@traveler1956

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

ik heb hier overnacht het is een openbare parkeerplaats ik denk een carpool plaats daar het een paar keer rumoerig was verder stonden er div campers je kan er lozen zwart en grijs en water innemen stroom niet gezien supermarkt en mac op loopafstand

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

alleen om te slapen houd het midden tussen een afwerkplek en een vuilstort ongure plek

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

aardige beheerder voor wat er geboden wordt te duur plaats boven de jachthaven op beton met elektra ongeveer 5x8meter 98 euro voor twee dagen voor de rest zie de andere revieuws

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

aardige beheerders brood service pendeldienst zeer rustige camping voor de rest precies zoals beschreven en zijn nu bezig met de bouw van een zwembad twee nachten gestaan ivm bezoek aan Turijn

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

redelijke plaatsen zeer beperkt aantal wasmachines naast de cp even als openbaar toilet verder als eerder beschreven heb daar 05-04 gestaan

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

er is nog steeds geen water ook niet om te spoelen elektra niet veranderd beperkt aantal punten puur voor overnachting prima ik heb twee nachten gestaan om straatsburg te bezoeken 12 euro per nacht ,1 euro per kwh