@user159669597
- 2021
- Bürstner Nexxo Anders
- 2013
Juli 2026
Wat een onaardige mensen. We hadden gereserveerd en een poesje mee. Ze hadden nergens aangegeven dat huisdieren niet mochten. We mochten wel er staan want we waren er immers al maar werden weggepest door leden. Intimiderend en onvriendelijk!!
2023
perfecte omgeving
de beheerder bepaalde dat je niet voor negen uur vertrekken kunt. hij doet de stroomkast op slot waardoor je niet weg kunt. niet bereikbaar via de tekefoon bij calamiteiten, alleen tijdens werkuren
doordat de boot hier een paar keer per uur stopt en je zo leuk en goedkoop met de boot naar het strand kan, een kasteel, Brno, mooie natuurtrail enz, is deze kleine camping echt een aanrader! Mooie natuur vanaf het water. mevr spreekt Nederlands. betalen in euro ook mogelijk.
wauw, mooie camping en leuk aan de Moldau suppen en zwemmen, praag bezoeken met trein op loopafstand. maar...de prijs..we hebben 45 euro per nacht betaald. 2 volwassenen en camper. ...wel beetje veel in verhouding met anderen
slechte service, en veel duurder dan aangegeven, 39 euro per nacht! en geen drinkwater of je moet een hele lange oude tuinslang uit de grond willen gebruiken. geen afwasgelegenheid. wc en sanitair in container, niet schoon en krap. zeer dwingende manier hoe je moet parkeren op grint of betonplaat, krappe plekjes. met lage paaltjes met grinttegel erop waardoor veel gevaar op krassen en schade
2022
Mooi uitzicht, alles nieuw, netjes en schoon. Dichtbij gezellig orvelte, fietsen op de VAM berg, wandelen door Westerbork, Grollo om de hoek. of uitstapje naar Wildlands Emmen, Assen. Golfbaan aan de overkant. meteen een map met fiets en wandelnetwerk en info. Mooie met beukenhaag omzoomde plekken. DIKKE PRIMA
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
zeer slecht! bij regenachtig weer niet heen want staat overal blank. miezerige wc en douche in een. drinkwater is er niet, was afgesloten. na bellen krijg je een bandje. niet bereikbaar. als je 1750 durft te vragen mag je daar toch wel iets tegenover stellen. Plekken op betonplaat in de modder. Overal prullen en zooi, een kerstboom met lampjes neer gezet, maar maakt toch een troosteloze indruk. Vraag dan in de winter een lagere prijs.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 5 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
schoon en netjes sanitair. Rustige plek nabij prachtig wandelgebied.