@user135484751
Prima camping. Normaal en vriendelijk geholpen bij receptie. Ze spreken ook Duits en Engels. Camping ziet er verzorgd uit. Je hoort wel wat omgevingsverkeer maar hebben ons daar niet aan gestoord. ‘S’nachts rustig. Ideaal om met trein Straatsburg te bezoeken. Ong.10 min. lopen naar station en dan ong. 15 min. met trein. Ook goed fietsen in omgeving O.a. naar Obernai. Wij betaalden met ACSI kaart (v.a. 1 sept.) 17,44 pn. 2pers. incl. alles!
Prima plek en prima prijs! Wij kwamen hier eind van de dag omdat alle campings vol waren en hadden nog net een plekje. Paar dagen gestaan en met fiets Riquewihr, Ribeauville ( heen wat steil, terug vlak) en Colmar( vlak) bezocht. Ook Kaysersberg is erg mooi. Er kunnen 2 campers tegelijk lozen en water nemen( gratis).
Laatste review qua prijs klopt helemaal. Deze plek is volgens ons dezelfde als Ostrauerhof. Toch 4 sterren omdat wij het mooi en heel rustig gelegen vonden en veel te doen in direct omgeving. Goede toeristen info in Bad Schandau. Inderdaad totaal geen voorzieningen, maar schijnt wel te komen. Lekker gegeten bij de gastacteur van Ostrauerhof en bij Chinees Restaurant in Bad Schandau.
wij hebben hier op doorreis 1 nacht gestaan. Prima plek. Rustig maar idd plekken erg schuin. Wij hebben niet op officiële cp gestaan maar over 2 gewone parkeerplaatsen heen. Lekker gegeten in het Stadtcafe( do. t/m zo. geopend)
We hebben hier 2 nachten op de cp vooraan de camping gestaan. plekken wel wat scheef.Camping en sanitair netjes, wel verplicht slippers aan. Wij betaalden 29,50 excl. stroom. Wil je camping plaats 10 euro extra. wel incl. kurtaxe, dus gratis bus voor bezoek Wernigerode of Braunlage. Prima uitgangspunt voor bezoek Brocken en wandelen. Tip: heerlijk vlees uit de automaat!
Fijne, rustig gelegen plek. We kunnen eerdere beoordelingen alleen maar beamen. We hebben mooie wandeling gemaakt naar de Grosser Knollen. Het zwembad was nu nog niet open, maar wel de kiosk.
Mooi verzorgde plek. Kunnen voorgaande beoordelingen alleen maar beamen. Restaurantje/café geopend van donderdag t/m zondag. We hebben hier maar 1 nacht gestaan. Ong. 6km van de camping Weser Skywalker, uitzicht platform over de Weser.
Prima plek. Rustig wat hoger gelegen aan de rand van Borgholzhausen Er zijn bomen en struiken gesnoeid bij de officiële camperplekken, dus daar nu mooi vrij uitzicht. Als je omhoog loopt vanaf de cp kom je bij de Luisenturm( uitkijktoren). Daar staat ook bord met andere wandelroutes. Hoewel er maar 3 officiële plekken zijn stonden er een niveau hoger op de gewone parkeerplaats ook campers. Plekken zijn niet helemaal vlak.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan en vonden het ook prima plek. Stadje bezoeken en mooie wandelingen maken. Parkeerticket was ook met muntgeld te betalen.
wij hebben hier een nacht gestaan om te wandelen bij de Dorenther klippen. Hebben bovenaan gestaan onder de bomen. De weg is inderdaad goed hoorbaar, maar hebben er in de nacht geen last van gehad. Ook (gelukkig) niets gemerkt van wc papier of i.d.! De wandelroutes starten ong. 800 meter verder langs de weg bij de wandel parkeerplaats.
prima plek. 2 nachten gestaan. 10 euro per nacht incl. toeristenbelasting voor 2 personen. stroom 1 euro bij de paal. je krijgt wat korting bij de spa. sauna klein maar fijn, alleen jammer dat er buiten geen zwembad is. er starten gemarkeerde wandelingen. goeie ijssalon in het dorp.
we wilden hier graag een paar dagen staan om te wandelen, maar helaas volgeboekt. we werden vriendelijk geholpen en konden voor 1 nacht voor de camping staan bij de weg op de grind plekken. we betaalden hiervoor 21,50 zonder stroom. We vonden wel dat op de camping de meeste plekken erg dicht op elkaar staan.
prima plek. hebben hier een nacht gestaan op doorreis. kwamen begin avond aan, doordeweekse dag en er stond 1 andere camper. Je hoort wel wat verkeer van de doorgaande weg, maar s’nachts rustig.
kleine, eenvoudige camping, zie eerdere reviews. we hebben hier een nacht gestaan om de Burcht te bezoeken. mooie wandeling er naar toe, wel wat smalle en stijgende stukken. Vanaf de camping ong. 4,5 km, of naar parkeerplaats Ringelsteiner Muhleen( 3 euro), dan nog ong. 2 km. wij betaalde op camping 17,80 euro voor een nacht inc. stroom.
prima camping. We kunnen eerdere beoordelingen beamen! wel weinig schaduw. Het waren erg warme dagen, dus konden heerlijk gebruik maken van het zwembad (natuurbad, onverwarmd, vrije entree). Wij betaalden met ACSI korting 23 euro per nacht incl. alles. Idd alleen contante betaling.
er mag hier niet meer overnacht worden! parkeerverbod van 22.00 tot 6.00 uur
wij stonden hier 2 nachten ivm familiebezoek die op het landalpark verbleven. prima plek, goed sanitair en je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het park. wij betaalden 46,80 voor 2 nachten inclusief stroom.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Op zich prima plek. Geen overlast gehad. overdag wel wat drukke plek ivm weg en busstation maar hebben daar s’nachts geen last van gehad. Borden met wandelroutes bij pad achter de camperplaats. Supermarkt op loop afstand.
De toeristische plaatsen vooraan zijn prima en zien er verzorgd uit. Verder naar achter is idd nog rommelig. Sanitair prima, wel zelf toiletpapier meenemen. Restaurant was vol geboekt ivm Moederdag, kunnen daar geen oordeel over geven. Mooie wandeling gemaakt in Eupen naar de stuwdam, boekje met wandeling gratis te krijgen in restaurant. wij betaalden 25,50 p.n. 2 pers. incl. stroom.
waren hier zaterdag voor Hemelvaartsdag. zag er verwaarloosd en verlaten uit. Op parkeerplaats aan de overkant zagen we borden te koop of verkocht? staan. We zijn doorgereden.