@user118855666
kan alleen op afspraak
Deze parkeerplaats is voor personenauto's, toen wij eraankwamen stond het in iedergeval vol met personenauto's en geen speciale parkeerplaatsen voor campers te ontdekken
lijkt mij vergane glorie, niemand aanwezig, slagbomen verwijdert en een hoop oud ijzer of iets dergelijks op de inrit naar de kelder.
Deze camping is niet toegankelijk voor campers, daarom maar 1 ster kan anders deze review niet plaatsen
service plaats op parkeerterrein bij Flot bleu zuil. Zwart en grijs water lozen gratis, chemisch toilet tegen betaling van 1 jeton (te koop in het stadje). Bij Flot bleu electric zuil plaats voor 2 niet al te grote campers. Op parkeerterrein plaats voor buscampers
staan voor het hek, mogen het terrein niet op, camping is gesloten. Openingsperiode is 20 maart t.m. 10 december
Dit is zoals de naam al aangeeft, enkel een servieplaats en geen CP. Hebben overnacht achter het museum
Camping is gewoon open. Staan er nu alleen op het bovenste terras met uitzicht op het stadje en de vallei. Vriendelijk en behulpzame beheerder, zelfs de boiler aangezet zodat we warm water hebben voor afwas en douce. Kregen van hem ook een sleutel zodat we vanavond de camping op en af kunnen als hij er niet is en telefoon nr. ingeval van calimiteiten. Afgelopen winter is er door wilde zwijnen veel omgewoeld, dit wordt nu hersteld.
camping (nog) gesloten
Jammer, nog steeds gesloten i.v.m. vakantie. Gaan 1 februari pas weer open. Ziet er van buiten het hek netjes en verzorgd uit.
Net geweest, blijkt tot 1 april gesloten voor campers
Net aangekomen, ziet er netjes uit. Alleen op het publiekatiebord hangt een notitie dat je op zondag niet welkom bent. Vandaar 1ster
camping is gesloten , doorgereden naar de camping iets verder op, camping Vika feriensenter