@user13062704
Leuke camping , schitterend uitzicht mooie ruime plekken , privé strand .en normale prijzen we waren voor een gezin van 4 personen 130 euro kwijt voor 3 nachten , geen animatie en een klein beetje overlast van de drukke weg beneden, maar dit kwam voor ons niet storend over. Famkoelega
Stonden tussen de vaste plekken, mooi en erg schoon sanitair, geen kinderen toegestaan..
Oud en nieuw hier gevierd, hele leuke plek op de boulevard, gratis gestaan, aan de ene kant de zee en aan de andere kant de haven, centrum van de leuke stad op loopafstand, een aanrader!
Sitecode: 19433
Voor ons geen fijne camperplek, wat rijdt er veel verkeer door deze straat, bijna geen oog dichtgedaan, wij zoeken liever een wat rustiger plekje
Schitterend hooggelegen camping, veel hike en mountainbike-mogelijkheden, goed sanitair en mooie wellnessruimte, het eten in het restaurant was heerlijk; niet goedkoop
Geweldig mooie plek aan rivier, gratis stroom en water! Zeer mooi uitzicht en restaurantjes op loopafstand
Hele mooie rustige camperplek
Heerlijk plekje zonnige plaatsen (als ie schijnt dan). 5 minuten en je staat in hartje centrum Breda.