@user229826752
- 2017
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Sitecode: 197379
Op zich een mooie plek, alleen wat moeizaam inchecken, via app. En het servicepunt is rommelig en slecht te vinden. Ligt achter het witte huis vlakbij de ingang. Water tappen en wc spoelen zelfde slang Het restaurant lijkt goed en gezellig, maar reserveren is wel handig, het was om 6 uur al helemaal vol.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Overgeorganiseerd gedoe, erg Duits, zie ook andere resensies. Overal zijn ingewikkelde regels voor en je moet voor alle voorzieningen apart betalen. Inparkeren is een heel gedoe, mag alleen achteruit en de ruimte om de draai te maken is beperkt door paaltjes en grote stenen zowel naast de plekken als aan de overkant. Absoluut niet klantvriendelijk en erg ongezellig allemaal. Wij komen hier niet terug.
Mei 2026
mooi gelegen camping, ruime plekken met veel privacy. We misten wel een klein kampwinkeltje. In het stadje zijn een paar aardige winkels en restaurants en ook een grote supermarkt, maar voor de dagelijkse boodschappen is die te ver lopen. De oude kathedraal is een aanrader om te bekijken en geeft toegang tot een mooie klooster binnenplaats met rozentuin.
Een echte aanrader voor een tussenstop, rustig, goed verzorgd en middenin de natuur. Geen stortplek voor wc, wel twee toiletten aanwezig. Piepklein dorpje leuk om even in te lopen.
Alles perfect hier, topcamping!
Fijne, informele camping. Direct naast de camping ( links, links) ligt een prima retaurantje met een mooi gelegen terras.
Een aanrader, deze mooie en rustige gratis plek. Naastgelegen skatepark is erg leuk voor wat grotere kinderen, ook twee lange glijbanen voor wat jongere waaghalzen. Vlakbij aardig dorpje met een paar leuke winkels en een gezellige grote en drukbezochte markt op zaterdag in het zomerseizoen ( tot ongeveer half september)
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een fijne, informele camping met een heel gastvrije ontvangst. Een bosachtige omgeving, ruime plekken, wel vrij scheef soms. De camping heeft een sfeervol, overdekt terras met uitzicht op de visvijver, waar je eenvoudig maar lekker kunt eten. Ook verkopen ze heerlijk ijs. Een aanrader!