@toppertje1
- 2000
€13,50 incl stroom. ik kon gewoon contactloos betalen met de Nederlandse credit card 👍je kunt alleen een dagkaart kopen incl de stroom er is geen bedrag zonder elektriciteit. super stil. genoeg plaats. helaas door regen niet op verkenning geweest. maar wel fijn de accu's weer vol. top plaats 👌
Foto 3 geeft de prijzen. Voor een camper is het voor 1 dag 300 Kc (Kc/25=€) voor 2 dagen 400 kronen, voor 3 dagen 500 Kc en voor een hele week 100 Kc. Je hebt de keuze om op asfalt of op het grote grasveld te staan. Een tent bij je camper mag. Er zijn 12 stroomaansluitingen, maar het aantal plekken zonder stroom wel 100. Er is een restaurant, uitgebreide speeltuin en skipiste met stoeltjeslift en zomerrodelbaan en gratis wifi.
Heerlijk weekend gehad 8 en 9 oktober 2016. Super rustige plaats. Mooi gelegen en nog gratis ook. Bakker en pizzeria (die nog aan de camper komt bezorgen ook) om de hoek. Leuke Rottbach fietsroute, maar niet overal vlak zoals werd gezegd, af en toe een flinke klim en goed opletten naar de wegbewijzering, deze kan beter en mis je nog wel eens! Dinslaken zelf goed te fietsen en verbazingwekkend leuk centrum.
Uitstekende plaats en onverwacht rustig en dat midden juli. Hoofdseizoen € 6 per nacht, van september tot mei € 3 per nacht. Voor stroom betaal je € 3 per dag en dat is ideaal voor de airco.
Het terrein is toegankelijk via een slagboom. Deze gaat open bij inworp van € 10. U kunt hiervoor 72 uur blijven staan. Tussentijds het terrein verlaten met de camper, betekent opnieuw betalen, ook binnen 72 uur.