@user106093000
- Ford
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een werkelijk fantastische camping. Vol groen en brandschoon. Het personeel was erg vriendelijk en sprak uitstekend Engels! Letterlijk 50 meter van een prachtig, ongerept strand. Het eten in het restaurant was heerlijk. Slechts €11 voor het dagmenu. We waren eigenlijk van plan om maar één nacht te blijven, omdat we op de terugweg naar Bilbao waren, maar uiteindelijk zijn we drie nachten gebleven omdat het zo ontspannend was. We komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Het is een prachtige camping, maar de weg ernaartoe was op zijn zachtst gezegd angstaanjagend! Een smalle, heuvelachtige weg waar maar één auto tegelijk kon rijden! Ik moest naar beneden lopen om automobilisten die naar boven kwamen te waarschuwen dat mijn man eraan kwam! Het is een mooie camping, maar ik moet zeggen dat we een beetje getraumatiseerd waren door de rit ernaartoe! Het restaurant was duur, dus we hebben er niet gegeten en zijn in plaats daarvan naar Las Negras gegaan. Het strand is prachtig. We hebben het zwembad niet gebruikt omdat het strand zo dichtbij was.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.