@troyandy9
Ik heb deze plek 5 sterren gegeven omdat het geweldig is, vlak bij de snelweg met gratis toilet en water. Ik kon er niet blijven omdat ik 9 meter ben en er niet in paste, maar als je kleiner bent, kun je een rustige nacht verwachten.
Een perfecte plek om Granada te bezoeken. €18 zonder elektriciteit, €23 met. De sanitaire voorzieningen zijn fantastisch en er is een restaurant ter plaatse. Zeer vriendelijk welkom van de receptie. Zou er zeker weer verblijven.
Sitecode: 21950
zijn tientallen keren op het terrein gebleven, zowel in de zomer als in de winter. Ik denk dat er voor de prijs (en het feit dat je € 2 voor een douche betaalt) op zijn minst een verwarming in de badkamer zou kunnen zijn.
Alleen overdag parkeren. de politie komt niet elke dag op bezoek, maar als ze dat doen, verplaatsen ze je verder. het lijkt erop dat Mojacar niet van lange voertuigen houdt.
Prima camperplaats met ruime plaatsen. Vanaf € 12 per nacht, afhankelijk van de grootte van het perceel. Elektriciteit wordt gemeten. een korte wandeling naar het strand en een korte fietstocht naar de strip met vele bars en restaurants.
Geweldige tussenstop. Ik kreeg de laatste plaats toen ik aankwam. Kampeergedrag toegestaan, en een korte fietstocht naar de stad of het strand. 👍
fantastische camping, €11 per nacht, €.70 per KwH. wifi €1 per dag!! fantastische plek.
prijs is nu €15, en €5 voor elektrisch. Vlekkeloos schone faciliteiten en slechts 5 minuten naar het strand.
we blijven iets verder langs deze plek midden op het strand. fantastisch uitzicht en zeer rustig
fantastische vrije lucht. geen kampeergedrag, maar als ze al het andere gratis bieden, inclusief elektriciteit, is dat prima.
fantastische site voor een bezoek aan Londen. Vriendelijk personeel en een prachtig bloemendisplay bij de receptie
uitstekende tussenstop. goed ingedeeld gebied.
Fantastische faciliteit aangeboden door de stad. Geweldige services inclusief elektriciteit en water. Het water was niet toen we hier waren, maar nog steeds een geweldige site. Dicht bij de hoofdweg en op korte rijafstand van Bormio. We zullen deze site niet gebruiken op weg naar Livigno.
Prijs is licht gestegen, maar nog steeds de moeite waard. € 8 per nacht, € 1,20 pp toeristenbelasting.
Vredige plek. Het proces is eenvoudig (zie eerdere beoordelingen). Grijp alleen de code die de machine me gaf niet om het water te activeren. Zou nog steeds wel bezoeken.
Fantastische plek. Het echtpaar heeft Frankrijk trots gedaan. Eerlijkheid boxsysteem, gastheren laten je zeer welkom voelen. We komen terug
Betaalde de € 2 en de kraan werkte niet. Niet gebruiken
Mooie kleine Aire. Dichtbij het dorpscentrum. € 8,50 toen we verbleven. Goed elektrisch.
Marktdag op donderdag, zodat kraamhouders rond 7 uur arriveren om zich in de aangrenzende straten te vestigen. Vermijd op deze dag.
Fantastische site. 5-sterren faciliteiten. Uitstekende gastheren. We komen terug
Fantastische camperstop. € 10 per nacht met elektrisch € 3 extra. Waterpunten op elke toonhoogte. € 1 voor een warme douche van 5 minuten. Eerste klas faciliteiten. Mooie indoor salon beschikbaar om te gebruiken. Gripe alleen de plaatsen zijn aan de smalle kant. Zoet water en afvalstortplaats inbegrepen in de prijs. Deze service kost € 5 als u niet op de site verblijft. Zal terug zijn.
Geweldige faciliteit.
Stop hier niet 's nachts. Groepen jongeren versnellen hun auto tot 0230!
Fantastische plek met directe toegang tot het strand. Strandbar Bon Bon op korte loopafstand. Perfect voor een prachtige zonsondergang. Water verkrijgbaar bij de stranddouches.
Geweldige tussenstop. Geweldige warme douche. 6amp hook up en water op elke toonhoogte. Mooi overdekt gemeenschappelijk eetgedeelte met BBQ. € 9,60 per nacht verbleven we met de Camping Car Park-kaart
Geweldige kleine Aire. Alle diensten € 8,60 als je Etapes op je kaart hebt staan. 6amp hook up.
