@toto6714
Mooi, goed afgebakend gebied. De klokken luiden inderdaad, maar zo is het. Omdat het gebied naast de school ligt, worden auto's geparkeerd op de plaatsen die gereserveerd zijn voor campers, terwijl ze wachten tot de kinderen naar buiten gaan.
Mooie, goed gedefinieerde parkeerplaatsen. Overdag passerende auto's, maar kalm zodra de avond aanbreekt. Slechts één hond blafte urenlang zonder te stoppen, waarschijnlijk totdat zijn meester arriveerde? Geen water, maar het is winter
Zeer mooie, rustige omgeving ondanks een komen en gaan van auto's op de parkeerplaats. Bakkerij naast de deur, super praktisch om jezelf 's ochtends te verwennen. Het enige probleem: de gereserveerde plaatsen voor de camper zijn niet aangegeven. Staan ze naast het waterpunt? In dit geval zijn ze erg klein en smal. Of op de iets verder gelegen grindparkeerplaats, maar bezet door een touringcar? Met dank aan het gemeentehuis
de dealer is verhuisd. U moet de borden volgen. Geen legen van cassettes meer en geen water meer, grijswater legen mogelijk. iets rustiger dan voorheen toen het langs de kant van de weg was met heel druk verkeer