@tractor-boer
de camping was gesloten, maar mochten gratis op de parkeerplaats staan. Als wij van de douche gebruik wilden maken, wat dat tegen betaling mogelijk. Leuk buurtcafé en vriendelijke uitbaters
prachtige plek bij een leuk dorpje, CP ligt aan een riviertje. Buitendouche en simpel toilet. prachtige omgeving, wij konden hier prachtig motorrijden. €3,00 p/n, betalen bij gemeentehuis
Rustige kleine camping met een vriendelijk echtpaar. Super schoon sanitair gebouw. Een prachtplek
Een prachtige plek, de omgeving leent zich voor mooie motorritten. vriendelijk ontvangst.
Hier zondagmiddag aangekomen, was nog plek, in het weekend wel druk met weekend Italianen, zondagavond/maandagmorgen was de CP op ruim 10 campers na weer leeg, In het weekend wel 80 campers,prima plek, erg vriendelijke mensen.
Hier 8 jaar terug geweest, stonden toen met kleine 10 campers, nu in het weekend met kleine 200 campers, allemaal Italianen voor een weekend, voor ons is dit niet meer de plek, wel waren de Italianen erg vriendelijk
Mooie plek met vrij uitzicht bij een boerderij. Als je zonder wifi kan een prima plek en dat kunnen wij😉
Wat een mooie plek, rustig en vriendelijk ontvangst. Alles keurig onderhouden en schoon.
Sitecode: 1909
mooie plek, bij meertje en centrum, vrije plekken. hebben hier met een aanhanger gestaan. inrit is wat stijl
prima overnachting hier gehad, rustige plek, vlak bij het centrum. ligt aan N77 lozen kon wel, rest afgesloten of defect
dicht bij het prachtige oude centrum, met veel ruimte. wij stonden er met een aanhanger. wij hebben €3 in de parkeerautomaat gedaan, apparaat is niet gebruik vriendelijk
Wat een mooie plek, alles aanwezig. Vriendelijke en gastvrije beheerders. Bedankt en als wij weer in de buurt zijn, 3x is scheepsrecht
prachtige CP, ruime plekken en super schoon sanitair. Mooie omgeving, bos ligt naast de CP
Mooie plek, staat op gravel. Toilet beschikbaar naast CP. Lozen en water vullen op 200 mtr over de brug tegen betaling. Gewoon een prima plek
Franse familie camping. Veel schaduw. Aardige beheerder. Verouderd sanitair
Leuke camping met ruime plaatsen. Route er naar toe is veranderd. Op de weg doorrijden tot aan rechterkant vuilniscontainers staan. Daar voorbij links af slaan. Dan een slingerende weg ongeveer 300 mtr volgen. Camping ligt dan links. Heel vriendelijke echtpaar.
prachtige grote plekken, plek genoeg, eenvoudig sanitair gebouw €14,00 inclusief 10 ampère stroom vriendelijk ontvangst, wel geluid van de weg, maar vinden wij niet storend
Wat een topplek, alles keurig schoon en onderhouden. Mooie omgeving.
Mooi uitzicht over stuwmeer , s'morgens komt bakkertje voorbij. Klein dorpje aan doodlopende weg
Mooie plek , was lekker rustig. Komen regelmatig plaatselijke bewoners
Prachtige vrije plaatsen ,lekker ongedwongen. Staan veel mensen langere tijd .Prijs € 23,- , met ACSI korting
mooie plek, ruime plaatsen, dichtbij het plaatsje. Sanitair wat verouderd, maar alles is wel aanwezig
Ideale camperplaats , all in € 20,-
prima plek, rustig, alles aanwezig
Mooie camperplaats , bij volle bezetting zijn plekken krap. Vriendelijke Portugese eigenaar
prima plek voor een overnachting, vriendelijk personeel die uitleg geeft. gratis stroom, maar je moet wel een heeeel lang snoer bij je hebben.
Grote camping , nu erg rustig ,leuk plaatsje om te wandelen. Plekken erg scheef.
wat een mooie plek, ruime plaatsen, vriendelijk ontvangen en tips gekregen.