Fantastische site. Eersteklas faciliteiten en Donald en Lyn voelt u zich zeer welkom. Ik kan niet wachten om terug te keren
De weg is moeilijk, erg steil. Negeer advertentie. Elektriciteit is Euro Relais Jetton € 2 per stuk, u krijgt 1 elektrisch. Niet erg goed in de winter, maar in de zomer zou mooi zijn.
Perfecte plek voor een tussenstop.
De plaats accepteert nu geen overnachtingen, campers zouden P3 of P4 moeten gebruiken. Tal van tekenen. Skibus toen we bezochten was alleen vanaf P3 opererend dus we verbleven hier, zoals de heuvel naar beneden / van P4 was te steil om te lopen naar het dorp.
Fantastische landelijke site, de faciliteiten zijn de beste die ik heb meegemaakt. We brachten een heerlijke nacht door in de gemeenschappelijke ruimte met de houtkachel brandende. Fabulous. We komen terug. Goed gedaan!!
Niet gratis in de winter zoals de pagina aangeeft. € 15 plus € .40 toeristenbelasting. Niet het geld zonder elektriciteit.
Hier weer verblijven, € 7,10 voor 24 -uurs volledige faciliteiten. Prijs geldig in januari, februari en maart. Geweldige site voor de prijs.
Goed servicepunt, € 1 om grijs water en lege cassette te dumpen, € 2 als je zoet water wilt.
Fantastische site. Gratis 16amp aansluiten. Neem contact op met de politie bij de slagboom en zij zullen deze openen. Heerlijke stad. Supermarkt op 100 meter afstand.
Mooi plekje dicht bij de A7, kijkend naar het bordje dat je alleen betaalt als je de diensten gebruikt. Betaling van € 2 gedaan op het gemeentehuis 1 / 2me weg. Zoet water en toilet en wc dumpen.
Fantastische plek. Alle faciliteiten inbegrepen in de prijs. WiFi is zeer redelijk € 9 voor 2 weken. Bar / restaurant op het terrein. Iets duurder dan anderen. Veel vliegtuiggeluid, omdat het onder de startbaan van San Javier ligt.
fantastische tussenstop dichtbij de AP7, hoewel ik het niet zou weten wanneer je hier bent. Zeer afgelegen omringd door olijfgaarden. We betaalden € 12 met elektriciteit. Warme douches inbegrepen.
Fantastisch campingpark, uitstekende faciliteiten, onberispelijk schoon. Personeel uiterst behulpzaam. Royale korting voor een langer verblijf van meer dan 7 dagen.
We bleven niet op de officiële plaats, rijden een half uur verderop in de straat naar een onverharde weg. Mooie rustige locatie.
Mooie tussenstop, direct aan het strand. Een drukke parkeerplaats gedurende de dag maar erg rustig op de nachten (toen wij er waren) campinggedrag niet acceptabel, maar picknickbanken voorzien.
Fantastische plek. Gratis water en wc legen. Prachtig uitzicht, met de gieren die voor ons cirkelen.
Geweldige plek om te stoppen. Niet mijn om Gibraltar te bezoeken maar plaatsen met uitzicht op de jachthaven. Heerlijk. Gratis diensten en wasmachines € 4 en toiletten.
Fantastisch plekje, douches zijn heel origineel € 1 voor 5 minuten warm water. Geen toilet. Er is een rec kamer met gratis pooltafel, tafels en stoelen en gratis satelliet-tv. Zoals eerdere beoordelingen elektriciteit en WiFi zijn wisselvallig, hoewel dit deze winter wordt opgewaardeerd.
Fantastische gratis tussenstop, is enigszins veranderd sinds sommige van de foto's maar faciliteiten nog steeds hetzelfde zijn.
Perfect voor een overnachting tussenstop. 2 mijl van de N1. Betaalmachine is nog steeds kapot.
Mooie aire. € 6 als de toiletten / douches waren gesloten. Prijs is inclusief gratis WiFi en 10 min. Vers water. Korte wandeling naar de lac.
Mooi dorp, met alle voorzieningen op loopafstand. Oppervlak is zeer fijne witte stenen die overal komen. Ga naar de Marie of bel ze en ze schakelen de elektrische auto in voor € 2. De lokale Cave is Vin is uitstekend.
Hier gestopt voor de dag alleen maar om de stad te bezoeken. Prijs is nu € 8 met de faciliteiten die een €2 munt kosten. Gratis WC legen.
