@user134462038
Prachtige en rustige plek aan een mooi vijfertje. Water en electra voor een schappelijke prijs (muntjes). Dorpje op loopafstand met klein supermarktje, bakker en een goede dönertent.
Goed verzorgde camping met schoon sanitair. Helaas wel met gebruik van douchemuntjes. Plekken zijn zeer wisselend in grootte. De paar euro extra betalen voor een plek met uitzicht was de moeite waard. De perfecte uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten
Super camping. prachtig in het bos met ruime plekken. Verwarmd en schoon sanitair. In de winter ook heerlijk aangezien je vuurtjes mag stoken. hout ligt klaar om te hakken. zelf een vuurschaal meenemen of gebruik maken van de paar gezamenlijke vuurplekken.
Geen faciliteiten, maar een perfecte plek voor een dagje Nancy. Rustige nacht gehad. Er stonden nog een paar andere campers. Langs het kanaal wordt veel gewandeld en hardgelopen wat een veilig gevoel geeft. binnen 15 minuutjes ben je het centrum in gewandeld. Nog geen €3 betaald.
prima camping voor een paar nachten. Momenteel opletten want de grond is erg drassig. Sanitair is verouderd, maar schoon. Vanaf de camping kan je via de "voie verte" naar Nolay fietsen en via de prachtige "voie des vignes" naar Meursault. Santenay stelt niet veel voor, maar bakkertje en restaurant Le terroir zijn prima.
Een goed georganiseerde plek aan een meertje. Als de cirkel volstaat
Top locatie, op wandelafstand van dorpje/restaurants/treinstation. prachtig wandelen in omgeving. de camping is kleinschalig en goed onderhouden en schoon