@user136915485
- 2022
Prima camping, voorzieningen goed voor elkaar, 1 nacht gestaan met camper, 2 pers en hond, incl stroom, € 43 betaald. Vanaf camping loop je zo naar de Tauber, lekker even afkoelen voor de hond.
Kleine camping met faciliteiten die in een hotel niet misstaan. Loopt een klein beekje waarin de hond lekker kan pootje baden en afkoelen (wij ook 😉). Prima fietspad naar Skt Anton en andere kant op met plekken waar je het water in kan. wij betaalden 53 euro per nacht voor camper, twee volwassenen en 1 hond.
Ja, het kost wat, maar je krijgt ook, wat ons betreft, waar voor je geld. Wij hadden gereserveerd (plek 3), ‘s ochtends zon, ‘s middags schaduw omdat we bijna tegen bosrand aanstonden, de zwemvijver is heerlijk om af te koelen. Wij betaalden 225 euro voor camper, 2 pers en 1 hond, 3 nachten.
ja, de plekken zijn klein (reserveer “mit Markies”, dan krijg je iets grotere) en er is weinig schaduw, maar alles is verder goed voor elkaar. Sanitair schoon, douche met munten 8 minuten. Er is een Stube met eenvoudig eten en lekker bier. Goede uitvalsbasis voor bezoek München. En op 15 min fietsen twee meertjes waar je afkoelen kunt; ook de hond 😉
Wij betaalden € 39,00 voor 1 nacht, 2 volwassenen, 1 hond en elektra. Wij vonden het zeker waard, alles is goed voor elkaar en de zwemvijver is heerlijk met deze temperaturen. De hond mocht er niet in, maar even buiten de camping is nog een grote plas op loopafstand.

Onverwacht leuke locatie, met zeer behulpzame, meedenkende eigenaren. sanitaire voorzieningen uitstekend. Wij stonden hier twee nachten; een aanrader!