Mooie plek op doorreis ,alle voorzieningen aanwezig, simpel eettentje op terrein ,met ACSI €16,20
prachtige plek, zonder voorzieningen, heerlijk vrij staan, erg vriendelijk en behulpzaam echtpaar. De prijzen zijn anders, echtpaar probeert dit te wijzigen, maar staat nog steeds fout op de site. 1e nacht is €10,00 en de nachten erop zijn €6,00, wij vinden dit waard voor deze plek
wat een mooie plek, stonden voor de camping Alles aanwezig, een basic toiletgebouw is voor ons genoeg. erg vriendelijk ontvangst, leuk restaurantje ,niet duur
mooie locatie. sanitair is heel erg basic, wij zijn hier weggegaan omdat het toilet vol met stronk zat
wat een geweldige plek voor mensen die vrij en rustig willen staan. Heel vriendelijk ontvangen en je mag zelf je plek uitzoeken met of zonder stroom
Camperplaats tegenover camping. Plaatsen ruim genoeg. Via slagboom naar binnen .Toilet aanwezig. Stroom per € 0,50. Betalen met camperkaart/pasje. Per nacht € 10,-. Uitrijden kost € 1,-
Eenvoudige afgebakende camperplaatsen bij parkeerplaats jachthaven. Toilet en douche in havengebouw. Twee personen met camper all-in € 10,- .
wat een prachtige plek, mooie ruime plekken, eenvoudig maar prima sanitair, je voelt je er welkom en je kan er heerlijk eten
mooie ruime CP, net opgestart, stond met de Pinksteren voor het eerst vol, worden wat kleine zaken aangepast, die je merkt als je vol staat.
Wij vonden het een prachtige plek. Uitzicht over stuwmeer ,wel winderig. Jammer dat er geen vuilnisbakken staan.
Is een camping met wat verouderd maar schoon sanitair. Plaatsen niet overdreven ruim.
Hebben niet op deze parking gestaan ,zijn om hoog gereden tot ruim boven dorp. Daar prachtig uitzicht over skigebied en omgeving
Doordat er positief over gevlogd is ,behoorlijk vol. Plaatsen van klein en simpel tot zeer royaal. Mooi en schoon sanitair gebouw
Krappe plekken ,staat dicht op elkaar ,veel schaduw. Sanitair verouderd, wel schoon .Tegen boulevard en strand aan.
Mooie plaats om te overnachten ,vlakbij snelweg.
Zijn nadat we hier een jaar geleden zijn geweest weer beland. Sjaak en Hortensia zijn druk geweest om de CP te verbeteren. Is nu eenvoudig sanitair gebouw bij gekomen. Nadat ik met de motor een bedradings probleem had bij Cano Motos in Santomera geweest die het vakkundig gerepareerd hebben. Ook heerlijk gegeten bij Hortensia. Voor ons een prachtige plek ,bedankt Sjaak en Hortensia
toppositie
Hier afgelopen weekend gestaan, prachtige ruime plaatsen, vriendelijk ontvangst, dit is een plek waar wij erg van genieten en ook hier terugkomen
Mooi voor een tussenstop, aan doorgaande route. ,Mooi rustig en voldoende plek
Mooie locatie met stroom, geen sanitair, wel lozen. Prijs nu te hoog
Dicht bij centrum en strand. Schoon en goed sanitair. Plekken ruim genoeg, waarschijnlijk zomers druk.
Prachtige omgeving, lekker wandelen. Primitief toilet, lekker rustig
Vriendelijke eigenaar, lekker kunnen eten ,sanitair primitief, mooie omgeving ,helaas overal hondestront van oude herdershond
Camping in weekend vol met Spaanse families die veel reuring geven. Sanitair wat verouderd, stroom te duur.
Goed onderhouden camping ,ruime plaatsen, keurig sanitair, prijs/kwaliteit mooi in verhouding. Mooie omgeving voor motor rijden
Aan het strand, zelf plek uit zoeken ,sanitair netjes, redelijk aan de prijs, helaas veel wind, waren hier half februari.
Mooie plek voor overnachting, stroom te krap ,niet duur
hier gestaan van 22 tot 25 februari, hier heel gezellig gestaan bij Sjaak en Hortensia, ook erg getroffen met het mooie weer. wat een mooie ongedwongen plek en gastvrijheid. zelfs met camper en motorkar goed te bereiken. sanitair is in het privé gedeelde, wat wij niet prettig vonden.
Een gewilde CP, ook nu is het beter om te reserveren voor een plekje. Je staat wel dicht naast elkaar met uitzicht op het water. CP ligt op loopafstand van het leuke en gezellige centrum
Mooie CP, brandschoon sanitair gebouw. Op de fiets ben je zo in Leeuwarden
Hier het weekend van 12 t/m 14 november gestaan. Was nu erg rustig, maar wat een heerlijke ongedwongen CP, schoon sanitair, lekker restaurantje waar gastvrijheid voorop staat. Vanuit CP prachtige fietspaden en je kunt mooie wandelingen maken
Plaatsen op grind met grasstrook ertussen. Jammer dat het zicht op de haven door een aantal auto's en boten geblokkeerd wordt. Mooi sanitair , wij vonden hem niet duur.
Minicamping met plek voor campers. Vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. Lekkere ongedwongen plek
Voor een camping mooie camperplaatsen. Vriendelijke ontvangst, mooi en schoon sanitair .Mooie omgeving.
