@uitert

Partners
Ja
2003

wij vinden dit een fijne camping je mag staan waar je wilt heel ruim. sanitair is prima. Geen stroom maar dat hebben wij niet nodig heb je dat wel nodig is er voor de ingang een camperplaats. €15,00 per nacht.

fijne camperplaats met uitzicht op zee. En leuke fietsroutes naar omliggende plaatsjes. Op woensdag leuke markt in het stadje.

erg druk maar voor 1 nachtje prima.

leuke camperplaats vriendelijk ontvangst netjes verzorgd. Jammer dat je moet reserveren wij camperen al 25 jaar. en vinden het jammer dat je steeds vaker moet reserveren ook op een camperplaats mooie plaats Kessel wij komen zeker terug 👍👍😃

mooie Camperplaats met uitzicht op zee. plaatsen zijn niet er ruim maar prima. leuk wandelpad langs het strand goede fiets routes duidelijk aangegeven supermarkt in het dorp 10 min. fietsen service plaats is prima geen probleem. wij komen zeker hier nog een keer.

prima camping schoon sanitair en leuk stadje. bakker en supermarkten dichtbij. vriendelijk ontvangst spreken Engels.

Rustige overnachting plaats in augustus voldoende plek

Fijne plek om te overnachten lekker rustig en groen Leuk om te fietsen Service automaat was stuk maar konden water bij het restaurant krijgen.

Prima camperplaats met electra. Wij hebben gekozen voor de camping er is geen stroom (hebben wij ook niet nodig met ons zonnepaneel) in de duinen zo aan zee met mooi strand. En als je helemaal links gaat zwemmen mag de hond lekker mee. Schoon sanitair. Een camping met een hoog vrijheid blijheid gehalte. Bij het winkelcentrumpje kan je lekker eten en drinken.Er is een supermarkt op fiets afstand.

Een locatie beoordeeldbijna 13 jaar geleden

Prima plek schoon rustig vriendelijke mensen. Je mag gebruikmaken van het zwembad. Mooie omgeving om fijne fietstochten te maken. Wij komen zeker terug!