Fantastische tussenstop voor Chester. Veilige parkeerplaats, voelde extreem veilig. We kwamen om 1900 aan, vertrokken de volgende dag om 1400 en de prijs was £ 6,50
Prachtige camping grenzend aan de rivier de Tyne. Onberispelijke faciliteiten. Ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Northumberland.
Fantastische C & CC club site, faciliteiten zijn brandschoon en het personeel is erg vriendelijk. Ideale tussenstop bij het starten of afwerken van de NC500. De site ligt op loopafstand van de stad met alle voorzieningen die u nodig heeft.
Perfecte plek om te stoppen tijdens een bezoek aan Kendal. Eerlijkheidskist aan de buitenkant van gratis als je de pub gebruikt voor een paar drankjes. Zeer redelijk geprijsd. Vlakke plaatsen, geen services beschikbaar.
Levellers absoluut nodig, het eten is heerlijk (alles is thuis gekookt)
De pub is nu gesloten en is nu een visrestaurant genaamd catch. Parkeren 's nachts is nog steeds mogelijk. Het menu is uitgebreid en heeft een uitstekende wijnkaart. Nog steeds een bezoek waard
Mooie tussenstop. Picknickbanken bij elke standplaats. € 2 voor water en toilet lozen, € 4 voor 12 uur elektriciteit.
Haal een jeton bij de balie van de klantenservice bij de Auchan-supermarkt
Sitecode: 2067
Mooie plek vlak naast de rivier. Geen diensten in de winter, maar we hadden alles aan boord. Zal deze plaats zeker opnieuw bezoeken
Hoewel dit nog steeds een geweldige plek is, is de prijs nu € 25, dit is inclusief elektriciteit en toeristenbelasting maar voor mij is het een beetje steil als er een camping naast de deur is met minder elektriciteit, maar volledige faciliteiten voor € 29
We verbleven een paar uur op deze sosta terwijl we naar het fort liepen. Ik zou hier niet blijven overnachten vanwege de nabijheid van de weg. Home (sitecode 11150) is mooi en slechts een paar kilometer verderop
De prijs is nu € 6 en € 2 als u elektrisch nodig hebt. Prachtige rivierzijde aire. Dorp heeft alles wat u nodig heeft. Walter j Oster weingut zeker een bezoek waard
Ideale tussenstop bij een grote campingwinkel. De winkel heeft alles wat je nodig hebt. Parkeren niet pittoreske maar praktisch. Gratis water en toilet dump.
Perfecte plek om Amsterdam te bezoeken. € 24 per nacht met 6amp hook up. Gratis wifi en zoet water, grijze dump en toiletafvoermogelijkheden. 10 minuten lopen naar de gratis veerboot naar het centraal station van Amsterdam.
Prachtig tussenstop. Zoet water beschikbaar, maar nergens het toilet te legen. Mooi gebied en zeker een bezoek waard
Oké dit is een doorsnede van een grote drukke parkeerplaats. Smalle plaatsen, maar het ligt aan de oevers van het Gardameer. Heb hier vaak gestaan en het uitzicht is om voor te sterven.
Dit is nu onderdeel van de belangrijkste sosta
Hoewel de parkeerplaatsen smal zijn, de stad is mooi en zeker een bezoek waard. Er is ook een openbare lokatie 100 meter verderop. Openbare toiletten zijn ook beschikbaar
Dit is een echt geweldige sosta. De meeste plaatsen kijken naar de rivier. Ben hier vele malen geweest. Ze hebben nu hook-up faciliteiten geïnstalleerd in de prijs van € 16. De stad is het leukste dat ik op het meer heb gevonden. Scurone Bottega in de stad is de moeite waard!
Mooie sosta op loopafstand van het prachtige meer. € 8 voor 18 uur, € 12 voor 24 uur. Douches zijn € 1. Lage amp elektrisch en water incl. Op uw toonhoogte. Niet vanuit het zuiden benaderen. De westweg is erg smal bovenaan.
Deze plek is ideaal om een paar dagen te staan tijdens het verkennen van de regio. Prijs is nu € 18 incl. Elektrisch, afval, zoet water, toiletten, wifi. Douches zijn € 1 voor 4 minuten (6 beschikbaar) uitstekende sosta. Een van de beste waar we zijn gebleven.
Deze cp was gewoon ok voor mij. Het heeft alles wat je zou kunnen vragen: water, elektriciteit, toiletten en douches, maar ik verkies liever plaatsen met uitzicht op de rivier. Let op, de prijs is per 24 uur. Ik moest 2 dagen betalen, toen ik een uur na mijn aankomsttijd vertrok.
