@user117099680
Keurige camping met ruime plaatsen met eigen stroom en water. Zeer vriendelijke ontvangst. Gelegen midden in natuurgebied vlak bij centrum. Schoonmaak sanitair laat wat te wensen over. Groot gemis zijn stopcontacten bij de wasgelegenheid en een kleine afvalbak bij de afwasplaatsen.
Loospunt is er nog steeds en water om na te spoelen. Wel handschoenen nodig om putdeksel te openen. Gewoon de vrachtwagen/camperweg volgen aan de buitenkant en vlak voor de uitgang zit hij rechts.
Goed verzorgde plek om een nacht te staan als je op doorreis bent. Stroom kost €2 extra. Geen voorzieningen. Ook geen afvalbak en dat is echt een groot gemis en eigenlijk niet van deze tijd op een betaalde plek.
Simpele camping, met lastige plaatsen door laag overhangende bomen. Sanitair schoon. Bij de receptie geven ze aan dat er wifi is, dit blijkt een wassen neus. Prijs/kwaliteit is ver beneden pijl.
Hele goede camping met ruime plaatsen en goede voorzieningen. Standplaats heeft karige grond met als gevolg stevige zandstuif wanneer de wind even wat toeneemt. Afhankelijk van de plek veel tot geen schaduw. Toiletten en douches worden meerdere malen per dag schoongemaakt. Top! Vriendelijk personeel, behalve als je wat eerder aankomt dan 13.00u. Uiteindelijk is dat netjes opgelost. Loopafstand van Sitges (30min) en strand (20min). Goede Wifi.
Op zich prima camping. Mooie plaatsen, veelal met toldo. Groot zwembad, helaas maar zeer beperkt open. Sanitair helemaal vernieuwd….wordt alleen heel slecht schoongemaakt. Op zondag zelfs helemaal niet en dat in het weekend 🙈 wanneer het extra druk is.
Whatsapp, mail, 11 maal bellen op diverse nummers en totaal geen reactie. Zeer onprofessioneel. Uiteindelijk er heen gereden en alle plaatsen vrij. Maar zelfs bij temperaturen van 38 graden geen luifel! Niet heen gaan dus met hoge temperaturen.
Weer zo’n pareltje. Midden in de natuur, alles wat je wenst en zeer gastvrij! Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Pauline! F&I
Prima camperplaats voor door de week als het rustig is. Goede plekken, met eigen stroom en water. Voor het drukke weekend zijn de faciliteiten echt veel te weinig en worden niet voldoende schoongemaakt. Geen controle op ‘handdoekje leggen’ bij het zwembad. Heel vreemd: het toiletpapier hangt in de centrale ruimte voor de toiletten 😏.
Een pareltje om tot rust te komen bij de zeer gastvrije Carlo, tussen de bergen. Leuk dorpje Cuatretondeta dichtbij, even de berg oplopen 😀. Alles op de camperplaats is ecologisch, hoe mooi! Wij komen hier zeker terug.
Een gouden en relaxte stek bij Linda en Roy met hun zoontjes Milo en Revi. Heerlijk rustig en mooie wandel omgeving. Ontbreekt aan niets (als er geen slang in de waterpomp van de omgeving zit 😉). 3 dagen gebleven, maar doorgetrokken omdat er nog veel meer moois te ontdekken valt.
Ik denk dat de vorige review verkeerd geplaatst is. Dit was een service plek, echter geheel kapot gemaakt en niet meer in gebruik.
Prima plek voor overnachting. Ruim en schoon. Loopafstand van gezellig dorp en zee. Service faciliteit zeer goed neergezet. Dichtbij supermarkt.
Prima en mooie plek om te overnachten. Uiterst vriendelijke ontvangst. Wij kregen de code van het hek omdat ze de volgende dag gesloten waren wegens nationale feestdag, zodat we zelf van het terrein af konden wanneer we wilden. De toilet te gebruiken tijdens openingstijden. Eveneens de mogelijkheid om water te tappen voor de camper. En 2 heerlijke flessen wijn mee gekregen.
In een woord: GEWELDIG!! Het verhaal achter deze fantastische stek moet je zelf beleven. De waanzinnig gastvrije Raymond en Nelson zijn de beste gastheren die je op een plek als deze kan wensen. Zelfs de gourmet-wine tasting aanpassen naar glutenvrij was voor hun de normaalste zaak van de wereld. Ga minimaal 2 nachten, reserveer vooraf een culinair arrangement en geniet na afloop, met een beetje geluk, van de meest overweldigende sterrenhemel.
Camperplaats is er niet meer! Kade is geheel opgebroken. Wijziging al ingediend. Maar om te voorkomen dat mede reizigers hier naar toe gaan, ook hier de melding.
Inmiddels staat er keurig bij welke slang voor drinkwater is en welke voor wc
Prima lokatie om toilet te legen. Geen afvalwater loos mogelijkheid. Waren er voor openingstijd van café. Wellicht hebben zij sleutel voor waterkraan
Perfecte en schone plaats voor het legen van toilet en afvalwater. Tevens bijvullen watertand. NOK 30 zeker waard
Gastvrij rondom de klok. Meer dan prima accommodatie. Naar keuze op het gazon of op de bestrating. Ruime plaatsen, goede voorzieningen. Sanitair en douches schoon maar zeer beperkt in aantal. Al met al zou je wensen dat het overal zo goed voor elkaar is. Vast niet ons laatste bezoek.