@user189160497
2023
Prima camping en erg vriendelijk, de prijs klopt niet meer. was 78 Euro voor 2 nachten voor camper met 2 volwassenen.
Helemaal top! Vriendelijke ontvangst en de bedrijfsfilosofie spreekt ons erg aan.
Druk, dus heb je wat geluk nodig om hier te parkeren.
Prachtige plek voor wintersporters, niet voor langere tijd, maar voor een 3 dagen met beperkte voorzieningen top
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Geen goede ervaring. 32 Euro voor een parkeerplekje met gebruik toilet als enige voorziening. Toen wij onverhoopt door familie omstandigheden eerder weg moesten bleek ook restitutie van het vooruitbetaalde onmogelijk. Droef op meerdere manieren...
Weer een goede plek voor de wintersport. Het is een klein stukje naar de piste. We hadden alle ruimte op het terrein en een aardig ontvangst.
Perfecte plek voor de wintersport. Onder de lift Saslong. Prijs is nu 7,50 per dag en 7,50 per nacht, dus totaal 15,-. De beheerder komt iedere ochtend met een praatje het geld halen.
Prima plek! Goedkope supermarkt op het terrein. Ja je hoort de trein, maar dat stoorde ons niet. Is maar net wat je gewend bent.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
puike plaats in de winter,8€ per dag maar geen voorzieningen.