@tosi-losi
- 2016
Sitecode: 20479
Zeer mooi CP sanitair super schoon. Per nacht momenteel 28eu. Uitzicht op het meer en zeer vriendelijk personeel in het hotel.
Dus ruimte, nou, stroom, water en afvoer zit in de 22 eu, aaamaar de wc/douche doet het helemaal niet, het is een container waar ik niet van weet wat het moet zijn, maar in ieder geval niet aan te raden Helemaal niet, dan is het beter om er rechtdoor de straat in te gaan. Het meer is beslist veel beter.
Een eenvoudige parkeerplaats onder pijnbomen. Hoeveel het precies gaat kosten weten we niet. Wij betaalden in ieder geval 6 eu voor ongeveer 12 uur. Daarachter ligt een prachtig lang strand waar je met honden terecht kunt.
Goede CP Wat naar mijn mening duur was, was het betalen van 45 eu voor één nacht op 5 september 2023. Sanitair oud maar schoon, zwembad ok. Er is weinig ruimte voor mobiele loopbruggen die heel dicht bij elkaar liggen.
Plaats ok maar geen service. waren daar voor één nacht op 4 september 2023. Heel strak . De betaalautomaat accepteert geen kaarten, dus het is beter om geld in te voeren als u dat wilt. Het is mogelijk om te voet naar de stad te gaan, maar er is een berg. 15 euro per nacht
Zeer mooie eenvoudige plek. Sanitair zeer schoon maar ouder maar dat maakt niet uit. ideaal voor een bezoek aan de scheve toren. Ongeveer 10 minuten lopen. Bij het zwembad zijn badmutsen verplicht en hier wordt aandacht aan besteed. Anders echt leuk. Betaalde ongeveer 80 eu voor 2 nachten. 2e - 4e 08.23
Waren hier 3 dagen Prima uitgangspunt om te wandelen, fietsen of gewoon om wijn te proeven. Super schoon Super aardig allemaal hier. Aaaaaaber de plaats kost 17 euro per nacht voor 2 personen en elektriciteit ons de plaatsen zijn wat krap. Anders sterk aanbevolen.
Grote parkeerplaats. Zeer rustige locatie in het weekend. Gratis aanbevolen als tussenstop.
Ten eerste kost de staanplaats per nacht inclusief stroom 100 PLN. 2. Als u het niet kunt vinden op Google Maps, wordt u doorverwezen naar een parkeerplaats schuin aan de overkant van de straat. 3. Is het erg slecht bewegwijzerd? 4. Er is geen douche en geen toilet alleen een hut met 2 wastafels met koud water. 5. Er is water om te tanken maar het is heel vreemd aangelegd en je kunt er het toilet kwijt, maar het is ook vreemd. 6. Is het parcours erg ongelijk?
Leuke plek in de jachthaven. De nacht zonder elektriciteit kost ongeveer 80 PLN. Top startpunt om te wandelen.
De plaats is ook leuk om te wandelen. Pas op kost 5 PLN per uur en alleen visa of munten worden geaccepteerd. Ook de toiletvoorziening en VuE waren gesloten. Betaalde 80 PLN voor 15 uur alleen maar om te slapen. Veel te duur..........
Deze plaats bestaat niet. Er wordt lang gereden en alleen bos en zeer oneffen terrein.
Waren hier voor Pasen 2023. We hebben 230 PLN voor 2 nachten + 2 douchekaarten, dat is ongeveer 48 euro. Naar mijn mening een beetje te duur omdat het sanitair niet echt schoon en goed onderhouden is en de douche slechts 4 minuten duurt. Maar u kunt vanaf hier gemakkelijk naar de stad lopen en wandelen. Alles was erg druk en je zou ook elektriciteit kunnen hebben, maar dat is te duur. Zoet water kost 40L een zloty zo goedkoop.
