@uf1
- 2015
- Karmann Mobil Colorado Andere
2020
Super mooie rustige plek. 3 minuten naar het meer. Het sanitair is zeer goed onderhouden en erg schoon. Er is een heel mooie biertuin. Dit is onze 2e keer hier en we komen terug. Helaas geen broodjesservice, maar er is er een in de buurt
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
We rijden al jaren op deze prachtig gelegen plek. De laatste tijd is deze plaats steeds vaker de ontmoetingsplaats voor RV-chauffeurs die denken dat ze daar alleen zijn. Veel alcohol, luide muziek, brullen en pesten. Dit is de onderste lade. Leuk dat de vriendelijke exploitant een eind heeft gemaakt aan de achtervolging. Er zijn mensen.
heel mooi gelegen aan de haven. Helaas was er alleen een bouwplaats op het terrein en en werd de plaats met bouwlocaties voertuigen afgeleverd. Maar we komen terug om hem te testen.
mooie plek, zeer mooie aanname, genereuze plaatsen die je vooraf kunt kiezen. Hoewel het dicht bij een weg is, maar wel een zone van 30 seconden is en nauwelijks hoorbaar is als u er niet direct naast staat. Sanitaire voorzieningen zijn er in overvloed, schoon en up-to-date. Eigen strandtoegang en zelfs met HOND. Ik kan deze plek alleen maar aanraden.
We waren hier 5 jaar geleden en er is veel gebeurd. Restaurant, boerderijwinkel, nieuwe sanitaire voorzieningen. Niet erg goedkoop, maar als alles goed is, betaal je met plezier. Zeer aardige exploitanten. omdat je voor alles extra moet betalen, neem ik twee sterren af.
Een mooie parkeerplaats voor de camping Knaus. De sanitaire voorzieningen zijn top en het personeel is erg vriendelijk. Ik kan een toeslag van 6 euro op de vragende plaatsen niet begrijpen vanwege het geweldige uitzicht, vooral omdat dit uitzicht gedeeltelijk overwoekerd is. Het directe strandvertrek wordt aangetast door een afgebrande hut, inclusief het interieur. Maar de honden zijn gratis.
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
De plaats is erg mooi, maar het aangrenzende locatie tegen dezelfde prijs is een totaal van 21 € een grap. De power connectors te ver het water aansluitingen niet meer gemaaid overwoekerd en het grasveld voor weken. Reserve is luid Tel. Informatie niet mogelijk toen we aankwamen, maar alle zetels zijn gereserveerd en is schoon anders.Sonntags de plaats is ook vrijgegeven voor voetbalfans.
Gewoon geweldig.