu een waterkraan.
Niet om te blijven, maar erg handig voor services. Toilet legen en indien nodig vers water en lucht scheiden. Allemaal gratis. Geen grijswaterplaats echter.
Mooi dorp een must om te bezoeken. Parkeerplaats op de coördinaten heeft geen camperplaatsing en zou moeilijk zijn om te draaien als druk. Maar ruig terrein parkeren aan de onderkant van het dorp. Een laag cijfer voor parkeren, maar het dorp is prachtig.
4 euro om te blijven plus betalen voor water met token. Gratis toilet leeg en onbehandeld water.
Niet blijven. Barrière om in te gaan en de app te downloaden en met een creditcard te betalen, maar zegt niet hoeveel. Jammer dat het leuk zou zijn geweest om anders te blijven. Dichtbij geparkeerd en had rond het dorp lopen.
Bleek niet als passerend. Alle diensten werken.
Geen services. Erg druk met ongeveer 40 motorhomes. Maar 's nachts rustig en handig voor Gijon.
Mooie plek vlakbij het strand. Geen faciliteiten. Gras extreem lang maar er waren plekken met afgevlakt gras dus echt geen probleem. Handige strand, mooie wandelingen en mooie rustige plek zo een 8 waard naar onze mening.
Leuke plek. Vlakke grote parkeerplaats. Mooi uitzicht kust. Geen services. Gemakkelijke toegang tot de stad.
Niet gestopt als passerend maar ziet er goed uit. Mooi uitzicht.
Geweldig plek. Volledige faciliteiten werken allemaal. Prachtig uitzicht. Mooie wandeling met uitzicht op het meer. Allemaal gratis. Restaurant gesloten en erg rustig toen we hier op onze eigen waren. Zo vredig dat alleen de vogels zingen.
Mooie rustige plek aan rivier en picknickplaats. Toegang vrij steil en smal en kan moeilijk zijn voor grotere campers. Diensten goed, maar niet door te parkeren. Daarom denk niet echt verdient een 10. Om parkeerplaats te vinden volg coördinaten verleden kleine parkeerplaats helling waar een bord is.
Geen toilet legen of grijs water, maar er is een vers water kraan en openbare toiletten. Ook douche beschikbaar voor 2 euro. Auto rally op terwijl we daar 12 mei waren dus niet in staat om te vertrekken op die dag dus wees gewaarschuwd. Mooi uitzicht.
Ik heb eerder beoordeeld, maar na 4 nachten in deze prachtige plek te hebben verbleven, moest ik opnieuw beoordelen om te zeggen niet af te wenden als niemand bij Alberge en een touw over te steken (dat is om losse paarden en koeien buiten te houden). Als Alberge gesloten is, is Aire meestal nog steeds open. Eigenaar heeft wasmachine die u kunt gebruiken voor 5 Euro en er zijn waslijnen en picknicktafels.
Sitecode: 19456
Mooie grote baaien en flat. Schoon. Alle diensten gratis maar slechts 1 tik voor beide. Handig voor de stad.
Mooie rustige plek. Prachtig uitzicht. Zoals anderen zeggen geen winkels zo hopelijk met voorraden. als je van rust en ruimte houdt, is het perfect.
Ideaal voor ferry. Gratis faciliteiten, water enz.
Gratis diensten. Mooi uitzicht op de stad en de kerk. Beetje schuin. BBQ punt en picknicktafels.
Mooie camperplaats. Smalle, korte plaatsen, maar ok. Rustig en vrije plaatsen toen wij er waren.
Mooie stad, 5 minuten lopen. Gratis water, maar slechts 1 kraan !! Drukke camperplaats, maar rustig.
Mooie locatie aan het meer. Leuke wandeling rond het meer. Grote gemengde parkeerplaats. Rustig toen de personenauto's waren vertrokken !! Beetje schuin. Water 2 euro.
Zeer nieuw uitziende camperplaats. Zeer open plaats bij visvijver en weg. Besloten niet te blijven, maar zou zeker ok geweest zijn.
Erg donker onder de bomen bij de speeltuin. Besloten om niet te blijven. Maar ok voor een nacht.
Uitstekende tussenstop, bij een meer. Gras om op te zitten met picknicktafels. gratis service.
Mooie plek boven mooie dorp. Parkeren op gras. Gratis diensten. 5E per nacht te betalen bij de bakker.
