@tuppes
Overnachtingstarief/toeristenbelasting is verhoogd naar € 3,- per persoon per nacht; acceptabel.
Nieuw gecreëerde ruimte, helaas aan de kant van de hoofdweg. 10 parkeerplaatsen, elektriciteitszuilen (1€/2kW), V/E beschikbaar. Het stadscentrum is te voet in ongeveer 10 minuten te bereiken, maar is nu in februari behoorlijk verlaten.
Wij waren hier vandaag. Plek vol auto's. Geen aangewezen plaatsen voor campers. Bij het VVV-kantoor op de hoek kregen we te horen dat er geen “Aire Camping-Car” was. Wij reden verder.
Alles zoals beschreven - onbemande en daardoor wat onpersoonlijke, mooi aangelegde, rustige en verzorgde camperplaats. Maar € 5 voor 50 liter of € 10 voor 100 liter vers water is, om het positief te zeggen, “ambitieus”.
Nu €17 voor een plekje op het grasveld voor de camping.
We waren hier tijdens het "lange weekend" (Corpus Christi) als onderdeel van een stacaravanbijeenkomst en werden hartelijk verwelkomd en verzorgd. Een rondleiding door de "baas" van het interessante varkensmuseum was gewoon geweldig. Altijd mijn plezier!
Het kan zijn dat de plaats betere dagen heeft gekend. Vandaag heeft hij ons niet overtuigd. Afvoerstation helemaal smerig, vuilnisbakken overvol, daarnaast nog meer vuilnisbelten - gebied lijkt een sociale hotspot te zijn (?). Hoe dan ook, we reden snel door.
Nog een mooie parkeerplaats en nu begin maart voldoende vrije plaatsen. Het parkeertarief is verhoogd naar € 14.
FYI: Gesloten in januari. In november, december en februari op maandag en dinsdag gesloten, anders op maandag gesloten. Wij stonden hier heel rustig als onderdeel van een kleine camperbijeenkomst en werden heel aardig ontvangen en vermaakt. Simpelweg geweldig
Wilde inschrijven, werden afgewezen, zou om 16.00 uur terug moeten komen. OKÉ. - We installeerden ons op het zeer glooiende veld en gingen in de zon zitten. Om 15.45 uur kwam de huurder met zijn hond (uiteraard niet aangelijnd) en vroeg ons hard om de campingstoelen meteen in te pakken. Hij "zag" andere bezoekers uit GB en NL over het hoofd; ze mochten in hun campingstoelen blijven zitten. We pakten in en verlieten de plaats.
De prijsstijging van 60% (van € 5 naar € 8) is fors, vooral omdat bijna alle camperaars stoppen bij het leuke restaurant van de brouwerij. Waarom niet € 5 voor overnachtingen en € 3 voor degenen die elektriciteit willen (kan worden opgehaald met een sleutelborg).
Leuke plaats. Tijdens het laatste bezoek 20-06-22 bouwmaatregelen die de daadwerkelijke camperplaats verkleinen. Een parkeerplaats wordt afgescheiden (met hoogtebeperkingen) en daardoor is er minder ruimte voor ons. De ruimte is daardoor nu nog sneller volledig bezet. - SAT-ontvangst is niet mogelijk vanaf alle stoelen.
De plaats is geopend. Helaas zijn verschillende parkeerplaatsen "permanent bezet" door lokale stacaravans. Een beetje krap om in de plot/V/E te manoeuvreren. Een mooie wandeling door het kasteelpark in het centrum van Moers geeft deze bestemming voor ons kampeerders een upgrade.
Verbleef hier half november; Plaats was goed bezocht. Alles zoals beschreven; de plaats (ongeveer 10 minuten lopen) niet erg aantrekkelijk.
Voordeel: dicht bij de stad en gratis, 's nachts rustig. V / E, 1x vermogenskolom Nadeel: oncomfortabel deel van een grotere parkeerplaats - tussen de skatebaan en het vuilnisophaalpunt. SAT in zeer beperkte mate mogelijk, 2 van de 8 plaatsen werden ingenomen door (lokale) langparkeerders (een toenemende slechte gewoonte).
We verbleven hier meerdere keren - stoelen waren erg krap, maar oké voor een gratis nacht. Aankomen, door de stad slenteren, overnachten en de volgende ochtend verder rijden. Nu moet je een app downloaden met behulp van een QR-code en deze gebruiken om in de toekomst 8,00 euro te betalen! Deze (geplande) wijziging werd ons bevestigd bij de VVV; We hebben geen exacte datum gekregen wanneer het van kracht wordt. - Jammer; dan komen we niet meer terug!
De genoemde stroomaansluitingen zijn niet bedoeld voor het camperpark, maar voor het multifunctionele gedeelte ernaast. - Plaats is ideaal gelegen om naar de rustige stad te gaan. Waterkolom was buiten werking tijdens ons bezoek; We kregen het water met de gieter van de camping (camping was volledig bezet). De hoogst mogelijke oprijplaten op dit veld zijn essentieel!
