@tosi-losi
- 2016
2023
Sitecode: 20479
Zeer mooi CP sanitair super schoon. Per nacht momenteel 28eu. Uitzicht op het meer en zeer vriendelijk personeel in het hotel.
Dus ruimte, nou, stroom, water en afvoer zit in de 22 eu, aaamaar de wc/douche doet het helemaal niet, het is een container waar ik niet van weet wat het moet zijn, maar in ieder geval niet aan te raden Helemaal niet, dan is het beter om er rechtdoor de straat in te gaan. Het meer is beslist veel beter.
Een eenvoudige parkeerplaats onder pijnbomen. Hoeveel het precies gaat kosten weten we niet. Wij betaalden in ieder geval 6 eu voor ongeveer 12 uur. Daarachter ligt een prachtig lang strand waar je met honden terecht kunt.
Goede CP Wat naar mijn mening duur was, was het betalen van 45 eu voor één nacht op 5 september 2023. Sanitair oud maar schoon, zwembad ok. Er is weinig ruimte voor mobiele loopbruggen die heel dicht bij elkaar liggen.
Plaats ok maar geen service. waren daar voor één nacht op 4 september 2023. Heel strak . De betaalautomaat accepteert geen kaarten, dus het is beter om geld in te voeren als u dat wilt. Het is mogelijk om te voet naar de stad te gaan, maar er is een berg. 15 euro per nacht
Zeer mooie eenvoudige plek. Sanitair zeer schoon maar ouder maar dat maakt niet uit. ideaal voor een bezoek aan de scheve toren. Ongeveer 10 minuten lopen. Bij het zwembad zijn badmutsen verplicht en hier wordt aandacht aan besteed. Anders echt leuk. Betaalde ongeveer 80 eu voor 2 nachten. 2e - 4e 08.23
Waren hier 3 dagen Prima uitgangspunt om te wandelen, fietsen of gewoon om wijn te proeven. Super schoon Super aardig allemaal hier. Aaaaaaber de plaats kost 17 euro per nacht voor 2 personen en elektriciteit ons de plaatsen zijn wat krap. Anders sterk aanbevolen.
Grote parkeerplaats. Zeer rustige locatie in het weekend. Gratis aanbevolen als tussenstop.
Ten eerste kost de staanplaats per nacht inclusief stroom 100 PLN. 2. Als u het niet kunt vinden op Google Maps, wordt u doorverwezen naar een parkeerplaats schuin aan de overkant van de straat. 3. Is het erg slecht bewegwijzerd? 4. Er is geen douche en geen toilet alleen een hut met 2 wastafels met koud water. 5. Er is water om te tanken maar het is heel vreemd aangelegd en je kunt er het toilet kwijt, maar het is ook vreemd. 6. Is het parcours erg ongelijk?
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden