@user113864160
- 2021

Kleine doortrekcamping aan de rivier, vriendelijke eigenaar, net sanitair, leuk zwembadje, speeltuintje, je kunt er ook wat eten en drinken, prima dus.
Het is inderdaad een grote camping en grote plaatsen. De stroomvoorziening is matig, het is er wel maar je moet lange kabels meehebben. Zelf een rol gebruikt voor 35 meter overbrugging. De ontvangst was matig. Wat opvalt dat alles cash moet worden betaald, ook het winkeltje. Staan nu op een kleine camping en kan mijn betaalpas weer gebruiken . De douches zijn erg heet, denk dat ze dit bewust doen, ben je eerder weg. Wel vlak aan zee.
camping is gewoon open
We hebben met plezier op deze camping gestaan. Wat betreft de sanitaire voorzieningen is het super geregeld. De hele dag wordt er gepoetst, complimenten voor deze mensen. Wat wel een ding is dat gasten moeilijk kunnen lopen om een plekje te vinden, alles moet in de auto cq camper. Dat betekent rondjes rijden. Mijn advies ga eerst kijken en ga dan naar de gekozen plaats.
Eens met onderstaand, maar ook een waarschuwing. In het weekend is de camping ook een parkeerplaats voor bezoekers van het park. Iemand die op zondag kwam mocht pas om 16:00 h op de camping g want eerst moest er verdiend worden aan de parkeerplaatsen. Niet alleen bij Zeus maar ook bij Spartacus.
Bij aankomst was het even wennen aan Gianfranco maar dat snel bijgesteld. Hij en zijn zuster zijn een uitstekend koppel. Boden veel service en wat fijn dat ze een shuttlebus naar de stad hebben. Ze zijn er voor de mensen en bezorgd als men de terugreis met de bus hadden gemist. Wij werden bij terugkomst verrast met een extraatje; met de bus naar de overzijde van de stad voor een zonsondergang en de lichtjes in de stad. Dank Gianfranco.
Lokatie prima. Sanitair sober en uit de tijd. Vervelend zijn de rusttijden van 13:30 tot 16:00 h. Denk daarom. Wij waren er om 13:45 en dan is wachten erg lang. Met respect maar uit de tijd, ook tav het afval. Tav het laatste; een mannetje volgt je of je afval wel in de juiste container doet. Kwaliteit prijsverhouding niet in balans.
sluit mij aan bij de revieuws. Zeer hartelijke ontvangst en de treinen ach, de plek compenseert het.
Vorige jaar een prima doorreisplek. Vandaag stonden we voor de poort voor sluitingstijd maar kantoor op slot. Na telefonisch contact werd gezegd zet maar op parkeer we kijken wel wanneer we komen ( of niet komen. Wat een blamage.
prima terassencamping met een mooi uitzicht op het water en besneeuwde toppen. Camping zie er erg goed uit met uitstekende sanitaire voorzieningen