@user143163810
Alles prima in orde, water en elektra bij de camper en grijs water en toiletcassette bij havenkantoor ernaast. Het sanitair is daar ook en is erg netjes.
Hele nette camping, met een zeer vriendelijke eigenaar en zijn vrouw. Mooie plekken, bij het water of hoger gelegen. Supermarkt is dichtbij, maar ook Drammen is op loopafstand langs de rivier via een mooi looppad. De was wordt gedaan tegen een kleine vergoeding, ‘s morgens in een zak brengen met naam en graden en ‘s middags staat het weer schoon en droog bij de receptie. Wat een luxe. alles is aanwezig.
We hebben hier niet gestaan, maar we mochten met onze camper geheel gratis toilet, grijs water lozen en vers drinkwater weer laden. op Campercontact staat dat deze camping gesloten is, maar dat is niet waar. het gehele jaar open. Een vriendelijke mevrouw bij de receptie en de camping ziet er netjes en gezellig uit. Zelf heeft ze talloze keren geprobeerd om het veranderd te krijgen op cc, maar dit lukt niet. Dan op deze manier.
Prima plek om te lozen. Voor drinkwater laden eigen slang gebruiken.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan met de camper, per toeval, want een andere camping eerder was vol. Een hartelijk ontvangst, alle services aanwezig, zeer netjes en schoon, kleinschalig en door omwonenden gerund. Midden in het dorp en midden in de Elzas. Prettig gewekt door haan en hond, zoals je kunt verwachten op het platteland. Als we meer tijd hadden gehad, waren we nog even gebleven. Hij staat bij ons in de favorieten.
Een mooie rustige camping met grote plekken waarbij ieder zijn eigen water-, stroom- en afvoervoorziening heeft. Douches en toiletten, in al zijn eenvoud, schoon en netjes. Koffie/theeruimte met allemaal info over de omgeving. Eigenaar is vriendelijk en rustig en we hadden een prettig ontvangst. Prijs/kwaliteitverhouding is goed, een plek om terug te komen. Dichtbij een recreatieplas en centrum van het mooie Assen.
Hier zouden er idd meer van moeten komen. Het is gelijk voorbij het restaurant. Werkt perfect.
Unieke plek, daarvoor 5 sterren, prachtig uitzicht over zee. Zwemmogelijkheid voor de deur. Goeie uitvalsbasis voor Cinque Terra, het dorpje zelf is ook zeer zeker de moeite waard. Prijs wat in campercontact staat klopt alleen niet. Wij hebben gestaan met camper, 2 personen 46 euro incl stroom, maar daarvoor sta je op een unieke lokatie. Sanitair is wat verouderd, maar het is schoon en functioneel. Kortom een plek om terug te komen.
Wat een mooie plek. We hebben hier prachtig gestaan. Het enthousiasme voor de boerderij spatte er bij Wybren en Tineke van af. We hebben genoten van de rondleiding over het boerenbedrijf met oa de dierenweide en nog veel meer. 's Avonds genieten van de ruimte en de schitterende ondergaande zon. overdag volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Zeker de moeite waard om terug te komen.