We waren hier voor de derde keer: altijd leuk. Tijdens het weekseizoen is er ook voldoende ruimte. We kwamen rond 13 uur aan en kregen een van de laatste plaatsen. Al het andere is al beschreven.
We gingen terug en aten erg goed. Het bergingsstation kan beter worden onderhouden. Een chip voor het verse water is er bij de registratie voor 1 € / 60l. Al het andere: zoals beschreven. - Op 15./16.6.19 is de herberg gesloten vanwege een bedrijfsjubileum.
Blij en goed bezochte plaats. Helaas zijn sommige 'lokale helden' zo asociaal dat ze meer ruimte innemen dan ze nodig hebben - een ontwikkeling die helaas steeds vaker moet worden bekeken. Deze keer zagen we een groot aantal ratten die over het plein renden - hier is absoluut behoefte aan actie!
We vonden hier na het bezoek van Point Alpha (grensmuseum) onze gewenste rust voor het geplande stadsbezoek van Fulda. Hühnfeld is een leuk stadje - te voet door het park in minder dan 10 minuten. Plaats heeft alles wat je nodig hebt voor een eerlijke 5, - €.
Hoe 40 auto's hier zouden moeten passen, is mij een raadsel, want de zeer hellende parkeervakken hebben alleen een auto-indeling en de kampeerders moeten erover parkeren. Als u afval wilt weggooien, moet u een sleutel in de spa nemen tegen een borg - nogal omslachtig. Mooi zijn vooral de thematuinen van de stad. Heb een stille nacht doorgebracht.
Prachtig aangelegd plein bij het station, waar we de passerende treinen niet als storend ervoeren. Zeer mooie vakwerkstad op enkele minuten loopafstand. Het enige dat ons stoorde was het feit dat op 10 april de V / E nog volledig was uitgeschakeld; Toilet, enz. Kon niet leeg - maar de enige kleine vuilnis overstroomde - op volledige parkeertarief.
Waren hier hier aan het begin van het jaar en konden op de "eerste rij" met een prachtig uitzicht op de Elbe en de schepen een leuke tijd doorbrengen (afgezien van de sterke en koude wind die hier vaak natuurlijk waait). Parkeerkaartautomaat werd gedemonteerd, in het aangrenzende restaurant wilde je een vergoeding vragen - zodat we een gratis nacht konden doorbrengen.
Voor de derde keer hebben we de jaarwisseling meegemaakt - het was weer heel leuk om te gast te zijn in Lüneburg. Plaats zoals eerder beschreven - V / E maar helaas ook; helaas is er deductie.
Nieuwe, prachtig ontworpen Womoplatz op loopafstand van het stadscentrum. Fee momenteel. € 6,00, omdat het sanitairgebouw nog in aanbouw is. Vanaf voorjaar 2019 is dan 10, - € verschuldigd. Helaas kunt u alleen met een kaart betalen; ook bij de machinekredieten voor elektriciteit, water, etc. "boek" (ik betaal liever in mensen dan in machines). Plaats is goed ontvangen.
Prachtig aangelegde loop - alles was geweldig, zoals reeds beschreven. Helaas wordt in de winter het water op het V / E-station uitgeschakeld en moet je een slang gebruiken om het water naar de Womo (vanuit het toiletblok) te leiden, waardoor de toegang tot de plaats wordt geblokkeerd: niet zo goed opgelost.
In ongeveer 15 minuten lopen naar het zeer mooie stadscentrum. Leuk en dichter werkt niet! Alle passagiers (inclusief hond!) Zeer tevreden. Het is duidelijk dat deze vrije ruimte erg populair is; zelfs op 27.12. al bezet in de middag.
Nogmaals op de tweede kerstdag hier. De ruimte goed bezocht. Plaats zoals eerder beschreven inclusief gratis wifi. Heb een heel rustige nacht en kom graag nog eens terug.
Heb vandaag een stoel, wat niet vanzelfsprekend is. Ideale locatie dicht bij de stad - goed voor een overnachting. Kuschelparken - maar achter de stacaravans staat een groene strook onder bomen. Al het andere zoals reeds beschreven.
Hebben hier op recordtemperaturen doorgebracht in oktober, twee rustige nachten. Voor grotere campers (vanaf ongeveer 6 meter) is alleen Längsparken - omdat gemengde parkeerplaatsen kunnen komen met geparkeerde auto's tot (afstand) problemen. ongeveer 20 minuten te voet naar het stadscentrum - voetpaden / fietspaden zijn direct voor de deur.
Je kunt niet directer tegen de Moezel staan. Direct achter de geparkeerde stacaravans gelegen straat stoorde ons niet, er kwam nauwelijks een voertuig voorbij. Je wordt gecompenseerd (vooral 's nachts) door een prachtig uitzicht op Zell en de Moezel. Geen elektriciteit; V / E op de nabijgelegen camping.
Prachtige plek, die ook schaduw kan bieden - maar dan geen satellietontvangst. Als je het wilt hebben, rij wat verder door: er zijn zowel grind als gras plaatsen. Gendarmarie komt af en toe vriendelijk langs.
