@ulischwa
- 1993
- Carthago Chic c-line I 4.2
- 2014
- Integraal
Helaas hadden wij pech, het restaurant was gesloten ondanks dat het volgens internet wel open was. Hierdoor waren ook de aan- en afvoervoorzieningen onbereikbaar. Ook was het geen rustige nacht, er zit nu een bedrijf tegenover (GO) waar de voertuigen de hele nacht doorrijden. Jammer.
Sitecode: 19295
Prima plek, aardige eigenaar, spreekt goed Duits. Alles wat je nodig hebt. Graag weer. Prijs nu 17€ zonder elektriciteit, zonder douche.
Zeer leuke kleine plaats, niet ver van de zee, winkelen 1,5 km, mooi beheer, maar het kost ook. Het is moeilijk te begrijpen waarom hier "gratis" staat. Maar het is echt de moeite waard
Echt een leuke plek, direct aan het meer, alles is aanwezig, ook direct aan de straat, maar 's nachts rustig. Wij moesten toen echter € 45,- betalen. Zonder elektriciteit, zonder douches of toiletten. Ik heb alles zelf in de camper. Schandalige prijs, na onderhandeling met 10 verlaagd, maar ook dat is niet terecht.
Geweldige, zeer rustige plek. Geen aan- of afvoer. Je hebt het niet per se nodig voor één nacht. We voelden ons echt op ons gemak, maar we hadden de duizenden muggen niet nodig 😉
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Je kunt zelf kiezen welk comfort je wilt. Wat is daar niet begrijpelijk aan? Aardige terreinwachter, geweldige locatie, met de fiets ben je snel in Bamberg.
Geweldige plek, dicht bij de trein, die zelden reed. Prachtig fietspad aan de Donau. Helaas is afvoer niet meer mogelijk. Jammer, hopelijk komt er verandering in
zeer rustige plaats, aangename beheerders, alles wat je nodig hebt met de stacaravan (water afvoeren, afvalwater en toilet). Wiggen zijn nodig, deels ongelijk. We komen graag terug.
Zeer mooie plaats voor een bezoek aan Sopron. Alles aanwezig, makkelijk te boeken, helaas direct aan de straat en daardoor erg gehorig. Als je een goed geïsoleerde stacaravan hebt en het is weekend, dan valt het mee
Dus we waren hier voor de zoveelste keer. Het is altijd geweldig. Prijs - prestatie is goed. Iedereen die verslagen schrijft zonder hier te zijn geweest, zou eens goed op de kaart moeten kijken om erachter te komen waar ze zich bevinden 😉. Het is waar, er zijn hier geen toiletten en douches, maar wat is het nut van een stacaravan? Bedankt Margot en Detlef, ga zo door.
Direct aan het water, midden in de stad, vriendelijke ontvangst, stroom, aan- en afvoer aanwezig, fietspad op het plein. We waren tevreden en komen graag terug
Geweldige plek, alles aanwezig, zeer stil, zeer aardige operator, ideaal voor lange fietstochten, wiggen nodig vanwege ongelijke ruimte
Mooie grote plaats, alles aanwezig, 's nachts rustig, leuke stad. Helaas alleen te betalen met kleine wisselgeld
Alles wat je nodig hebt, erg aardige tuinman met veel informatie en tips over de omgeving. Heel rustig, de dichtstbijzijnde supermarkt 10km. Geweldig gebied om te fietsen. We komen zeker terug
Goed uitgeruste ruimte, alles wat je nodig hebt, alleen betaalbaar met munten of een app.
Goede plek om de stad en Wartburg te bezoeken. Maar kost al € 12. 6 € voor 24 uur elektriciteit. Cassettespoeling defect, relatief luid door wg. Trein en supermarkt. Ok 's nachts.
Zeer mooie plek, alles beschikbaar, heel erg mooie stad. Helaas kun je nauwelijks in de wifi komen. Na tientallen pogingen kan het werken, maar als je wegvliegt, begint het vervelende spel opnieuw. Anders graag weer
Heel mooi en stil, alles wat je nodig hebt! We komen terug Helaas werd de INGDIBA EC-kaart geweigerd. Onbegrijpelijk en alleen irritant met kleingeld.
Aangename grote ruimte, alles wat je nodig hebt. Elektriciteit 50 cent / kWh volkomen in orde. Er is stil, gedeeltelijk treinverkeer hoorbaar. Stoorde ons niet. Zal zeker terugkomen!
Rustige mooie plaats, gratis, elektriciteit 3 € / 24u, water 1 €, verwijdering gratis. Korte weg naar de stad
Zeer rustig, gelegen nabij de stad. Alles daar, wat je nodig hebt. Elektriciteit 1 € / 8 uur helaas alleen met kleine wijziging te betalen. Goede fietsmogelijkheden.
Sitecode: 19796
Heel mooie plek, vriendelijke uitbaters, maar je moet weten, in de zomer in het restaurant op het terras, wordt gehouden en het kan behoorlijk luid zijn tot 0:00. Afvalscheiding is verplicht, anders wordt het niet geaccepteerd. Naar het meer een goede kilometer, heerlijk water. Douche 3 €.
Mooie rustige plek, je kunt een plek zoeken op het grasveld, sanitaire voorzieningen eenvoudig, maar schoon. Prachtige omgeving, mooie fietstocht rond het meer. Alleen de flot bleu-faciliteit is onzin, omdat het alleen Franse kaarten accepteert. Supermarkt op 6 km. Baker komt in het weekend. In het seizoen ook elke dag.
Prachtige plek in de stad. Je kunt op gras of asfalt staan, relatief rustig, € 7 met een te betalen kaart. V / E voldoende. Leuk stadje met veel winkels.
Sitecode: 12047
Zeer druk, 's nachts om 23:30 worden auto's nog steeds herschikt, dan luid besproken, rust is iets anders. Te strak, het is net een kastje. Nooit meer!
Fantastisch mooie rustige plek, goed om te wandelen, fietsen ontspannen. Zeer mooie omgeving, je krijgt een plan met de paden en de dame aan de receptie is erg aardig en behulpzaam. Sanitaire voorzieningen schoon en goed onderhouden, kom graag weer
Rustige plaats, goede V / E. Als er in de oude sporthal wordt gewerkt, kan het langer duren om te rusten. Scenic erg leuk