Mooie CP ,mochten van vriendelijke eigenaar onze motoraanhanger op het gras parkeren. Mooi uitzicht en lekker rustig. Wij geven 5 sterren. Stonden hier weekend van 10 juli.
Vonden het niet geweldig ,staan naast elkaar op lang gras ,1 verdeelpunt voor 6 stroomaansluitingen dus soms wel 75 mtr kabel nodig. Satelliet ontvangst niet overal mogelijk . Loosplaats vrij krap. Geen douche, wordt aan gewerkt ,toilet alleen in weekend als restaurant open is. Bij en rond het meer mooi wandelen. Er wordt in het weekend veel gereserveerd ,dus niet altijd ruimte.
Sitecode: 19786
Ruime plaatsen, erg rustig. Overdag verkeerslawaai. Mooi wandelen. Ivm corona restaurant dicht ,daarom ook douche dicht en ook geen reuring
Als je van rust houdt, top. Plaatsen zijn wel wat scheef. Zeer eenvoudig sanitair. Mooie omgeving
Dicht bij centrum, ruime plaatsen ,staat op grind. Niks mis mee.
wat een rust en mooie grote plekken, overal drukte op camperplekken, hier nog alle plek. Prachtig fietsen en wandelen hier. Wij komen zeker terug, bij deze vriendelijke en hardwerkende mensen
CP achter havenkantoor, geen zicht op de haven, wel zicht op kasteel, CP ligt in het oude en gezellige centrum, helaas was alles dicht.
mooie CP op een prachtige plek. wel druk, er moesten wel 10 campers doorrijden. wij waren hier het weekend van 21/22 februari
een geweldige en keurige CP, alles top
weekend van 20/21 maart hier gestaan, wat een keurige CP, alles dik in orde en een prachtige omgeving voor een wandeling of fietstocht
Mochten de opening meemaken van deze CP,mooi gelegen in landelijk gebied. Zeer vriendelijk en behulpzaam gastvrouw en heer. Het is een prachtig plekje in wording
Prima plek voor € 6,00, ruime plekken. Je kunt in een rijtje staan of aan de andere kant wat vrijer
CP vlak bij een veerpontje die wordt bemand door vrijwilligers, je staat op een parkeerplaats. Er is een restaurant waar je overdag wat kan drinken. Licht aan een mooie fiets route. Eenvoudig sanitair
Rustige CP, schoon toilet. Mooie plek wel afgelegen
CP op een camping op een voormalig Engelse legerbasis. Wij stonden op beton op hele ruime plekken. Schoon en prima toiletgebouw met muntjes voor de douche
Er zijn hier twee velden, eerste veld was vol, veel gereserveerde plaatsen, die de volgende dag nog steeds niet bezet waren. Wij stonden op het tweede veld, in het bos, was wisselvallig weer , erg troosteloos
Wat een geweldige plek, midden in natuurgebied. Eenvoudig toilet en klein restaurant
Prima CP om te overnachten
Sitecode: 92019
Mooie ruime plek, was niet druk. Beneden aan de weg staat er een bord hoeveel plekken er nog zijn. Alles werkt met betaalautomaat en pasje waar je de stroom en douche mee kan betalen. Borg en rest van geld krijg je terug bij vertrek. Super sanitair, warme douche!
Mooie CP, rustige omgeving, je kunt er heerlijk wandelen.
vriendelijk ontvangst. CP met mini camping, rustig, wij hebben het Hemelvaart weekend op de CP gestaan. prachtige omgeving en vanuit de CP kun je heerlijk wandelen en fietsen. ivm corona geen beoordeling van toilet gebouw. Nieuwe eigenaren zijn flink bezig om uit te breiden en alles netjes te maken
hier 28 december 2019 geweest, mooie CP, eenvoudig toilet gebouw, als er 20 campers staan wel erg krap.
Een super CP, schoon sanitair met geweldige douche. Zeer vriendelijke beheerders, petje af, deze CP in nog geen half jaar gerealiseerd
Mooie CP, vriendelijke en behulpzame havenmeester. Dicht bij het gezellige centrum. Keurig sanitair
Sitecode: 51945
Rustige cp naast grote camping. Summiere aanwijzingen. Bij aankomst niet verteld aparte muntjes voor de douche te moeten kopen, wel proper sanitair gebouw
Vriendelijke ontvangst ,mooie plek .Toiletgebouw in havenkantoor. Toegang met sepkey ( met geldtegoed )
hier gestaan weekend 23 t/m 25 augustus. vanwege de drukte, CP was vol, moesten wij op de camping. op camping veel vaste (families) gasten. Camping geen aanrader. Prachtig meer, mooie omgeving.
kleine gemoedelijke camperplaats
CP om te overnachten, je staat op grind in gelid. Sanitaire voorzieningen top. Overdag sta je in de volle zon.
