@user214336864
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Sitecode: 198066
We vinden deze camping te duur ( als je geen lid bent betaal je eind september €52,00 voor een camperplek met 2 personen, )Het alternatief voor 1 nacht : op het camperterrein voor de slagboom, maar wel alle facaliteiten kunnen gebruiken kosten €32,00. Geweldig mooi bosfietspad brengt je snel op de fiets in het gezellige Odense Ps: als je verder denemarken ingaat is lid worden van de campingclub wel aantrekkelijk ( krijg je flinke kortingen)
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Rustige plek aan de rivier en dicht bij de stad. Omdat de toiletvoorzieningen ver buiten de camperplek zijn geven we geen 4 sterren.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Rustige camperplaats aan de jachthaven en via mooi fietspad langs de kust op 6 km van oude stad Tallinn. Te duur voor het gebodene. ( zelfs douchen moet verder op bij een cafe- sauna tegen betaling)
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Hier wil je blijven! Wat een mooie rustige camping, we staan bij een heel gastvrij echtpaar in een grote tuin, met zwem- vissteiger aan een kraakhelder meer. We boeken hun sauna met de gastheer als saunameister! Wat een ervaring! En aan sluitend een duik in het meer. Ook leuke fietstocht gemaakt naar een houten kerkje waar monniken in blauwe gewaden hun geloof beleiden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie plaatsen direct op de eerste rij met geweldig uitzicht op de rivier. En de altstad op loop afstand
Mei 2026
deze nieuwe mini camperplaats krijgt van ons als het sanitair gebouwtje klaar is beslist 5 sterren. Dit familie huis gerunt door Maryam en haar moeder is een heerlijke relaxplek aan zee en aan de riviermonding. En laat je verrassen , vooral door haar geweldige kookworkshop Tajine en de perfecte uitleg in haar goede Engels.