@user235085168
Heerlijke camping in de natuur, vlakbij een prachtig kasteel. De ontvangst door het personeel is hartelijk. je voelt je echt welkom. Het sanitair is prima en er wordt vaak schoongemaakt. info van de camping over de omgeving is heel goed, er wordt .engels gesproken. . wij stonden achÿter op de camping, en hadden een fantastisch plekje, . Hebben het hier heerlijk gehad. Je kan hier goed fietsen. Fietsroutes staan goed aangegeven.
Hele leuke gemoedelijke nieuwe camping. Je wordt verwelkomd met een glaasje slievowitch. Leuke grote plekken aan een beekje. Sanitair is brandschoon. Gerund door een jong stel, die er alles aan doen om je het naar de zin te maken. Kregen ochtends een vers broodje zomaar. Omgeving is prachtig. 3 zwembaden in de buurt waar je gratis gebruik van mag maken. En je mag gratis een was wassen. 20 euro prijs kwaliteit is dik in orde. Peter en AnneJoke
Geweldige camping, hele gezin werkt mee, prachtig strand, met heerlijke ligstoelen, heel veel plaatsen direkt aan het meer met prachtig uitzicht. Schoon zwemwater. Heerlijke forel, en het kost weinig. Heel erg genoten hier. Het enige wat verbeterd kan worden zijn de sanitaire voorzieningen. 2dames, en 2 herentoiletten, 1 herendouche, 1 damesdouche, is te weinig. Geen goede afwasplek. anders waren het 5 sterren.
Prima camping, leuke eigenaren. 2km van de archeologische site, prima naartoe te fietsen met ebike. Lekker zwembad, en je kan er heerlijk eten. Hebben hier met veel plezier gestaan. Sanitair wat gedateerd, maar heel schoon, en lekker warm water.
Hele leuke boerderijcamping, heeft alles wat je nodig hebt, heerlijke douche, schone toiletten. Grijswaterafvoer, goede wifi, brood ochtends. Panos doet alles om het je naar de zin te maken. Smiddags mogen z'n beesten over de camping wandelen, kortom je voelt je hier welkom en thuis.
Mooie camping, met modern sanitair, ze hebben de camping uitgebreid, en een tweede toiletgebouw is in aanbouw. Je kan je grijze water kwijt, kosten zijn 20 euro all inclusive, Je mag er zelfs gratis je was doen. De fam die de camping beheerd is heel erg aardig, willen alles wel voor je doen. In het restaurant kun je heel lekker eten, vooral de Dorade is erg lekker. Prima camping, voor een prima prijs.
Prachtige camper plek, de mooiste die we tnt in Nederland gezien hebben. Sanitair om door een ringetje te halen, de koffie snor,, waar je heerlijk kan zitten, en waar je allerlei lekkers kan krijgen, een bodem waar je ook met slecht weer niet in wegzakt, geweldig uitzicht, en alles met liefde en zorg ingericht. Werden enthousiast ontvangen door Jan en Alma en kregen heel veel goede tips over cp en omgeving. Bedankt, wij komen zeker terug.
Prima camper plek, mooie schone toiletten, je kan heerlijk onder de bomen zitten met uitzicht op de haven, en zo het mooie plaatsje Hattem inlopen, en mooie fietsomgeving. Vind je het te duur, dan lekker verderrijden
Prachtige cp, midden in de natuur, je hoort alleen maar natuurgeluiden. Aardige ontvangst, alle faciliteiten behalve een douche zijn aanwezig en supernetjes. Wij zijn helaas op doorreis, maar je kan hier prachtig fietsen, de omgeving is fantastisch. En dat allemaal voor 10 euro.
Geweldige camping. Plekjes aan de zee, maar ook beschutte schaduwrijke plaatsen. Sanitair is nieuw en erg mooi. Het restaurant op de camping heeft heerlijk eten. Vasili de eigenaar van de camping is erg aardig en helpt iedereen een goede plek te vinden en loodst je er ook nog heen.Spreekt vloeiend Engels. Ook het andere personeel is erg aardig Kortom een topcamping. Wij hebben enorm genoten van ons verblijf daar.
Prachtige sfeervolle camping, met veel plekken met prachtig uitzicht. Personeel is heel aardig en geeft je alle informatie die je je maar wenst. S'avonds is de camping erg mooi verlicht. Ze hebben ook heel erg mooie huisjes, met buitenkeukens. Overal staan prachtige planten. Sanitair, is niet heel luxe, maar heel schoon. Maar 1 opmerking afwassen met koud water, dit zou verbeterd kunnen worden.
Waardeloze camperplaats, sanitair sterk verouderd met douchegordijn, nergens plek om bij de douche je kleding op te hangen, tijdens het douchen gaat telkens het licht uit, plekken klein en bij slecht weer modderig. De hagen veel te hoog, en daardurven ze dan 28 euro per nacht voor te vragen