@turbomax
Heel veel geld voor een gewone camperplaats niets bijzonders in vergelijking met ander camperplaatsen in nederland.
Sitecode: 91937
Prima landelijke camperplaats sanitair schoon maar wel een probleempje het sterft ervan de muggen muggen.
Prima plek voldoende stroom water etc mooi uitzicht en voldoende plekken met schaduw zeker bij hoge temperaturen. Heel leuk centrum op loopafstand afstand. Het gras was wel wat hoog hier en daar heeft ook zijn franse charme.
Sitecode: 161907
Waar zijn de reviews van de laatste 15 jaar ze zijn verwijderd. Ik kom hier al 18 jaar het is een hele gewone camperplaats ALLES KOST GELD 1 kw 1 euro (belachelijk) de staanplaats nu 18 euro een half jaar geleden 14 euro haast 30% meer. Het dorp een grote bouwval nu na 4 jaar (overstroming) is het eigenlijk nog een zooitje. Er stonden 4 campers begin juli waar zijn de tijden gebleven dat het vol stond.
ik kom ruim 60 jaar op deze locatie vele jaren op de camping daarna op de camperplaats deze kosten 10 euro 17 euro en nu in 2 jaar 34 euro. Ik lees de reactie van de leiding ivm de kosten moesten wij deze maatregel nemen. Dat is natuurlijk onzin 100% in 2 jaar dat is niet te verkopen zeg gewoon we willen gewoon onze zakkenvullen we hebben genoeg aanbod. Dan verkoop je geen onzin verhalen. Je begrijpt natuurlijk na ruim 60 jaar kom ik niet meer .
Wanneer is het nieuwe sanitair klaar en in gebruik.
Sitecode: 51986
Wordt veel ingebroken in campers dus niet meer komen. Doorrijden is het advies.
Sitecode: 72035
Zeer matige CP veel herrie van weg aan de overkant milieu straat die erg stinkt.
prima camperplaats netjes verzorgt wc en douche super schoon. prijs 15 euro wifi gratis. stroom betaald 40 ct kwh. Na de herfst vakantie 10 euro per dag.
Hallo ik kom hier al 13 jaar de camperplaats is zeker een leuke plaats maar met de huidige prijzen 15 euro en 20 euro zijn de faciliteiten natuurlijk niet toereikend GEEN gratis stroom /wifi / douches. Wij komen in diverse landen maar 15 euro kom je niet of niet veel tegen en zeker geen 20 euro met deze faciliteiten. Ik denk dat het een moeilijk verhaal word in gangelt. Veel succes😄
Zeer vriendelijk ontvangen camperplaats top uitzicht top gewoon een prima camperplaats alles aanwezig. Geen wc heb je ook niet nodig met een camper. Geen wifi heb je ook niet nodig met de huidige tarieven van de smartfoon.
Beste familie Rutten dit gaat hem zo niet worden maar dat begrijpen jullie hopelijk toch zelf wel. Als je een camperplaats begint dan denk je niet gelijk aan geld verdienen maar aan investeren. 1. Afval verwerking. 2. Drinkwater 3.afvoer grijswater. 4.stroom. Dit zijn wel de minimale voorzieningen die aanwezig moeten zijn wil je ook 14 euro vragen voor een nacht. Veel succes met jullie plaats.
Hier vaker geweest de prijs was altijd 3 💶 voor een leuke plek zonder voorzieningen dus niets zelfs geen vuilbakje. Nu is de prijs 12 euro of te wel een verhoging van 400%. Er stond helemaal niemand normaal leuk bezet. Een voorbeeld van campertje wegjagen.
Mooi grasveld plaatsen behoorlijk groot, stortplaats een ramp hoe kan je dit zo maken zonde van de investering. Tarief redelijk duur geen elektra en water in tarief. Verder netjes op cp.
Ik kom hier al een jaar of 10. Altijd prima plek maar in mei stond ik er ook op een zondag toen kwamen er een 10 mega caravans met Ieren s'avonds nog binnen (het waren zeer luidruchtige figuren) de camperaars waren hier niet blij mee. De groen voorziening was altijd top sanitair top maar dit was nu ook niet in orde. En met de nieuwe prijsverhogingen gaat dit niet goed komen verwacht ik.
Ik ben in juni 2 nachten geweest vorig jaar ben ik hier ook geweest er is vooruitgang geboekt ten op zichten van vorig jaar maar het is nog niet geweldig. Het toiletgebouw voor de mannen is geopend het sanitair was schoon maar het licht binnen en de ventilatie stond uit onbegrijpelijk terwijl alles aanwezig is. De geld automaat nog steeds niet aangepast voor bankpas en papier geld. Ook geen wifi.
Ik kom hier al jaren maar de laatste jaar beetje trieste bedoening ook veel minder druk. Geen plantenbakken meer ook het gras minder verzorgd. Automaat werkt niet meer. Geen broodjes service meer. Prijs gaat wel omhoog maar daar redt je het niet mee. Horst was altijd het aanspreek punt hij is er nog wel maar is ook buitendienst hij bemoeid zich nergens meer mee.
Eind september een nacht overnacht de camperplaatsen zelf zijn wel netjes maar voor 15 euro weinig voorzieningen vuilcontainer (een kleintje) overvol het vuil lag er al naast. Geen douche geen wc terwijl er mooie zijn maar gesloten. De gemeente vianden moet gewoon deze voorzieningen weer openen en dagelijks verzorgen dan staat het er vol. Gelijk ook WiFi aanleggen dan komt goed daar.