@uli0363

Lid van Campercontact sinds 2020

Dit is geen parkeerplaats. De borden zeggen alleen voor auto's.

Zeer aardige en behulpzame uitbater, mooie rustige plek op grasveld. Het parkeertarief is inclusief elektra en V/E.

De eerste rij is bezet door langdurig kampeerders, ik vermoed dat de plaatsen zullen worden geërfd. Anders is de plaats slechts een eenvoudige parkeerplaats. Oké voor één nacht...

Leuke plek direct aan de Main. Goed uitgangspunt voor fietstochten. Qua prijs is de plaats erg goedkoop. Parkeerplaats, aan- / afvoer, elektriciteit en wifi voor € 8.

De plaats is een beetje oud, maar nog steeds schoon en goed onderhouden. Er is een kleine biertuin waar u in een gezellige sfeer een koud biertje kunt drinken. Er zijn ook rollen. 20 € voor 2 personen en stacaravan inclusief elektriciteit, levering / afvoer en warme douche Ik denk niet dat dat teveel is. Er zijn plaatsen die meer geld vragen voor minder.

Zeer mooie rustige plek, aardige en behulpzame operator. Supermarkt met bakker op 500 m afstand. Met de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Lübbenau.

De uitrusting van de plaats wordt een beetje oud. Niet alles werkt in het sanitairgebouw. Daar is het tenminste schoon.

De cursus is alleen geopend op beurzen of thuiswedstrijden van BVB. Kosten € 14 per nacht inclusief water en afvalverwerking en elektriciteit.

Altijd blij met Wilfried. Prachtige plek met uitzicht op de Weser en de jachthaven. Alle plaatsen met uitzicht op het water voor een goedkope 8 €.

Prachtige plek met uitzicht op de Elbe. De plaats Coswig zelf heeft niets te bieden. In het weekend kan het luid zijn op het plein. Vieringen en vieringen worden hier gehouden. Deze zaterdag was een bruiloft met muziek tot 02: 15u. Had moeten worden geïnformeerd bij het inchecken.