@trend-WHT
- 2019
mooie,propere, rustige CCP,1x hier maar komen zekers nog terug en alles in de buurt ( intermarche en bakkerij)
vriendelijke receptie, mooie camping met heel mooi zwembad,grote plaatsen ( niet allemaal!) sanitair wordt meerdere malen gepoetst, gewoonweg een hele goeie camping die overigens niet al te duur is( buiten seizoen)1 minpuntje die geur van de varkenshouderij in de buurt ( als de wind in de verkeerde richting blaast)
eerste maal hier,op eerste zicht goed,maar dan... aantal plaatsen schotelantenne beperkt, vuilnisbak inderdaad op 750 m! gevonden,en wat een lawaai van jongeren.....(zaterdagavond) gewoon pech denk ik.
dank u Danny en Pascal voor de vriendelijke Babel en voor de topservice ( allerlei broodjes)en tips.... gewoonweg te Place to be voor fietsen, wandelen en de abdij natuurlijk, komen zekers nog eens terug( voor de picon te proeven)
een Camperpark zoals het hoort met alle faciliteiten en proper onderhouden ( nog niet alles afgewerkt)met normale prijs en we komen zekers terug.
alles wat je verwacht van een goeie camping, misschien het sanitair die een beetje verouderd is maar alles ok, mooi zwembad en hele mooie fiets(grind) paden .
een van de betere cp waar wij ooit gestaan hebben, ruime plaatsen en alles in orde, vriendelijke personeel, komen zekers nog eens terug
geweest voor de koers gent-wevelgem top ligging,heel rustig, vriendelijke dame receptie,en (bijna) alles in de buurt, fietsen, wandelen, bakkerij, supermarkt ( klein) mischien een minpuntje een beetje verouderde sanitair maar proper.
ideaal camperplaats voor stad Antwerpen te bezoeken tip; zaterdag markt Stadsschouwburg met allerlei tapas en zelfs met glaasje bubbels!