@user106075635
Mei 2026
Het voelt als thuiskomen, elk jaar proberen we wel in mei een week heerlijk te genieten van de gastvrijheid en persoonlijke aandacht van Ilaria en Mirta, mooie plekken tussen de olijfbomen en druiven , goede sanitaire voorzieningen en een prachtig zwembad maken het kompleet. Als je een avond heerlijk de Italiaanse keuken wil proberen kan Mirta een paar heerlijke gerechten voor je bereiden 😊 reserveren is aan te raden
April 2026
hier op 11 April 2026 overnachting gemaakt, wat een mooie en ruime plek direkt in de haven aan het water met fantastisch uitzicht , met de bevestiging vis een QR code ging iets mis waardoor wij door Visa onterecht werden belast, de eigenaren van de jachthaven waren ook verbaasd hoe zoiets kon gebeuren en vonden het heel vervelend ,ze hebben alles gedaan om ons tegemoet te komen met een prachtig kosteloos weekend in Augustus dit jaar, 👍👍👍👍😊
Maart 2026
afgelopen weekend na 2 jaar weer een bezoek gebracht en we waren verrast dat de eigenaren zoveel hebben geïnvesteerd hebben in hun camperplaats , nieuw recreatieruimte waar je heerlijk Pizza kan eten of gezellig een biertje of wijntje kan drinken voor zeer schappelijke prijzen ook zijn er gelijk douches en toiletten ruimtes bijgekomen, verder goede wifi gebruik dus alles top, het weekendje afgesloten met een heerlijk verzorgd ontbijt . 👌👌
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.