@traceypeace
8 of 10 plaatsen, aan het kanaal en genoeg picknicktafels. Aan de spoorlijn, maar niet echt lawaaierig. Gemakkelijk te voet naar de benedenstad. Iedereen was aangesloten op de gratis elektrische boot en de persoon die de ligplaats oplaadde, haalde ze er elke avond uit als hij zijn ronde deed.
Prachtig uitzicht, water en afvalverwerking, in een klein dorpje, overdekte picknicktafel, donatiebox wordt gebruikt om schoolreisjes te financieren. Heren delen toeristische tassen uit met lokale informatie. Kleine supermarkt en een bar/restaurant.
's Nachts rustig. Gratis elektriciteit en water. Slechts een paar plaatsen. Ook voldoende parkeergelegenheid bij Aldi/Lidl. 15 min. lopen naar het stadscentrum. Naast het busstation.
bracht een rustige nacht door geparkeerd naast de kerk en at een fantastische afhaalburger van het restaurant om de hoek. toiletten zijn in de buurt open. de laatste klokslag is om 22.00 uur en begint weer om 07.00 uur
mooie rustige plek, alle voorzieningen en gratis WiFi
Mooie parkeerplaats met uitzicht op zee. De waterleiding is gedemonteerd, dus er is nu geen water meer. 2 restaurants aan de rand van de parkeerplaats.
site was ok, had services en was erg handig voor een wandeling van vijf minuten naar de stad langs de rivieroever. Echter, de hele site, behalve een half dozijn plekken, is momenteel bezet door reizigers
We misten de afslag naar de parkeerplaats, dus gingen we naar het einde van de weg om te keren en vonden een mooie, met bomen omzoomde parkeerplaats die veel mooier was dan de parkeerplaats. Het was de moeite waard om terug te lopen om de veerboot te bekijken!
Er zijn twee parkeergarages, één met een iets smallere ingang met een mogelijk onafgemaakte hoogtebarrière en een kleinere parkeerplaats ernaast met een bredere ingang. Midden in het centrum, prachtig uitzicht over de riviermonding... en een geweldig restaurant/bar aan het einde van de weg!
rustig en afgelegen, met het stadscentrum op een paar minuten lopen. jammer dat het gras overwoekerd was, dus picknicktafels niet bruikbaar. Ik denk dat er ook een bbq-punt in steen is gebouwd, maar ook weer overwoekerd en niet echt bruikbaar. er is veel nagedacht over de planning, maar niet over het onderhoud
aan een zeer drukke weg, weliswaar prima geslapen met oordopjes in! bleef ongeveer 36 uur, verwachtte € 20, maar er werd € 48 in rekening gebracht en de machine nam alleen contant geld op. Loop een aangenaam genoeg 30 minuten rechtdoor naar het centrum. Bushalte vlak bij de ingang
Rustige plek met uitzicht op een groot grasveld. Dicht bij de haven. Water en toilet legen faciliteiten een minuut rijden. Zo fijn om een vrije plek te vinden.
Handig voor in de stad, alle faciliteiten inbegrepen. Direct aan de rivier. Leuke touch om een toeristentas met stadsplattegrond te krijgen van de man die de betaling incasseert. Beetje luidruchtig tot laat in de nacht, maar het was het weekend met partyboten op pad!!!