Prachtig gelegen, zoals eerder beschreven. Je denkt dat je in het park staat. Het enige dat ontbrak in de hete zomer van 2018 was schaduw, die hier niet de hele dag bestaat.
Zeer rustig, vooral door Fransen gebruikte plaats. Vanaf de aangrenzende toegangsweg tot de stoeterij begrensd door bomen. In de hete zomer van 2018 geen last van doorweekte grond.
Helaas is het aardige en vriendelijke personeel voor verhoogd parkeertarief en een volautomatische slagboom (Visa card) ingewisseld. We betaalden 6€ voor de nacht incl. 2 personen. Voor het water heb je ook een jeton nodig (3€). - Uitzicht op de Seine eerste klas.
Hoewel het zo dicht bij de A10 ligt, hebben we geen verkeersgeluid opgemerkt. Tegen de avond was de plek vol met ongeveer 15 campers. De (goede!) bakker op de hoek is op woensdag gesloten. Hier sta je niet zo dicht op elkaar als in Chateaudun - ook geschikt voor grotere campers.
Prachtig aangelegde plaats met beukenhagen tussen de individuele plaatsen. Camperservice schoon. - straatruis zoals eerder beschreven niet onbelangrijk - helemaal gratis.
Steeds weer leuke - kamer zonder voorboeken in het seizoen. Prijs nog steeds ok - maar zou voorlopig niet moeten doorgaan.
Voor een alleen overnachting bijna jammer. Prachtig uitzicht in de verte, helaas veel doorgaand verkeer direct onder de camping
Zeer mooie locatie en echt idyllisch. Helaas was er jaren geen onderhoud geweest. Water en elektriciteit uitgeschakeld - vuilnisbak loopt over. Locatie: zeer landelijk en rustig 's nachts - gratis.
Sitecode: 2067
7,60 € voor camper met 2 personen inclusief elektriciteit en WiFi is ok. Locatie erg leuk met uitzicht op het water. Als je satellietontvangst wilt, parkeer dan niet voor de bomen, omdat ze precies in de "verkeerde" richting staan.
Gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum. Heb een stille nacht doorgebracht. We konden geen echte bergingsfaciliteit vinden; alleen een gulli met een kort inlaatkanaal - niet toegankelijk voor motorhome. Waarom worden de talrijke slangen van de wateropname gedacht? - Deze plaats was blijkbaar gepland door iemand die nog nooit een camper heeft gereden / gebruikt. 12 € voor te duur!
positief: schoon, redelijk dicht bij de stad, frsten groundskeeper, goede informatie, goede V / E negatief: aangrenzende openbare parkeerplaatsen, ook gebruikt door showman; Tijdens ons verblijf 's nachts voor uren luidruchtige tieners (muziek, schreeuwen, banden piepen ...).
Wij waren er op 3.Adventwochende en genoten er erg van. Vrijdagavond kon je muziek van de nabijgelegen ijsbaan horen, maar achter bij de rest van de avond. we ook Straßenlaerm in de camper nauwelijks tot niet registreren - we brachten een zeer rustige nacht. De cursus wordt aangegeven vanaf de afrit van de snelweg. Manoeuvreren vrij smal.
Sitecode: 19749
Zeer fraai vormgegeven ruimte op een verkeersader. We hadden een zeer rustige en rustige nacht. De (scheiding) struiken zijn gegroeid met nu - de plaats keek ons geflegt. V / E en elektriciteit - geen Stellplatzgebuehr: Prima plek om te verblijven!
Prachtige plek naast een park. V / E beschikbaar lopende kolommen. Helaas zijn de lokale bevolking verschuiven hun kampeerders uit (op ons bezoek waren ongeveer 50% van het verkeer van HN en "onbewoond"). Satelliet ontvangst, zelfs in de herfst slechts een paar plaatsen.
Prima, heel goed bezette plek. Gezellige plek met tal van kleinere winkels. Het eten in het Grieks restaurant vonden we gemiddeld. Momenteel wordt de plek gerenoveerd en uitgebreid tot 20 plaatsen - de werkzaamheden worden binnenkort afgerond.
We waren zeer teleurgesteld over deze plaats. Er stonden daar twee permanent geparkeerde aanhangwagens en een permanent geparkeerde camper. We zijn meteen verder gereden.
Op oudejaarsdag altijd erg druk. Nooit problemen met de ani gehad. Er wordt een nieuw sanitairbloik gebouwd, daarom tijdens de bouw verminderde kosten van € 5, -.
We waren hier begin oktober 2015: wat we aantroffen was een door kermisexploitanten in gebruik genomen parkeerplaats in de buurt van het station. Waar de hier getoonde foto bij het meer genomen is, is mij een vraag.
Sitecode: 19983
Zeker relatief centraal gelegen - maar de omgeving vonden we zeer onaangenaam: City-Parking met afzonderlijke plaatsen voor campers. Wij vonden het niet leuk, Wij zijn doorgereden.