@user200152013
april 2025 Voor een nacht goed. Lastig communiceren spreken geen Engels, ook niet over vriendelijk De prijs klopt niet van wij betaalde 2 pers met camper €24,50 ipv €15 Dus niet echt goedkoop nachtje in voorseizoen Wim en Susan
Een vriendelijke ontvangst van een lief echtpaar. Een prachtige verzorgde camping. Goed sanitair. Met fiets naar Mont Saint Michel , goed fietspad en mooie weg. Ook naar Avranches fietsen is goed te doen, vraag even aan de eigenaar naar weg die iets minder stijl is. Wij hebben hier genoten en de hele dag muziek van de vogeltjes Wim en Susan
Prima camping, ruime plaatsen Op loopafstand van de stad vriendelijke ontvangst Wim en Susan
leuke camping, vriendelijke ontvangst. mooie plekken. Mogelijkheid om met de fiets naar Bayeux tegaan.
Mooie plekken, wel vlak naast snelweg dus veel lawaai. vlak naast oorlogsmuseum wat zeer de moeite waard is. De stad op 15 min fietsafstand. ook dat is de moeite waard, veel gezelligheid. Wim en Susan
prima plek , alle voorzieningen die je nodig hebt. Toen wij er waren heel vol. Met de fiets naar de stad , fietsen langs de Seine met veel gezelligheid van terrasjes. De stad bezoeken wat zeer de moeite waard is. Wim en susan
Prachtige CP, keurig verzorgd, grote plekken. Op loopafstand van de gezellige stad. En wandelen langs het water Wim en Susan
Fijne dagen (27 tot 30 aug) hier gehad. Mooi veld. Prima voorzieningen. Zeker een aanrader. Van hieruit naar verschillende leuke plaatsjes te fietsen Bedankt Wim en Susan
Sitecode: 91927
Helaas kunnen wij ons niet vinden in onderstaande reviews. ontvangst in een donkere receptie, dat je denkt is daar wel iemand. Niet over vriendelijk, meer zakelijk. camping prima met alle voorzieningen maar dat extra betalen voor electra en douche zou ik toch anders oplossen. daarbij betaalde wij voor 2 nachten( 1,5dag) € 60,- wel meer als staat aangeven. Wim en Susan
Prima plek om te staan . het heeft niks maar wel een pracht uitzicht over de zee. Vandaaruit goed om op de fiets naar gezellige stadje te gaan. Heerlijk om s' avonds nog een strandwandeling te maken voor ons toen de wind iets ging liggen. Wim en Susan
Prima plek, eigen picknick set voor je deur. Prachtig zicht op water, wij stonden op de voorste rij. Voorzieningen goed. Op loop afstand van stad. Heel gezellig en voor ons verrassend Wim en Susan
Fijne plek, moeilijk te betalen als je geen creditcard hebt. Er was geen water , kraan was dicht. Dicht bij strand en heerlijke mogelijkheid om te wandelen Wim en Susan
Fijne camping , ruime plekken. schoon sanitair. Stockholm hebben wij op de fiets bezocht. prima te doen. Wim en Susan
Mooie plek aan het water. Ruime plekken met een plekje voor je om je stoelen neer te zetten. Fijne tussen stop plaats Wim en Susan
Fijne plek voor overnachting op doorreis. Prima plekken Alleen is het geen €10,- maar € 12,-
Prima plek om stadje te bekijken . wandelend of fietsend naar stadje. wat lawaai van de weg die er langs loopt. Gezellig park ernaast.
prima plek. wel wat smalle plekjes maar betaald ook niet zoveel. Goed om vandaar naar Koblenz te fietsen. De moeite waard.
Fijne en vriendelijke ontvangst. Mooie plekken. Aanrader Wim en Susan
Prachtige CP, goed verzorgd, schoon en alles aanwezig wat je maar nodig hebt. Wim en Susan
wel prima voor een nachtje. veel vaste plekken waardoor het er wat verwaarloosd uit ziet. Wim en Susan
Hartelijk ontvangen. Goede uitleg en hulp waar nodig. Mooie plekken, keurig sanitair. Aanrader. fiets en wandel mogelijkheid #puntje/ tip voor als je er heen rijdt navigatie stuurt je een landweggetje op, doe dat niet rij door naar opatov en volg borden voor de camping. Wim en Susan van Veelen
Mooie plekken, vriendelijke mensen.Met openbaar vervoer prima naar de stad. We vonden de plek moeilijk te vinden zo der adres. we zijn er drie keer langs gereden door dat we geen herkenning van de fotos hadden We voegen een foto bij van entree zodat andere het makkelijk kunnen vinden De prijs die er staat van CZ 500 per nacht is niet wat wij betaalde. Dat was CZ 670 exclusief stroom. Wim en Susan
prima voor een nacht
Fijne camping, netjes sanitair. prima met openbaar vervoer naar de stad, die zeer de moeite waard is. Alleen de prijs klopt niet.🥲 wij stonden er 2 nachten incl.electra en waren €63,- kwijt. Wim en Susan
Prima plek voor een overnachting. wij hebben nergens gebruik van gemaakt dus kan over de voorzieningen niks zeggen
Camperplek prima, alhoewel het ons niet lukte met bankpas te betalen. Na 20 min wachten kwam er iemand, nadat we gebeld hadden. We konden toen op andere manier betalen. En eindelijk het terrein op De prijs is ondertussen €18,- geworden. We vonden het wel een erg rumoerige plek zo vlak aan een drukke weg De stad Leuven is de moeite waard, prima lopend te doen. Wim en Susan
Prima CP voor een nachtje. Je staat op een ( nu gesloten camping)maar alles aan voorzieningen is afgesloten. Dus geen water, gebruik van toilet of douches. Wel mogelijkheid van elektra. We betaalde €15,75.
Dank je wel gemeente Saint Imoges. Wat een mooie verzorgde plek. Veel ruimte zodat je ook met je stoelen makkelijk en gezellig buiten kunt zitten Aanrader
vriendelijke ontvangst en leuk plekje. sanitair vonden we matig. Geen warm water om af te wassen. Douches niet echt schoon en heftige straal waar je lang op warm water moet wachten en ook helaas zo weer weg. niet echt fijn. Als camperaar alles aan boord maar dan af en toe op een camping om even wat uitgebreider onder de douche te kunnen. helaas Wim en Susan
Jammer , toen wij er kwamen stond het vol met caravans van kampbewoners. Maar verder gezocht. Leuke camping vlakbij gevonden in Saint Père sur Loire..
Fijne camping, goed en vriendelijk ontvangst. Lees het al meer maar de lichtshow in de stad langs het water en hoogtepunt de cathedraal, zeker de moeite waard! Met de fiets door het park ben je er zo.
Fijne ruime plek. Op drie plekken electra. Waterpunt beschikbaar. Mooie plek voor de doorreis en dat alles gratis !
Fijne plek waar je je echt welkom weet. Fijne plekken. Alle voorzieningen die je nodig hebt. Keurig en schoon sanitair Dank jullie wel Wim en Susan
Heerlijke rustige camping met alles wat je nodig hebt. Parkachtig aangelegd met ruime plekken. Schoon en ruim sanitair. Fijne beheerders , je voelt je welkom. Echt een aanrader Wim en Susan