@ul495
wij zijn hier eerder geweest en hebben het steeds als een fijne camping ervaren. vriendelijk personeel en alles wordt goed bijgehouden/schoon gemaakt (het sanitair wel 3 x per dag. helaas zijn er in de wintermaanden ruim 50 vakantie chalets bij gebouwd ten koste van de kampeer plekken. wifi is nu gratis maar stelt niets meer voor. hee veel seizoengasten maar dat vinden geen probleem.
Als doorgangscamping prima geschikt. Vriendelijke ontvangst door de man (eigenaar) aan de receptie. De camping beschikt over zeer veel plaatse en zal niet snel vol zijn. Sanitair oud en versleten wordt wel schoongemaakt door de vrouw (van de eigenaar) maar blijft onfris. De wifi stelt niet veel voor. Verdere voorzieningen OK.
Veel is er al over deze camping geschreven en alles klopt wel. Of het bevalt is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Wij kwamen na 30 jaar weer terug en troffen een bijna onveranderde camping. Wel was het sanitair aangepast en een zwembad voor de kleintjes aangelegd. Echter vermijd de (grote plaatsen met de nummers 177, 178, 170 en 185. Ook dit jaar weer meegemaakt dat deze plaatsen na een flinke bui weer blank stonden.
Zoals reeds eerder vermeld een top camping. Zeer vriendelijk personeel en prima verzorgd terrein. voor de stroom moet betaald worden maar bij de gehanteerde prijs is dat uiteraard geen probleem. Ook het sanitair gebouw is uitermate goed en modern. Douchen is gratis. Voor kinderen is er niet veel te doen maar er is een groot grasveld aanwezig waar zij prima kunnen spelen. Deze camping is veruit de beste die wij tot nu hebben bezocht. Aanrader dus