@user232980746
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
let op!! bij inchecken betaald je 200 kronen extra als voorschot op je gebruik van water, elektriciteit e.d. De verreking en terugstorting vindt uitsluitend plaats bij UITCHECKEN! vergeet dat niet.
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heel gezellig hebben we het gehad bij en met de lieve mensen Laurien en Guus. Mensen met een missie. Heerlijke kaas geproefd en gekocht. Lekkere ijsjes gegeten. De plek is idyllisch, maar krap. Ondanks twijfels is het ons gelukt met twee grote campers, lengte 7,50 + fietsenrek, op het erf te keren en een nacht te staan. De route er naartoe en terug was wel een dingetje, heel smalle weg, gelukkig met passeerstroken hier en daar. Maar geen spijt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Keurig sanitair en keuken. Schoon ook. Idyllische plek. Niet geschikt bij nat weer voor grote campers in verband met slappe ondergrond.
Augustus 2026
Sitecode: 196222
Mooie plek om te staan, maar voorzieningen zeer sober. Voor wasmachine, droger en douche moet elk 20kr worden betaald, maar alleen mogelijk als je een Noorse of Zweedse bank hebt. Het sanitairgebouw was ‘s morgens gesloten, de code ontbreekt.
Hartelijke ontvangst door gezellige Brabanders, we voelden ons direct thuis. Mooie plekken, super sanitair, prachtig vergezicht. Voor € 18,50 per nacht. N.B. Wel op hun site de routebeschrijving lezen. Wij komen zeker nog eens terug.
Vriendelijke ontvangst in het donker tegen acht uur ‘s avonds. Een grote parkeerplaats achter gesloten hek, met bewaking. Het is weekend, lekker rustig. WC en douche beschikbaar en netjes. Heerlijk geslapen ter plaatse. Loosplaats voor grijs water en chemisch toilet niet op gelet, niet gezien.
Het sanitaire laat te wensen over, weinig, krap, amateuristisch en soms defect. Goed heet water voor de afwas. Vriendelijke eigenaars. Plekken goed, maar pas op voor de kalkstrepen, die neem je mee naar binnen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Goede plek om te staan. Lozen van afvalwater en legen van toiletcassette is prima mogelijk, maar er is geen spoelwater en ook geen drinkwater.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Het is een mooie plek, een aanrader. Maar dan moeten ze wel de automatisering van de slagboom op orde brengen. Er waren mensen die niet binnen konden komen en mensen, net als wij, die er niet uit konden. Dan moet je gaan bellen met de organisatie.