Dit is mijn favoriete camperplaats aan de Moezel. Het dorp is klein, maar heeft tal van bars, restaurants, een mini-markt op korte loopafstand. Deze plaats heeft nu elektriciteit, wat extra kost. We betaalden € 8,50 per nacht. Je moet de weingut Walter J Oster proberen. Wij vinden hun wijn het beste van de Moezelstreek.
Niet goed voor campers boven de 6 meter. De weg naar het was verschrikkelijk. De pub zag er mooi, maar geen enkele passende plaats. We hebben een Bavaria van 7.4 meter
Geweldige tussenstop voor een bezoek aan Hawes. Toiletten zijn beschikbaar en water op verzoek. Prijs is nu £ 9 per nacht. De moeite waard
Fab Aire heel dicht bij het centrum. Ski bushalte ongeveer 20 meter afstand. Hebben al meerdere malen geweest en het is altijd erg druk. Er is een flot bleu in de komende parkeerterrein langs, dus als je de faciliteiten die ik stel voor dat je er naartoe te gaan voor het eerst nodig hebben.
We verbleven hier opnieuw, dit keer had ik de kans om de omgeving te verkennen. Wauw!! Fort Bard is op een korte loopafstand en is zeker een bezoek waard. Prachtige locatie. Het restaurant Antichi Sapori zal pizza leveren. Het is fantastisch en zeer goedkoop.
Mooie vlakke betonnen aire. Geen faciliteiten maar veel uitzicht op de gracht. Niet verblijven in hij eindigen als we besloten om door te gaan naar het noorden. Je zo het gevoel alsof de GPS-navigator niet waar leidt u, maar de moeite waard en ik zal gebruiken in hij toekomst. Twee grote complexe sluitsystemen moeite waard een wandeling ook.
Geweldige gratis camperplaats. Gratis elektriciteit (10A), water, wc loospunt. Is gelegen binnen een ommuurde parkeerplaats. Het nieuwe gedeelte van de stad was behoorlijk vervallen, maar de ommuurde heuvel met het fort was prachtig. Wel een tussenstop waard, niet alleen voor de faciliteiten.
Perfecte locatie voor het skiën als de aire ligt op de bodem van een rode piste zo praktisch ski in ski out. Betaal in het Marie, de heuvel lopen naar de stad, maar de skibus pikt 4 keer per uur. Lovely alpine dorp.
Fantastische locatie. U kunt of 3A of 10A kiezen. 3A onbeperkt en inbegrepen in de prijs, is 10A wordt opgenomen en kost € 0,60 per kWh. Gratis wifi beschikbaar, uitstekende faciliteiten. Binnen 5 minuten lopen is de stad. Vraag bij de receptie voor een menu voor Mister Pizza. Uitstekende pizza's en levert op de plek.
Zoals mijn vorige beoordeling. Prijs is licht gestegen. €8,20. Wifi beschikbaar voor €3 voor 2 dagen of 16€ per jaar. De Lidl die op korte loopafstand ligt, sluit eind februari omdat de nieuwe Lidl wordt geopend op de plaats waar je de N57 af gaat.
Fantastische grote camperplaats voor een bezoek aan de stad. € 11 voor 24 uur, water innemen en lozen gratis. Gratis stroom 5A, als je geluk hebt om er een te bemachtigen. We verbleven er op een druk weekend in augustus en er waren ruim 200 campers !! lLeuk om te zien.
Mooie CP. Zeer brede plaatsen, genoeg ruimte voor de stoelen etc. €12 met gratis faciliteiten, water en wc legen. Slaagde er niet in elektriciteit te krijgen, er waren slechts 8 punten en ze waren allemaal bezet.
Sitecode: 21950
Dit jaar gerenoveerd.. Een toilet- en doucheblok. €2 voor tien minuten warme douche. Mooie schone faciliteiten.
Dit is een fantastische site om Carcassonne te bezoeken. Het is een korte 3/4 mijl wandeling naar de Cite. De site is bn tot hij camping waren er is een snackbar. De elektrische het is zeer goed en er is een barbecue. Recycling faciliteiten zijn beschikbaar.
Geen slechte plek voor een tussenstop. Er is een overvloed van voorzieningen op loopafstand.
Goede plek voor de nacht. Naast een visvijver (veel bijtende insecten). Servicestation was afgesloten, maar je kon nog steeds water tanken en de toiletten waren geopend.
