@trinedpnt
Lid van Campercontact sinds 2026
- Gezin met kinderen (12+)
- 2026
- Adria Matrix 670 SL
- 2026
- Buscamper
De staanplaatsen waren veel te duur (1 nacht voor 1 hond en 3 volwassenen, aangezien onze 13-jarige zoon als volwassene wordt beschouwd - we betaalden in totaal 72,50 euro). De toiletten hadden geen licht en voldeden niet aan de prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien was er maar één stuk zeep in elke ruimte.
Er zijn veel bouwwerkzaamheden op het terrein. Ook rijden er bussen achteruit het terrein op en maken ze bochten, dus verwacht constant lawaai. Helaas hebben we één vuilniszak onder onze camper laten liggen = 100 euro boete 🙄😬
Sitecode: 20774
Prima camping Helaas waren de sanitaire voorzieningen voor mannen kapot en moesten ze een alternatieve optie gebruiken, maar er waren geen aparte toiletten.

Zeer mooie locatie met een prachtig uitzicht. Het sanitairgebouw was mooi, warm en schoon. Ik kan deze plek absoluut aanbevelen.

Een fijne en zeer rustige plek. Het wifi-signaal werkt prima. Het enige nadeel is de prijs per nacht en dat het niet mogelijk is om zwart en grijs water af te voeren.
Een mooi en schoon Stellplatz, vlakbij het centrum van Søndervig, het strand aan de westkust en een mooi wandelpad naar Bagges Dæmning.