Prachtige plek voor rust zoekers. Toilet en douche aanwezig, melden bij Gasthof Uberegger, vriendelijk ontvangst en je kunt er heerlijk eten. Weg is goed te doen, beetje smal en bochtig. Benaderbaar vanaf 3 kanten.
20-06-2019 Arina en Adriaan Wij vinden het jammer dat het toilet gebouw niet bijgehouden wordt. Verder sluiten wij ons aan bij de eerdere reviews. Prachtige locatie met schitterend uitzicht en mooie motor wegen om van te genieten
17-06-2019 Arina en Adriaan Leuke plaats, toilet netjes ,afgeschermde plaatsen Wel jammer dat je maar één nacht mag staan. Als je langer wil blijven moet je naar de camping
Prachtige camperplaats. 20 verharde plaatsen met gras ernaast. Wij mochten nu op gras ernaast staan. Keurig sanitair gebouw. Plaats vervangende beheerder was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wat een prachtige locatie en mooie plekken vriendelijk ontvangen en een rondleiding gekregen in het prachtige bedrijf.
Meppel is een gezellig stadje, centrum 10 minuten lopen. Toilet via code ,douche open tussen 07.00 en 21.00 uur. Douchen kost halve euro. Mooie ruime plekken, vriendelijke havenmeester.
Zijn hier het weekend van 15 mrt geweest. Tholen is een leuk gezellig stadje. Aardige havenmeester(es).Toilet en douche via pasje in het clubgebouw. Waren incl stroom met 2 personen € 14,50 kwijt. Aanrader, plekje om terug te komen.
top plek ruime plekken, prachtige omgeving, super sanitair
Sitecode: 20657
Drukte op de scheepswerf, waardoor de plekjes voor de camper ondergeschikt zijn. Toiletgebouw en toegangshek bedienen met sleutel. Wel dicht bij het centrum en het UMCG.
we waren hier vrijdag 29 juni 2018. CP liep helemaal vol, overal stonden campers, zeker 150! voor al die campers, zijn er 4 douches en tot onze verbazing zondag morgens om 8.15 uur gebouw dicht ivm schoonmaak. Prachtig stuwmeer, waar je heerlijk kunt zwemmen. keurige CP, in het weekend ons te massaal
Wij waren hier half juni 2018. Grote ruime plaatsen, eenvoudig sanitair. Vanuit camperplaats is het 2 km lopen om de grot te bezoeken.
prijzen zijn verhoogd naar €15 pn. Hier komt €1 douchen bovenop. Wij vinden deze CP geen €15 waard simpel sanitair gebouw, wel schoon.
leuke plek. Veel vertier in en om het meertje. douche is in een omkleedruimte die ook worden gebruikt voor de watersport, douche ruimte avonds dicht tot de volgende morgen. vriendelijk personeel en een simpel eettentje. Adriaan en Arina Vriendelijke mensen
Vriendelijke ontvangst door duits sprekende eigenaar. Mooie grote plaatsen op terrascamping Prachtig nieuw toilet gebouw. Arina en Adriaan
Keurig verzorgde rustige camping met ruime plaatsen. Keurig en schoon sanitair. Wasje mogen draaien. Gezellig terras, met aanloop van mensen uit de buurt. En dit allemaal voor €8,00 per nacht
je mag gaan staan waar je wil, sommige plekken uitzicht op de Elbe, maar afgesloten met hek. veel lawaai van treinen en verkeer. sanitair redelijk
prachtige en rustige plek. gastvrij ontvangen en er wordt alles gedaan om het de gasten naar de zin te maken. Adriaan en Arina
Arina en Adriaan . 25 juni 2017. Uitgelezen plek voor wie van rust en mooi uitzicht houdt. In buurt prachtig wandelen. Aanrader. Plaats voor 4 campers. Mooie slinger route naar boven
Arina en Adriaan . 24 juni 2017 . Prachtige CP. In weekend druk met Italiaanse families
Sitecode: 20344
Arina en Adriaan 22 juni 2017. Erg rustige plaats .Toilet aanwezig. Geen stroom. Afgelegen plaats. S'nachts wel verlicht
Arina en Adriaan 20 juni 2017 Mooie ruime plaatsen .Vriendelijke beheerder. Aanrader
Arina en Adriaan 18 juni 2017 Slecht aangegeven. Na dorpje doorrijden. Niemand aanwezig , slagboom dicht , telefoon nummer slecht leesbaar. Weer weggegaan.
Arina en Adriaan 18 juni 2017 Mooie ruime plaatsen. Helaas niet makkelijk vindbaar achter pizzeria/sportpark. Bevindt zich achter slagboom,eigenaar moet gebeld worden.Op maandag geen douche/wc vanwege dichte pizzeria. 200 ltr van centrum