• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@uitproberen21X

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Goed nieuws, er zijn verharde plekken gemaakt en de wijn is nog steeds prima.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Plek is oké, rustig en dicht bij het strand. Jammer dat je niet kan lozen. Vergeet niet bij de automaat een Kurortkaartje van €2 te kopen.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Sitecode: 11970

Prima voor een overnachting op doorreis. Het is wat rommelig maar dat heeft ook wel weer wat. Vriendelijke beheerder. De prijzen zijn wel aangepast, wij betaalden €24,— voor 1 overnachting met stroom en 1X douchen.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wij stonden hier als 5e en 6e camper, werden om 21.30 aangesproken op ons criminele gedrag. Camperaars zouden voor overlast zorgen. We waren geregistreerd en konden kiezen, nú vertrekken of op handhaving wachten die ons zou bekeuren en verwijderen. Gemeente Genemuiden er zijn burgers niet ‘gelukkig’ met de CP. Hef die CP op, jammer voor camperaars en de middenstand, dat voorkomt een hoop gedoe ‘s avonds laat.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hele mooie plek! Alleen jammer dat het ‘‘s avonds laat tot halverwege de nacht rumoerig is. Auto’s worden geparkeerd tussen de campers en er wordt bijgepraat en gebeld, met drones gevlogen etc.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Piet en Marjo, 2 reviews terug, moeten ergens anders gestaan hebben. raggen met auto’s is op deze camperplek onmogelijk. CP is rustig en de bedrijfsleider is zeer behulpzaam. Met de bus naar Cordoba is goed te doen. Heen met de 02 en terug met de 01. kosten €1,30 per rit. Opstappen in Cordoba bij de bushalte vlakbij het benzinestation. Voor het afval afvoeren moet je een eindje wandelen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wederom vol al om 12.30 uur. Maar ik vond het er niet aantrekkelijk uitzien.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Rust ruimte en elektriciteit voor 18€ en je kan douchen zonder muntjes gedoe, en je staat op een beveiligde plek. Komaan daar kan je toch niet over dimdammen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

N.a.v, de vorige review: de foto’s zijn niet van de CP. Die is 200 meter verder net buiten Gigondas. Vergissen is menselijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een fijne rustige plek, vriendelijke eigenaar die ons uitnodigde om in de melkput te komen kijken. Was leuk om een keer mee te maken en hebben er van geleerd. Omgeving is prima om te wandelen en te fietsen. wij komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Landelijk gelegen, zeker wel. Rustig? nou dat valt tegen. De doorgaande weg langs de CP is best wel druk. Op de achtergrond hoor je continu ventilatoren van een grote stal oid en afhankelijk van de wind is de kippen mestgeur goed te ruiken. om 7 uur komt de buurman de lege flessen opruimen en voor 8 uur hebben al 3 campers gebruik gemaakt van het gratis lozen van grijs water. Oja die hanen, dat zijn er wel heel veel in de omgeving. Voor ons niet

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Toen wij hier in de middag aankwamen stonden er meerdere campers. Tot onze verbazing waren we om 18.00 uur de enige. Dat had ik in augustus niet verwacht. We zijn gebleven en hebben hier heel rustig gestaan en goed geslapen. Prima plek, voor als je zelfvoorzienend bent.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Nog steeds een fijn rustig plekje, niks mee.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie plek, vriendelijk ontvangen door de jonge en enthousiaste Winzer. Bouwt zijn bedrijf op met visie op de toekomst. Hele mooie wijnen geproefd en natuurlijk een paar doosjes meegenomen. Hier komen wij zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Toegankelijk wel ja, maar allang geen CP meer. Dus maar weer verder gereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ik ben zeer verbaasd. Dit is een al jaren bestaande CP. en er is niets aan veranderd. CP is naast het tennisveld en zeker niet achter een postkantoor oid. Alle foto’s die er bij staan horen NIET bij deze locatie. De laatste is correct.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Landelijk zeer rustig gelegen camping met vriendelijke eigenaren die hun best doen om de gasten het naar de zin te maken. Sanitair is retro, maar wel heel schoon. Prima plek voor rustzoekers en als tussenstop naar Berlijn. De prijs is heel redelijk vergeleken met andere campings en CP’s.