@user154053373
- Dethleffs Halfintergraal Pulse GT
- 2020
prima uitval basis voor fietstochten over il-de-re. veel vaste caravans die bezet zijn door jonge gezinnen ( wij zijn hier eind juni). ruime veelal afgebakende plaatsen. sanitair is goed en schoon. zwembad, restaurant en speelhal aanwezig. wij betaalde € 27,50 incl elektra.
prima camping zoals eerder beschreven. camping is niet geschikt voor strandliefhebbers. de zee trekt zich bij eb ver terug en laat een laag blubber achter. nagenoeg onmogelijk om in het water te komen.
fijne kleine camping. mooi onderhouden met een modern zeer schoon sanitair. ontzettend mooie omgeving om fietstochten te maken. een echte aanrader.
ondanks de mindere revieuw toch naar deze camping gereden. het is een prima camping tussen de bergen vlakbij het strandje. sanitair is gedateerd maar functioneel. ligt naast een weg en die hoor je. minimarket 3 min lopen. zorg dat je water genoeg bij je hebt en een legen grijs water tank dan heb je er een prima locatie aan.
nieuwe zeer nette camping. dichtbij het (zeer drukke) strand. de camping is fris groen en elke plek heeft water, en stroom. personeel erg aardig en behulpzaam. sanitaire voorziening ontzettend netjes en super schoon. lozing toilet en grijs water goed geregeld. naast de camping het restaurant waar je goed kan eten voor een kleine prijs. centrum van het dorp goed aan te lopen via de boulevard. een echte aanrader.
het grote voordeel van deze camping is het zwembad en dat Meteora dichtbij is. camping zelf is niet erg verzorgt zoals de meeste Griekse campings. De naast liggende weg vinden wij storend, er gaat behoorlijk wat vrachtverkeer overeen. sanitair volstaat maar wel schoon. prima voor één nacht maar niet meer.
zoals eerdere reviews al aangeven is dit een prima plek. heerlijk rustig. wij zijn hier begin juni een ook nu nog maar een paar campers op een groot terrein. de douches zijn echt top voor een camperplaats. dorpje is zeker in het weekend leuk met een markt op zondag en kraampjes in de avond. deze locatie is een aanrader.
prima camperplek met vriendelijke medewerkers. de douche is niet van deze tijd. de douche in de camper is groter. 1 euro voor 3 minuten is niet in verhouding. toiletten keurig schoon. prima om Ostuni te bezoeken, verder is er niet veel in de directe omgeving.
prima uitval basis om Bari te bezoeken. Met een uurtje wandelen is het centrum te bereiken. met de fiets ook goed te doen. Het is een Camperstalling waar een enkele bewoonde camper staat. men spreekt geen woord Engels maar is wel behulpzaam. toilet en douche aanwezig maar heel basic. voor ons één nacht en snel weer verder.
prima camping. plaatsen zijn afgebakend en ruim genoeg voor een grote camper. ontzettend aardige ontvangst incl. een kop heerlijke koffie. sanitair al wat ouder maar keurig schoon en fris. bomen zijn kort gesnoeid dus niet veel schaduw.
mooie camping met voor Italiaanse begrippen ruime plekken op gras. vriendelijke, behulpzame en Engels sprekende eigenaar.
prima camping direct aan de Moezel. mooi en schoon sanitair. geluid van de weg klopt maar ‘s nachts geen last van terwijl we aan de weg gestaan hebben. er is nauwelijks verkeer in de avond/nacht. Cochem is echt een aanrader, mooie rit op de fiets erheen.
verblijf juni 2022. hele nette camping met afgebakende plekken. entree is erg krap maar je wordt goed geholpen om door de poort te rijden met ingeklapte spiegels. sanitair is netjes en schoon. vlakbij het zeer mooie plekje Cervo. een aanrader.
22-6-2022 één nacht gestaan. prima plek voor €17 per nacht. direct aan zee. betaling via app, niet vergeten want er wordt gecontroleerd. ‘s morgens vroeg wel verkeer naar de haven.
goede ontvangst door Engels sprekende dame. vreemde opzet met vaste plekken rondom de staplaatsen. douche 50 ct voor 3 minuten. ‘s nachts veel herrie door verkeer van de weg die boven de camping ligt.
open camping met zeer ruime plaatsen. mooi en super schoon sanitair. veel fiets en wandel routes. een echte aanrader.