@user206298235
- P.L.A Giotiline D.2
- 2019
- Ander
- Integraal
Geheel gratis, alles aanwezig zoals vuilwater lozen, stroom betaal paal deed het niet, stroom wel), schoon water, picknick tafel, fietsen te huur, wifi en er hangt een camera. Is rustig, ook in de nacht
mooie plek bijna direct aan zee, we hadden voor hun begrip een ruime plek. 2 nachten, met electra, 3 pers. en hond was 120,00 euro. al met al een fijne camping en vriendelijke eigenaren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 20809
3 sterren omdat het een prima plek is om te verblijven, schone wc's en 1 badkamer met douche in een badkuip. Wel allemaal wat verouderd, wat voor ons geen probleem is.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Hele mooie plaats alleen vervelend dat er een landgenoot was die vond dat wij niet goed stonden omdat hij dan geen uitzicht had. wij zijn de beroertste niet en verzetten hem is het weer niet goed we moesten een meter opzij maar dan stonden wij scheef maar dat was zijn probleem niet zei hij. dus we zijn gewoon blijven staan toen voor de nacht.
11 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Mooi, verzorgd en echt aan alles gedacht in 1 prijs inbegrepen, zoals een koelkast deel, onder afdak koken en gelegenheid om daar te eten en afwas te doen. mooie ruime doucheruimte en wc's. Ook alles aanwezig voor her legen van vuilwater en wc's en het aanvullen van water.
Prima plek, alles aanwezig, wel verouderde wc/douche maar werkt prima. Zeer vriendelijke eigenaar die je direct alles uit legt ook over de omgeving en vervoer. 5 sterren wanneer alle oude spullen meer opgeruimd zou zijn.
Mooie rustige camperplek, mooi uitzicht! dichtbij basteibrug, waar je zowel met de bus als wandelend heen kan. Na Basteibrug mooie wandeling terug naar de camperplaats.