Normale parkeerplaats waar achterin elektriciteitszuilen staan op plaatsen voor stacaravans. De plaatsen zijn erg kort en glooiend, wiggen nodig. Toiletten en douches beschikbaar, te betalen met munten. Parkeren kost 10 eu per dag en wordt 's avonds persoonlijk opgehaald. Maar alles is in het sanitairgebouw. 'S Avonds deels luid door jongeren.....
Leuke plaats. Voor het geld is het echt ok. Goede mogelijkheid om te wandelen of fietsen. Gewoon vol. Sani is helaas gesloten maar dat heeft iedereen toch bij zich.
Eenvoudige ruimte, elektra en water aanwezig. De plaatsen zijn gescheiden door hagen, steeds voor 2 plaatsen. De grond is van grind en als het regent is het helaas behoorlijk modderig en daardoor vies in de mobiel. Anders geweldig voor op doorreis. Wij betaalden € 12 voor één nacht.
Een hele mooie CP. Douches en toiletten waren ouder maar schoon. De supermarkt op het plein is goed gevuld en heeft normale prijzen. Zwembad is ook beschikbaar. Het personeel is aardig en behulpzaam. De bar en het restaurant zijn echt super voor een CP. Prijzen momenteel (november) 18.32 eu pn. 's Avonds gaat alles op slot en kun je het plein niet op. Direct strand voor de deur. Gewoon geweldig......
Plaats is oké. Aanbevolen voor honden omdat er veel groen om hen heen is. De prijs is echter 14,70 eu per nacht. Elk moment benaderbaar omdat er een automaat bij de ingang staat.
Sitecode: 19974
De camping is gesloten tot 20 december 2020 .....
Grote betaalde parkeerplaats die € 7,50 voor 24 uur kost. Het terrein is grind en er is iets krom. Anders geweldig uitzicht en rustig. Stad in de directe omgeving. Zal zeker terugkomen.
Super rustige kleine camping. Geweldige verbinding. 8min fietsen naar Zoutelande. Gratis snel internet. Elke plaats met elektriciteit, riolering en zoet water. Super aardig personeel. 3min fietsen naar de supermarkt op een andere camping. Zal zeker terugkomen ..... ..
Zijn echt slecht voor de nieuwe huurder. Heeft tel. Parkeerplaats beloofd en helaas vol bij aankomst. Acties onmogelijk. Aangezien je naar hier rijdt en dan iets echt onmogelijks .......
Top ruimte naast het centrum van Rech Gewoon een parkeerplaats zonder alles dat 6 eu kost voor 2 personen inclusief mobiel. Geweldige start om het wandelpad voor rode wijn te beginnen. Het treinstation ligt ook op 5 minuten van Sp.
Sitecode: 19591
Topplaats alleen de prijs van 230 kronen per nacht is wat duur. De sanitaire voorzieningen zijn prima en schoon, maar alleen tegen betaling met een chipkaart te openen, je moet beide met creditcard betalen. De kaart kan achteraf worden teruggegeven en krijgt het geld weer.
Super gelegen plek. Terrassencamping zodat je bijna altijd uitzicht hebt op het water. Het personeel is super aardig en altijd behulpzaam. We hebben ook het probleem gehad met boeken voor de eerste rij, die moet je eerst verdienen door vaak aanwezig te zien. Het gebied zelf is goed onderhouden, top direct aan het water en super schoon. Wel iets duurder maar de kwaliteit verdient gewoon de prijs. Echt top.
Hi voor de tweede keer hier op deze locatie, is super schoon dit jaar en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De plek zelf is in terrassen aangelegd en heeft veel ruimte, een bar, een restaurant en nog veel meer. Ja, het enige nadeel de berg en derhalve geen overgang naar super vernieuwd washuis een sportieve act. De plek waar ik kan het echt iedereen aanraden
We waren aangenaam verrast: de plaats is een camperplaats met gratis wifi, mooi complex met schone sanitaire voorzieningen; altijd nat (condenswater) en het kan warmer zijn. Prijs voor 2 personen 29/12/16 met 16A € 20,90. Supermarkt en het strand zijn te voet ver weg. Over het geheel genomen ok.