@user117099680
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Helaas parking niet meer toegankelijk voor campers. Inrijverbod voor campers laatste stuk van de weg. Nog wel een klein parkeerterrein vlak voor het inrij verbod.
Wat een top Camperplaats. Zeer vriendelijke ontvangst en goed Engels sprekend. Deze mensen weten echt hoe een camperplaats er uit moet zien. Alles aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben, vlak, zeer goede wifi.
Verboden voor voertuigen boven 2t. Uitsluitend personenauto’s toegestaan.
April 2026
3 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

5 ⭐️ omdat er niet meer gegeven kunnen worden. Wederom een fantastisch verblijf met rust, ruimte en 2 voortreffelijke gastheren. Het voelde als thuiskomen. De winetasting was weer geweldig en super rekening gehouden met mijn glutenvrije dieet! Raymond en Nelson enorm bedankt weer en tot een volgende keer. Kortom, een ‘must do’ voor iedere zelfvoorzienende camperaar.
Keurige camping met ruime plaatsen met eigen stroom en water. Zeer vriendelijke ontvangst. Gelegen midden in natuurgebied vlak bij centrum. Schoonmaak sanitair laat wat te wensen over. Groot gemis zijn stopcontacten bij de wasgelegenheid en een kleine afvalbak bij de afwasplaatsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Loospunt is er nog steeds en water om na te spoelen. Wel handschoenen nodig om putdeksel te openen. Gewoon de vrachtwagen/camperweg volgen aan de buitenkant en vlak voor de uitgang zit hij rechts.
Goed verzorgde plek om een nacht te staan als je op doorreis bent. Stroom kost €2 extra. Geen voorzieningen. Ook geen afvalbak en dat is echt een groot gemis en eigenlijk niet van deze tijd op een betaalde plek.