@ukkies84
Buiten een kraan (vermoedelijk geen drinkwater) en een dumppunt voor grijswater (even lopen met een emmertje). Achter de deur zit een schoonmaakautomaat voor de toiletcasette
In Denemarken mag je niet overnachten op parkeerplaatsen (wat in Zweden wel mag) tenzij het aangegeven is. Hier staat niet aangegeven dat er overnacht mag worden. Wij doen het dus niet. (officiële plek is vlakbij)
Niets aangetroffen op de genoemde locatie. Wel brandstof, geen waterinname of loosmogelijkheid
Prachtige plek om overdag te bezoeken, maar is zeker geen overnachtingslokatie.
van de treinen geen last gehad (die reden niet wegens de hitte), de rest daarintegen... Schreeuwende pupermeisjes op het perron, voetballende kinderen tussen de campers tot middernacht, veel auto's/brommers/motoren met overdreven veel motor geluid op omliggende wegen. Voor een rustige nacht is dit zeker geen aanraden. Positief is wel het loossysteem dat hier aanwezig is.
Prachtige, rustige plek aan het water, iets van de weg afgelegen. Helaas hoor je de weg (zeker de vrachtwagens) wel. Zolang het waait weinig last van muggen. Helaas ging bij ons 's nachts de wind liggen en wisten de muggeb zich door de horen heen te wurmen.
Plek is sinds 2018 betaald. Betaling via het Zweedse banksystreem (geen iban). Mooi plekje, maar wij zijn doorgereden