@tvellenga
prijs is inmiddels wel 30 euro geworden zonder stroom.jammer geen toilet legen maar mooie rustige plek
prachtige plek voor als het te hard waait aan de kust . geeft veilig gevoel en heerlijk rustig.
schande dat ze hier geld voor vragen.is een mooie plek maar daar zijn er heel veel van die gratis zijn. had geen kronen meer ,,pay app werkt niet ..dus zo gestaan is niemand geweest. Zou hier wel gaan staan maar wachten tot er iemand komt om te betalen
prachtige plek aan riviertje 2 pers camper zonder stroom 288 nkr niks mis mee
weggetje inderdaad een verrassing maar op gegeven moment staat er wel een bordje. een juweeltje deze plek zo mooi. aardige man verteld heel veel maar Noorse en Engels door elkaar is wat moeilijk. opletten !!!bij aanrijden langs de flonders wat afstand houden of iemand laten kijken want deze zijn aan de hoge kant. deze plek een dikke 10.
prachtige camperplaats en heerlijk gegeten aan aanrader als je even de A75 afgaat.
Sitecode: 72003
leuke plek vlak bij dorpje maar let goed op als die grote dode boom er nog staat dan maar gaan staan waar vrachtwagens staan heb dit van het voorjaar gemeld bij vvv maar niets aan gedaan boom staat er nog gewaarschuwd mens telt voor twee
wat een prachtige plek oké 36 euro niet altijd de bedoeling maar voor deze keer prima je mag jezelf ook wel eens verwennen
dit moet eigenlijk niet als camperplaats aangeboden worden want met geluk sta je op stukje parkeerplaats maar je neus staat op de stoep met camper van 5 meter
prachtig camperplaats met alle voorzieningen en dat voor 5 ,40 sat ontvangst maar op paar plekken maar dat doet niets af aan de plaats .
hier alleen met munten betalen accepteert geen maestro of visa kaart
schandalig dat er campers op de parkeerplaats gaan staan van het concentratiekamp respectloos. iets verder is de camperplaats maar ja die is onverlicht en luguber
drinkwater is niet meer beschikbaar waren hier 21 juni 2019 prachtige plek
prima plek heerlijk om te staan en prachtig uitzicht
mooie camping maar is geen Acsi nu vaste prijs tot eind juni 20 euro alles incl
Er komt een nieuwe camperplaats betaald met voorzieningen. We waren hier 9 juni 2019, was nog niet in gebruik, bij sportpark, ziet er verzorgd uit. Staat niet wanneer die in gebruik wordt genomen
prima plek rustig en geluidsoverlast van de weg te verwaarlozen
Tussen de 15 september en 15 juni gratis .maar nog steeds geen voorzieningen helaas
prachtig leuk oud stadje maar beide camper plekken hebben geen uitzicht op de Rijn ..helaas
prachtige plek hebben hier 16 juli 2018 gestaan geen idee waar je kan afrekenen en niemand weet dat er zijn geen voorzieningen voor water innemen of water lozen er is we toilet gebouwtje .ondanks dat prima plek
te afgelegen en eenzaam geen goed gevoel bij dus hier niet overnacht doorgereden naar Lerkil mooie plek
prachtige plek maar in de zomer op tijd komen want vol is vol kan nu met creditcard betalen.
is inderdaad een gewone parkeerplaats dus waarom deze is aan gemerkt als camperplaats is mij een raadsel dan kun je in Noorwegen wel heel veel plaatsen aanmerken als CP dus schrappen deze plek
prachtige plek met satelliet ontvangst. geluidshinder van de weg valt mee.
heerlijke plek na mooie overtocht Gudvangen naar Kaupangen mooi toilet gebouw wij betaalden 250 nkr maar stonden aan de fjord zonder stroom De overtocht kost wat maar dan heb je ook wat geweldig we hebben genoten
heerlijke plek aan het meer zeer rustig stroom water wc legen keurig verzorgd code voor douche en prima douche een aanrader
prima plek net vuilwater en toilet legen gratis water
prachtig plek en gratis water geweldig uitzicht en heerlijk rustig
water was nu gratis stonden hier 12 april OPPASSEN camperplaatsen in de lengte met insteekhaventjes stoepranden niet afgerond en vlijmscherp
mooie plaats voorzieningen werken tegen betaling op verharde deel naast camperplaats prima om gratis te staan
geen aanrader waren hier 14 april 2018 zigeuners die geld vragen ons hier te staan dus door naar volgend plek bij strand
mooie plek aan de Duero wat moeilijk te vinden door druk verkeer in smalle straatjes in het dorp.
Sitecode: 2051
Prima plek, waren hier 8-01-2018 mooie rustige plaats.
Prachtige camperplaats waren hier 20 dec 2017, heerlijk rustig prima plek.
Even zoeken, ligt van de D213 af. 's Nachts erg donker, wel gratis water. Wij waren hier 3 juli 2012, verder geen campers. Mooie stop voor de route naar de Col de Madeleine.
Mooie plaats met verharde ondergrond, maar geen voorzieningen en dat is een schande voor 60 euro en zoveel campers.Dus voor de Noordkaap water tanken en toilet legen. zijn hier juli 2011 geweest