@user165883207

2012

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

zeer fijne kleinschalige camping vriendelijke eigenaar op fietsafstand van Rijssen en Holten let op navigatie want wij zijn via smalle landweg gekomen en volgens eigenaar hebben veel gasten dit probleem gehad

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een leuke camperplaats! Keurig sanitair en zeer schoon. Prijs camper en 2 personen en elektra 19 euro Douche inbegrepen Mooie fietstocht 12 km naar Leeuwarden. Zeer rustig

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

zeer nette camping met uitstekend sanitair. Vriendelijke receptie Camping grenst aan de Rijn en vanaf de camping met de fiets langs de Rijn naar Bonn ( 25 Minuten). Mooie ruime plaatsen. Aanrader

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

kleine plekken en modderig 80 euro voor 2 nachten! sanitair bij camperplaats bevat 1 herentoilet en 1 damestoilet, beetje weinig! verder wel nette camping maar zou hier niet snel meer voor kiezen

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Best aardige plaats om te staan maar 1 douche in erbarmelijke staat! 1 euro voor gebruik Toilet ziet er niet uit 50 eurocent bij gebruik hiervan. Water 10 ltr 10 cent Op grasmaaidag moet je alles voor je camper verwijderen. Jammer van deze plek

wat een heerlijke camping met fijne camperplaats Top sanitair alles is keurig onderhouden en Winterswijk is leuk en natuurlijk nog even om de hoek naar Obelink

hele fijne camperplaats keurig sanitair lekker eten bij de bistro prachtige fietstocht kunnen maken Wij betaalden 32,50 per nacht incl gebruik zwembad, sanitair en stroom

ik ben wat minder enthousiast stonden op plek nabij de botenhelling. er werd een boot op de wal gereden en daarna werd deze boot op 3 m van onze camper schoongespoten met hoge druk weliswaar is er een zeil gespannen maar helaas was dit niet afdoende De rails van de helling lagen gewoon open omdat de vulling met balken niet meer waren teruggeplaatst Bij vertrek heb ik dit zelf maar gedaan

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

ligging prima wij betaalden 23,70 voor 1 nacht geen sanitair electra apart betalen veel lui die daar langer staan en allerlei tafeltjes en stoeltjes zetten op beschikbare plaatsen voor kennissen reserveren is niet mogelijk??!!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

alles klopt hier prachtige camping aan mooi meer sanitair geweldig en zeer schoon op de fiets naar Pirna naast camping tankstation en supermarkt prachtige natuur

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie nette camperplaats zeer schoon sanitair vriendelijke ontvangst Karlsbad zeer de moeite waard om te bekijken 28 euro per nacht incl electra, douches etc

Sitecode: 20334

wat een nette camping! top sanitair, precies zoals het hoort kunnen veel campings wat van leren 3 km van Brugge winkels nabij camping mooie plaatsen en ruim

Zeer nette camping met erg mooi en schoon sanitair Veel fietsmogelijkheden naar Putten, Ermelo enz mooie ruime plaatsen en zeer vriendelijke beheerders

Prachtige plek op natuurcamping je kunt er heerlijk fietsen, wandelen en er is totale rust. keurig sanitair wij betaalden 89,00 euro voor 2 nachten incl. electra