Fantastische Aire en stad. Alles is zoals de eerdere beoordelingen. Veel prachtige restaurants om te proberen, we vonden La Flanaghans erg goed. Geweldige prijzen, vaste menu's.
Fantastische camperplaats, sanitaire voorzieningen zijn inmiddels afgerond. € 1,- per douche. Wasmachine € 3,-. Stad is prachtig en de plek heeft een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee vanaf het bovenste terras. Autohuur is verkrijgbaar bij de receptie. La Fosca is ook een korte loopafstand.
De plaatsen zijn niveau concreet uitzicht op een gracht (net), zeer rustig dorp, heeft een Carrefour Express voor uw bepalingen. Goed voor een nacht tussenstop, zou een reis niet maken alleen maar om hier te komen
Mooie gras staanplaatsen gescheiden door hagen. Prijs is inclusief elektriciteit en water. Mooie wandeling naar de stad, het kanaal en de rivier de Loire. Zeker een bezoekje waard
Zeker een bezoek waard. De faciliteiten waren uitgeschakeld toen ik deze camperplaats bezocht. Het enige andere probleem is dat het erg krap is. Ik ben 7,5 meter en ik kon niet eens omdraaien en moest in de achteruit terug naar de weg.
Eens met alles, maar het water was uitgeschakeld toen ik aankwam. Het leek meer een plaats voor de zomer. De campers die er stonden waren aangesloten op elektriciteit, die werkte dus wel. Ik moest water hebben en ben dus niet gebleven. We komen er wel terug.
Geen goede plaats voor lange campers. Mijn camper is 7,2 meter en paste niet.
Fantastische CP. Direct aan de rivieroever. Helaas zijn we niet naar de stad geweest, want het was een tussenstop op weg naar Courmayeur. We zullen zeker terugkomen. Elektriciteit is € 1 voor 4 uur. En er is voldoende ampère. Water, bakken en toilet legen op het terrein. Restaurant bezocht en we kregen een flyer voor korting in het restaurant. (ik heb een foto van de bijsluiter bijgevoegd)
Fantastische camperplaats om de kerstmarkten te bezoeken in Colmar. € 15,44 en er zijn gratis douches, wifi en barbecues op de plaatsen (als je die kunt krijgen) aan de voorkant. Elektriciteit is inbegrepen. Het is erg druk in het hoogseizoen dus vroeg aankomen. Wasmachine €3, €2 drogen).
Als je kunt krijgen op deze kleinere site is het is de moeite waard. De drie plaatsen bieden uitzicht op de rivier. Het is prachtig. De stad is zeker een bezoek waard. We hebben vooral genoten van de Malbec proeverij ervaring in de toeristische informatie.
Sitecode: 11945
Zeer mooie Aire. De stad is klein, maar had alles wat je nodig hebt. Er is een mooie bar aan de rivier liep door twee Engels broers. Drankjes en eten waren heerlijk. De beschrijving staten 3 plaatsen maar er zijn 5 plus een kleine baai gemarkeerd voor gehandicapten. Als de Aire vol is er een kleine parkeerplaats waar het mogelijk is om te blijven. Sprak met een inwoner die zei dat het zou goed zijn voor één nacht.
Aire met uitzicht op een grote jachthaven. De genoemde prijs is voor de maanden juli en augustus. We verbleven in september en slechts betaald € 8,20. Alle faciliteiten inbegrepen. Groot strand en het centrum van het dorp heeft alles wat je nodig hebt. Lidl over de weg voor de overige bepalingen ook.
De Aire is oke. Toiletten beschikbaar en er is een Euro Relais die de diensten. De plaatsen zijn niet erg lang. Ik ben net onder de 8 meter en kon nog maar net op. De ommuurde stad is prachtig.
Geweldig plek. Erg druk. De stad is prachtig en er is genoeg te zien in de omgeving. U kunt een uur boottocht langs de rivier te krijgen. De kosten zijn € 7 tussen 1200-1900, toen nog een € 7 tussen 1900-1200. Gendarmerie patrouille regelmatig.
De Camperplaats was gesloten wegens een reisbeurs, maar aan de andere kant van.de rivier is een andere gratis camperplaats. Die is in mijn ogen beter, verharde plaatsen en dichter bij de rivier. De stad is klein, maar heeft alles wat je nodig hebt.
Fantastische plek. De stad is prachtig. Klein, maar had alles wat je nodig hebt. Boulangerie, mini-markt, enz. Perfecte plaatsen aan de kant van de rivier. Prachtige overdekte eethoek als het weer niet goed is. € 11 voor een nacht, € 15 voor twee nachten.
