@user134462038
- 2016
- Buscamper
Juli 2026
Sitecode: 51999
Prachtige locatie met prachtig uitzicht op de bergen rondom. Ideaal voor actieve uitstapjes. Boerderij om de hoek ook zeker een aanrader voor lunch. Enige puntje is het zeer kleine toiletgebouwtje op het veld zonder warm water en een constante rij bij de douches
Prima plek voor 1 nachtje. Eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Rustige plek ondanks de weg dichtbij. 1 veld, verder niets bijzonders
Waanzinnig uitzicht vanaf de camping! Zonsondergang ook zeer indrukwekkend. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is top. Het zwembad om even af te koelen ook goed gebruikt.
Nette camping. In het hoogseizoen erg duur, maar het heeft veel voorzieningen (buiten +binnenzwembad, animatieteam, restaurant, supermarkt, sportbaan) als je daar naar opzoek bent. Grote heggetjes camping. leuk voor kinderen. weinig uitzicht op de mooie omgeving en nog een stukje van Ainsa. Ainsa zeker bezoeken.
Prima om de stad te bezoeken als je er voor de acsi prijs kan staan (€27). in een halfuurtje ben je met de stadsbus in het centrum van san sebastian, lijn 16. De plekken zijn erg krap. Zelfs met een buscamper van 6m. En verre van recht. Het sanitair is netjes.
Juni 2026
Een bijzondere plek om te staan, met bijzondere aanrijroute over de stadswal. Vanaf sommige plekken prachtig uitzicht over de rivier. Op de citadel kan je ook heerlijk eten bij een van de restaurantjes. Een rondleiding van het VVV over de citadel en door de gangen is leuk om nog wat meer te snappen over de plek waar je staat. sanitair wel erg simpel en wat ouder, maar functioneel. Je loopt via de poort zo het dorpje in.
rustige camping met schaduwrijke plekken. Via een fietspad ben je in een paar minuten op het gemoedelijke strand met leuke strandtent. De surflessen van Mao op de camping waren ook top. het sanitair gebouw links op de camping is erg verouderd en heeft alleen koud water, maar het andere gebouw is prima. nog geen 18 euro per nacht
Prachtige locatie. er stonden al heel wat campers, toch hadden we nog een ruime plek met uitzicht over de rivier. De stroming is snel, maar alsnog lekker om even af te koelen im de rivier.
Mei 2026
Zeer vriendelijke gastvrouw. We mochten zelf een plekje uitzoeken waardoor we naast onze vrienden konden staan die in een huisje zaten. de gewone plekken staan tussen de huisjes door. ondanks de huisjes was het geen massale camping. In het weekend is er pizza avond welke goed hebben gesmaakt. het sanitair is simpel maar schoon en de ruimte van de douches is zeer goed verwarmd. vanuit hier zijn pracbtige fiets en wandeltochten te maken.
April 2026
Leuke camping met mooie plekken aan het water. Ook de plekken aan het haventje zijn erg leuk. Zeker een aanrader om een dagje een bootje te huren en zo de omgeving te ontdekken. sanitair gebouw is wat aan de kleine kant voor het aantal mensen, maar opzich prima.