Grote camperplaats op groot terrein. Gratis water toen wij er waren. Betalen van 19:00-12:00 middag !!! Bij bataalautomaat
Mooie rustige plek aan het meer. De plaatsen zijn gemarkeerd, maar niet gemakkelijk te zien.
Mooie, nieuw uitziende plaats in de stad met gemarkeerde vakken voor de camper. Water 2 euro voor 10 minuten. Parkeren gratis. Elektriciteit.
Ideale camperplaats. Onbeperkt verblijf. Wel druk. Kan moeilijk zijn voor grotere campers. Gratis faciliteiten. Handig voor het strand, de stad en wandelingen langs de kust en door het bos.
Ideaal servicepunt. Water gratis. En gratis parkeerplaats.
Water 2 euro. Werkte niet toen we belden.
Water 2 euro. Werkte niet toen we belden.
Ziet eruit als oude plek en diensten zijn vervangen door skate park. Er is ruimte om te verblijven, maar geen service. Nog steeds mooie rustige plek met uitzicht op het meer, maar jammer dat de camperservice weg is.
Handig voor een bezoek aan de stad. 15 minuten lopen. Ok om te verblijven, op gras uit de buurt van de weg. Rustig 's nachts, weinig verkeer.
Nu 6,30 euro voor de nacht, gratis tijdens de dag. Camperservice aanwezig. Niet zeker wat de kosten zijn voor water omdat we er geen gebruik van hebben gemaakt en het niet vermeld was. Smalle toegang, maar ok. Gemarkeerde plaatsen.
Mooie plek aan het meer. Geen faciliteiten.
Mooie locatie aan het meer. Beetje schuin, maar ok. Grasvelden ook.
Mooi plekje aan het meer. Gratis faciliteiten die zelfs gebruikt kunnen worden als je er niet verblijft.
Nu 5 euro voor 24 uur. Dorp zeker een bezoek waard. Geen faciliteiten.
We verbleven op beide camperplaatsen in deze stad. Wij verkiezen de andere. Mooier uitzicht met velden achter en vlak bij het kanaal. Maar dit was ok. Korte wandeling naar de stad.
Sitecode: 19867
We verbleven op beide camperplaatsen in deze stad. Wij verkiezen deze. Mooier uitzicht met velden achter en vlak bij het kanaal. Korte wandeling naar de stad. Geen faciliteiten.
Open nu het hele jaar door, 11 euro voor 24 uur staan inclusief elektriciteit en water. Mooi uitzicht op zee. Beetje druk, aan drukke weg, maar uitzicht maakt veel goed.
Schitterende, rustige camperplaats op nieuwe locatie. Gratis verblijf en water. Korte wandeling naar prachtige kleine stad met winkels en wasserette.
Mooie rustige plek aan de kust. Geen faciliteiten. Slechts ruimte voor 6 campers, snel vol.
Geweldige plek bij het mooie zandstrand met gedeelte voor naturisten. Geschikt voor wandelen en fietsen. 2 aparte grasvelden voor campers. Veel ruimte, maar nogal druk.
Sitecode: 2081
Handig voor Concarneau. Loop gedurende 15 minuten langs de weg en neem dan de ferry naar de oude stad. 1 euro per persoon per enkele reis. Camperplaats hellend en druk. €6 per overnachting.
Gratis service punt op N48.04900 ° W4.48249
Sitecode: 12054
Mooie omgeving maar parkeerplaats kan beetje lawaaierig (gravel) zijn. Grote zaterdagmarkt. Zeer geschikt voor fietstochten in beide richtingen langs de kust.
Mooie plek, zoals al aangegeven is in andere beoordelingen. Waterpunt werkte niet toen wij er waren.
Geweldige plek, veel ruimte. Waterpunt bij de camping. € 3.
Mooie vlakke plaats, maar erg modderig bij regen.
Nu 7 € voor een overnachting. Overdag gratis. Rommelig.
Nu € 6 voor 24 uur. Water 2 euro.
Prachtig uitzicht. Direct aan de kustweg, geweldig wandelingen. Geen faciliteiten, alleen vuilnisbakken. Erg stil.
Mooie locatie. Ideaal voor het strand, maar geen voorzieningen. Drukke plek met 16 plaatsen.