@user133191626

Ja
2016

we konden hier ern vat huren voor overnachting. we waren met ons hondje wat we ook in de aanvraag hadden aangegeven. Bij aankomst werd ons verteld dat honden niet welkom zijn. we vonden dat niet echt klantvriendelijk en gastvrij, na een reis van enige uren

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

vriendelijke ontvangst en goede service. keurig sanitair met zeep en handdoek. rustige ligging bij een riviertje waar je in de zomer kunt kajakken

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

We hebben hier rustig gestaan. Het sanitair is netjes, wat verouderd maar wordt goed onderhouden

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Deze camperplaats is netjes onderhouden en open met Kerst en Oud en nieuw. Er wordt momenteel een nieuw toiletgebouw gebouwd. Het is geen idyllische plek maar wel functioneel.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

de toiletten waren schoon. parkeren voor meer dan 12 uur kost 11 euro. de volgende ochtend rond half 9 komt er iemand langs om aanvullend 3,80 euro pp toeristenbelasting te betalen. wel redelijk rustig door de weeks

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

de herentoiletten waren niet in gebruik, de damestoiletten waren niet schoon. we moesten 23 euro betalen zonder stroom. En ook nog apart betalen voor de douche. De plaatsen waren modderig en ons wed aangeraden op op het pad te gasn staan

Sitecode: 20873

Wat een vriendelijke ontvangst hebben we hier gehad. Een prachtige plek om een paar dagen te staan. op de fiets naar het bos en nqar Haderlev is goed te doen. Sanitair is verouderd en wat provisorisch, maar dat hoort bij een oude boerderij. Het wordt steeds keurig bijgehouden en het is er schoon

Deze plek is prachtig, maar niet geschikt voor campers langer dan 6 m. De ruimte die je hebt met 3 campers is dan net wat krap. De ontvangst is vriendelijk en het uitzicht adembenemend.