@user118855666
Juni 2026
was hier vanmiddag en jammer dat er nog staads camperaars zijn die alleen aan zichzelf denken. Campers ruim en scheef geparkeerd en ondanks verbod op camping gedrag, luifels uitgedraaid en tafels en stoelen buiten zodat er nagenoeg geen plek was voor een ander om fatsoenlijk te parkeren. Doorgereden naar Harseveld en daar bij het zwembad een plek gevonden.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

kan alleen op afspraak
Deze parkeerplaats is voor personenauto's, toen wij eraankwamen stond het in iedergeval vol met personenauto's en geen speciale parkeerplaatsen voor campers te ontdekken
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

lijkt mij vergane glorie, niemand aanwezig, slagbomen verwijdert en een hoop oud ijzer of iets dergelijks op de inrit naar de kelder.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Deze camping is niet toegankelijk voor campers, daarom maar 1 ster kan anders deze review niet plaatsen
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

service plaats op parkeerterrein bij Flot bleu zuil. Zwart en grijs water lozen gratis, chemisch toilet tegen betaling van 1 jeton (te koop in het stadje). Bij Flot bleu electric zuil plaats voor 2 niet al te grote campers. Op parkeerterrein plaats voor buscampers