@user140153607
- Hymer BM 630 B-klasse
- 2005
- Mercedes
- Integraal
Ruime plaatsen, schoon sanitair en rustig (aug). We stonden met 2 tenten en 1 camper en hadden, vanwege de hitte, een leesdag onder de luifel. Die dag werd er van 10:00 - 17:00 uur gemaaid. Maaien moet, dat begrijpen we. Echter; er werd ook nauwgezet op onze plek gemaaid; naast/achter de camper, tussen wasrek en scheerlijn. Dat gaf megaveel geluidsoverlast. Bij melding hiervan was de reactie: we hebben hier nooit klachten over gehad. Jammer.
Een fijne camping. Vriendelijke ontvangst. We stonden 2 nachten op een premiumplek aan het water. Bijzonder mooi. De privesauna is een aanrader en heeft een mooi tuintje erbij. Sanitair is ruim en schoon. We hebben goed gegeten in he restaurant. Nabij de camping is een brug met daarop diverse wandelroutes; we hebben er 2 gewandeld. Je moet wel wat klimmen maar het uitzicht is prachtig. Wij vonden de wegen niet geschikt voor onze (stads-) fietsen.
Erg fijne camperplek met schoon sanitair, mooi ingerichte groenvoorziening en ruime camperplekken. In het winkeltje zijn er heel veel wandelroutes en fietstochten beschikbaar. We werden heel vriendelijk ontvangen en komen vast nog eens terug.
Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Monschau of fietstochtjes. Het fietspad langs de oude spoorbaan leidt door een prachtig landschap. Wij betaalden €106 voor 3 nachten (2 volwassenen). Plekken zijn niet groot en internet en wifi zijn matig. Het is er heerlijk rustig en de Aldi is op loopafstand.
Bij ontvangst kregen we het advies een "hoge" plek te zoeken, er was genoeg keuze. Wij hadden geluk met deze tip want na een nachtje met veel regen stonden wij nog droog maar de overburen niet. Het pad was wel modderig en vol plassen. Sanitair kan schoner. De douchestraal is goed op orde. Er zijn veel afwasplekken. De eigenaar is zeer vriendelijk en er is een grote winkel aanwezig. Wifi doet het alleen goed bij de receptie.
Fijne camping in mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst. Wij waren hier met warm weer; het tegenovergelegen natuurbad is dan een pluspunt. Soms is bij het zwembad overdag (kinder)animatie met veel geluid. Dat hoor je dan ook op de camping. We konden zelf een plek zoeken op een van de 2 weilanden. Zeer schoon sanitair. Italiaans restaurant biedt ruime keus, eten smaakte prima! Mooie fietsomgeving. Wifi doet het helaas alleen bij receptie.
Rustige camping met vriendelijke eigenaar. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Luneburgerheide. Sanitair was schoon. Wel waren er af en toe wachtrijen bij douches (3 voor dames, 3 voor heren) en bij de 3 afwasplekken. Minder prettig was dat de halfopen afwasplekken naast het loospunt voor het cassettetoilet lagen, wel met een schot ertussen. Deze geur is niet fijn als je de vaat doet en gevoelig bent voor geurtjes.
Hele fijne en rustige camping met mooie wandel en fietsroutes in de omgeving. Wij waren met een groepje (1 camper, 2 tenten) en konden bij elkaar staan op het grasveld van de groepsaccomodatie. Het sanitair en de afwasplekken zijn mooi en schoon. Een klein nadeel van onze plek (groepsaccomodatie) was dat de wifi hier niet werkt. Op het grasveld van de camping, werkt wifi wel. Daarom 5 sterren.