Sitecode: 21950
Verbleven op deze camperplaats. Mooie plaats. Grote plaatsen met asfalt voor de camper en gras voor de stoelen, tafels etc. Gratis wifi. Wasmachine (€ 5). Smetteloosterrein. Je kunt betalen met creditcard, contant geld enz. Klein stadje, maar alles wat je nodig hebt is er. E. Leclerc, Lidl en Aldi op loopafstand. Ik kom terug.
Deze plaats is een ideale tussenstop als je reist het noorden of het zuiden op de A696 (die de A68 joins). Het is gelegen op ongeveer 15 mijl ten noorden van Newcastle aan de rand van Ponteland. Het café heeft een uitstekende selectie van bieren en het eten is geweldig. Een goede thuis gekookt pub voedsel. De parkeerplaats heeft veel ruimte en er is een grote biertuin met picknicktafels.
Prima plek om te verblijven en ideaal gelegen in het stadje Lens. WiFi bij de naast de camperplek gelegen McDonalds.
Sitecode: 11934
Prima camperplek.
The town itself is well worth a visit. The Cathedral is amazing. One of the most beautiful I have seen. I didn't end up staying over night as the Aire is in a busy road and I could imagine it could have been busier in the morning. Shame as the town is lovely. Well worth a visit but I would stay over night at one of the other sites close by.
Ik ben hier al vaak geweest. Prima ligging aan de Moezel. Lidl 5 min lopen. Een bakker vind je de trappen op en dan richting centrum lopen.
Geen slechte locatie, maar ik zou er alleen overnachten want Cluses is wel een grote, maar geen pittoreske stad. deze Flot Bleu accepteerde wel mijn Engelse bankkaart.
Mijn Engelse bankkaarten werkten niet. Dat gebeurt vaker bij een Flot Bleu.
Fantastische plek. Prijs is nog €15, behalve wanneer je elektriciteit wilt dan €3 extra. Water komt uit een bergriviertje, en de receptie kan zorgen dat er pizza en andere lokale gerechten worden bezorgd. Het dorp is mooi en je kunt prima skieen. Alhoewel er niet veel blauwe afdalingen zijn.
De CP is opgesplitst. Courmayeur is een prachtige Italiaanse stad. Vol met gezellige bars en restaurants, sommige serveren gratis ontbijt voor de gasten. Zeer de moeite waard voor een stop.
Leuke plek. Perfect voor een overnachting. Slechts 400m van de N57. Naast een treinstation, maar het was niet erg luidruchtig. Jeton bij de winkels. Picknick banken aanwezig.
Basale locatie, maar met alle voorzieningen die je nodig hebt. Mooie stad en een bezoek meer dan waard.
Perfecte overnachtingsplaats. We hebben er 2 nachten gestaan. Het stadje is erg leuk, veel winkeltjes. Vooral The Bothy coffeeshop met een mooie houtkachel is een bezoek waard.
Wij waren hier om onze voorraden aan te vullen. Wij zijn hier altijd gestopt en zullen dat blijven doen. Nooit problemen gehad.
Wow! Wij pasten onze vakantie iets aan om op basis van aanbevelingen deze locatie te proberen. Zeer blij dat we dat deden! Dit is veruit de beste locatie waar we zijn geweest. Er is een Flot Bleu voor elektriciteit, (1 jeton per 3 uur). Er zijn goed aangelegde standplaatsen met picknick banken en barbecues. Een sanitairblok met inbegrip van toiletten, douches en wastafels voor het wassen. Een dame roept verzamelt het geld, en u kunt uw brood en croissants bestellen voor de ochtend. Er is een klein dorpje dichtbij met een kerk en dat is het. Een bezoek meer dan waard. Wij komen hier teug!
Verbleven hier voor de eerste keer in plaats van de locatie in de buurt van de ferryhaven te nemen. Het uitzicht is mooier en het is rustig zodra de zon ondergaat. Als u echter een rustigere plek wilt hebben ga dan naar die in de buurt van de haven.
Dit is een van de beste plekken in dit gebied langs de kust. Het stadje is leuk maar buiten de visrestaurantjes is er niet veel keuze. Wel een bezoek waardig.
De locatie is zeer basic en luidruchtig. Maar het strand ligt op 2 min lopen en de stad is vol leuke bars en restaurants. Water is gratis en stageld is nu 9 euro.